Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| brouzdava | 52365 |
|
|
6.6.2008 23:15:31
Ahoj, holky, jak to bude s Vamberkem zatím netuším. Je to na konci školního roku, záleží na tom, jak budeme všichni vyšťavení - o sobě tedy moc iluzí nemám. Našla jsem si fajn spoj z Blanska, horší už je to zpátky - kupodivu vlak jede snad jinudy než tam, nenašla jsem tak výhodný spoj a to jsem hledala spoj kdykoli během dne (eventuálně bych přespala). Muž slíbil, že bychom mohli taky jet na kola a zdržet se dva tři dny všichni - bylo by to fajn, takový pohodový začátek prázdnin, to ale záleží na počasí, na tom, kolik bude mít muž práce, takže zatím je to všechno otevřené. Kdysi jsme byli několikrát u známých, kteří mají penzion v Kostelci nad Orlicí, takže bychom se tam snad mohli ubytovat.
|
| divizna63 | 52122 |
|
|
6.6.2008 7:16:05
Ahoj holky, já letos musím Vamberk taky oželet. Jak už jsem před časem psala, zrovna v tu sobotu se mi žení synovec a jsme zváni na svatbu. Já svatby moc nemusím, ale z téhle se nevykroutím.... ach jo.... Raději bych ten Vamberk.... Tak přeji všem, kdo tam budou, ať si to užijí i za mně a budu se těšit na fotky. Mějte se pěkně, jdu makat. Pa pa Dana Divizna
|
| vladanna | 55687 |
|
|
6.6.2008 7:01:06
Hezký pátek.
Tak já se chystám do Vamberka taky , jelikož se nikdy do Prahy nedostanu , tak alespoň ten Vamberk ten si nenechám ujít. Přejí Všem hezký pohodový víkend Vlaďka ![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
6.6.2008 5:26:55
Ahoj,
Vamber asi letos oželím. D V pátek je v práci inventura a to tam asi budu do noci. Tak prosím všechny,které se zůčastní, foťte a pište, ať se mám čím kochat. :- |
| evava1 | 36794 |
|
|
5.6.2008 20:37:51
Holky, co jste od Vamberka, nevíte, jestli bude modní přehlídka /autorská/, co bývá v Doudlebech? Na jejich stránkách jsem nic nenašla, jenom to, že je v zámku stálá expozice výstava Vamberecké krajky. V kulturáku bývá přehlídka Vamberecké krajky, ale z toho moc odvázaná nebývám, v Doudlebech to bývá jiný kafe. Nezapomeňte na Letohrad, je tam taky výstava.
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
5.6.2008 18:43:07
Holky, kde jste kdo - kdopak pojedete do Vamberka?
|
| Anit | 54487 |
|
|
3.6.2008 13:20:05
joooj krásny to vek, dala by som si povedať ...
a migrénu poznám, a obdivujem Ťa, že v takom stave si schopná zobrať do rúk paličky. Ja som vtedy vymletá ... |
| Medlyn | 39028 |
|
|
2.6.2008 14:42:06
Děkuji všem za gratulace, narozky byly už 40. a byly "úžasné"
, třetí den non-stop migréna. Ale v křesílku pod slunečníkem s herdulí na klíně se to dalo přežít.![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
2.6.2008 5:37:01
Ahoj všechny při pondělním ránu.
Dodatečně přeji Medlyn vše nejlepší k narozeninám - aby jsi měla čas na paličky. Já jsem včerejšek doslova proflákala, neboť jsme ráno vypravili synáčka na školní výlet a po zbytek dne jsme nic nedělali. Nebylo žádné mamíí a tatííí, takže pohodička. Venku bylo stejně na chcípnutí - všude kolem byly bouřky a u nás nespadla ani kapka ani se pořádně nezatáhlo. Ale trochu jsem přeci jen paličkovala. Udělala jsem obrázek pro Vamberk a měla jsem ho už z půlky hotový. Ale do té druhé části se mi tak zoufale nechtělo, že jsem na to raději ani týden nesáhla. Nakonec jsem to vyřešila tak, že je z toho takový polotovar, který se ale dá dát samostatně - je to takový rámeček. Až budu mít čím, nafotím. No a pak jsem si ktomu udělala druhou variantu a hned dnes se dot ho pustím ![]() Takže přeji krásný týden Jo, Jitko czl, doufám, že se mnou s ubytováním počítáš - a holky, přihlaste se některá, ať tam nespím sama!!! Pa Hanka |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
1.6.2008 21:48:11
Ahoj Medlyn, také se připojuji s přáním k Tvým narozeninám...Ať se Ti Vše daří
![]() ![]() Všechny ostatní zdravím Jitk@1 |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.