| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 10482  [Dalších 9422 >>]
brouzdava 52365
6.6.2008 23:15:31
Ahoj, holky, jak to bude s Vamberkem zatím netuším. Je to na konci školního roku, záleží na tom, jak budeme všichni vyšťavení - o sobě tedy moc iluzí nemám. Našla jsem si fajn spoj z Blanska, horší už je to zpátky - kupodivu vlak jede snad jinudy než tam, nenašla jsem tak výhodný spoj a to jsem hledala spoj kdykoli během dne (eventuálně bych přespala). Muž slíbil, že bychom mohli taky jet na kola a zdržet se dva tři dny všichni - bylo by to fajn, takový pohodový začátek prázdnin, to ale záleží na počasí, na tom, kolik bude mít muž práce, takže zatím je to všechno otevřené. Kdysi jsme byli několikrát u známých, kteří mají penzion v Kostelci nad Orlicí, takže bychom se tam snad mohli ubytovat.
divizna63 52122
6.6.2008 7:16:05
Ahoj holky, já letos musím Vamberk taky oželet. Jak už jsem před časem psala, zrovna v tu sobotu se mi žení synovec a jsme zváni na svatbu. Já svatby moc nemusím, ale z téhle se nevykroutím.... ach jo.... Raději bych ten Vamberk.... Tak přeji všem, kdo tam budou, ať si to užijí i za mně a budu se těšit na fotky. Mějte se pěkně, jdu makat. Pa pa Dana Divizna
vladanna 55687
6.6.2008 7:01:06
Hezký pátek.
Tak já se chystám do Vamberka taky , jelikož se nikdy do Prahy nedostanu , tak alespoň ten Vamberk ten si nenechám ujít.
Přejí Všem hezký pohodový víkend Vlaďka:-)
Medlyn 39028
6.6.2008 5:26:55
Ahoj,

Vamber asi letos oželím. DRv V pátek je v práci inventura a to tam asi budu do noci. ;(( Tak prosím všechny,které se zůčastní, foťte a pište, ať se mám čím kochat. :-
evava1 36794
5.6.2008 20:37:51
Holky, co jste od Vamberka, nevíte, jestli bude modní přehlídka /autorská/, co bývá v Doudlebech? Na jejich stránkách jsem nic nenašla, jenom to, že je v zámku stálá expozice výstava Vamberecké krajky. V kulturáku bývá přehlídka Vamberecké krajky, ale z toho moc odvázaná nebývám, v Doudlebech to bývá jiný kafe. Nezapomeňte na Letohrad, je tam taky výstava.
bubasaurka 48577
5.6.2008 18:43:07
Holky, kde jste kdo - kdopak pojedete do Vamberka?
Anit 54487
3.6.2008 13:20:05
joooj krásny to vek, dala by som si povedať ...
a migrénu poznám, a obdivujem Ťa, že v takom stave si schopná zobrať do rúk paličky. Ja som vtedy vymletá ...
Medlyn 39028
2.6.2008 14:42:06
Děkuji všem za gratulace, narozky byly už 40. a byly "úžasné"Rv, třetí den non-stop migréna. Ale v křesílku pod slunečníkem s herdulí na klíně se to dalo přežít.:-D
bubasaurka 48577
2.6.2008 5:37:01
Ahoj všechny při pondělním ránu.
Dodatečně přeji Medlyn vše nejlepší k narozeninám - aby jsi měla čas na paličky.
Já jsem včerejšek doslova proflákala, neboť jsme ráno vypravili synáčka na školní výlet a po zbytek dne jsme nic nedělali. Nebylo žádné mamíí a tatííí, takže pohodička. Venku bylo stejně na chcípnutí - všude kolem byly bouřky a u nás nespadla ani kapka ani se pořádně nezatáhlo.
Ale trochu jsem přeci jen paličkovala. Udělala jsem obrázek pro Vamberk a měla jsem ho už z půlky hotový. Ale do té druhé části se mi tak zoufale nechtělo, že jsem na to raději ani týden nesáhla. Nakonec jsem to vyřešila tak, že je z toho takový polotovar, který se ale dá dát samostatně - je to takový rámeček. Až budu mít čím, nafotím. No a pak jsem si ktomu udělala druhou variantu a hned dnes se dot ho pustím :-D
Takže přeji krásný týden
Jo, Jitko czl, doufám, že se mnou s ubytováním počítáš - a holky, přihlaste se některá, ať tam nespím sama!!!:-D
Pa Hanka
Jitk@1 57605
1.6.2008 21:48:11
Ahoj Medlyn, také se připojuji s přáním k Tvým narozeninám...Ať se Ti Vše daří~s~

Všechny ostatní zdravím:-) Jitk@1
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 10482  [Dalších 9422 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.