| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 10482  [Dalších 9412 >>]
divizna63 52122
1.6.2008 21:29:44
i já se přidávám ke gratulantům - jen tak narychlo, protože taky nestíhám.... pa pa Dana Divizna
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
1.6.2008 19:47:04
Taky se přidávám ke gratulantům.....vše nej nej nej....

Ještě jsem chtěla jen připomenout kdo chce ubytovaní zamluvit ať se ozve. Dneska jsem (konečně) mluvila s paní v Liticích a měla tam na tento termín nějakou poznámku, ale napsala si mě na zamluvení 2 čtyřlůžkových pokojů. Zbývají dvoulůžkové, asi, proto bych ráda pokud někdo chce ubytování ať se mi ozve na mail.....Zatím registruju dvě místa (zbytek jsem zamlouvala pro strýčka příhodu), ale budu muset dohledat pro koho.....nebo se mi ozvěte znova....poslední dobou fakt nestíhám, protože z práce jedu na stavbu a večer padám únavou, takže opravdu mě urgujte jak to jde ;)

Jinak jsem včera odvezla kytky do Prahy a začnu pořádně připravovat věci na krajkářky. Teda když budu mít čas....dneska budu žehlit, protože už se to tu zase kupí, že se nedá projít :-D
Stavba nám pěkně roste už brzo budeme mít spodní patro.....Jen v tomhle vedru moc lituju Martina, že tam musí dělat, ale jinak to prostě nejde....

Tak a už budu muset jít dohledat co potřebuju a pak žehlit ;((
Milena (2 holky) 11450
1.6.2008 18:07:23
Přidávám se do zástupu gratulantů, všechno nejlepší, hodně zdraví a taky čas na záliby
vladanna 55687
1.6.2008 10:09:42
Hezkou neděli přejí všem.
Nejdříve gratulují všem k narozeninám. Jitko moc chválím je to krásné to je slabé slovo nádhera .
Tak už konečně jsem dopaličkovala to co jsem měla rozdělané , teď už konečně zase začnu ty svoje nákresy paličkovat, i když mě to dost chybělo ,ale teď se už dostávám ke všemu , jinak tady je krásně .Mějte se moc krásně Vlaďka:-)
evask 62042
31.5.2008 22:54:39
Také se přidávám do řady gratulantů a přeji všechno nejlepší, hlavně zdravíčko, štěstíčko a dobrou náladu a taky čas na paličky. Eva
brouzdava 52365
31.5.2008 13:09:26
Ahoj, jsem na tom jako většina - času je málo, povinností hodně. Mám pocit, že jsem si naposledy užila paličkování v zimě, když byl muž s dcerou na lyžích a se synem jsme doma měli havajku. To byl jeden velký mejdan s paličkami. Teď se už jenom snažím přežít do začátku července a těším se do Kychové.
Opožděně všem všechno nejlepší k narozeninám, jmeninám atd. A Jitce obrovská poklona, protože Tvoje krajky - to je naprostá nádhera. To jde naprosto mimo moji představivost, jak dá něco takového upaličkovat.
mismach 76341
30.5.2008 19:41:16
Taky přeji vše nejlepší k narozeninám... Já teď nějak nemám moc času. V kurzu bude už poslední hodina a v pondělí mám opravné zkoušky na řidičák. Jestli můžete, držte mi palce nebo pěsti, ať tu jízdu zvládnu v klidu. Ahoj Míša.
Tolarova.Jana 49301
30.5.2008 8:06:26
také přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví...~s~~s~~s~
Anit 54487
30.5.2008 6:47:38
Všetko najlepšie k blížiacim sa narodeninám.
Anit 54487
30.5.2008 6:47:01
Ahoj Jituško,
ja pri týchto Vašich dielach len ticho sedím v kúte a šuchám nohami. Nádhera.
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 10482  [Dalších 9412 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.