Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| divizna63 | 52122 |
|
|
18.5.2008 22:26:14
u nás v Krnově je naprosto hnusně. Od rána leje jak z konve, v poledne bylo šero jako večer, prostě zalézt do pelíšku a nevylízat...
Evavě blahopřeju k šikovnému vnoučkovi a Bubu opožděně k šikovnému synovi. Ta jeho krajka je moc pěkná. Když bylo dnes tak hnusně, tak jsem se dokopala k tomu, abych konečně dodělala náhrdelník, co jsem měla na herduli už pěkně dlouho, a pořád ne a ne ho dodělat. Sice jsem u toho na chvíli usnula, když jsem si jen "rovnala záda", ale už je na mých stránkách www.Divecka.napady.net - tak kdo chcete - nakoukněte Mějte se krásně, já jdu spát. Pa pa Dana Divizna |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
18.5.2008 21:01:16
Tak to ti moc gratuluji k vnoučkovi - já sice při každé reklamě automaticky přepínám a zvláště při reklamách téhle firmy, ale tentokrát budu pečlivě sledovat
) |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
18.5.2008 11:18:52
Jen se chlub, vnuk je moc šikovný. Reklamu jsem asi neviděla, ale vzpomněla jsem si na něj, když byly snad minuty regionu, tak ukazovali, jak kluci na kolech jezdí na rampách a co všechno dokážou. Byli to tedy taky profíci, protože jsem se bála, jen jsem se dívala
![]() |
| evava1 | 36794 |
|
|
18.5.2008 10:30:19
Holky, musím se pochlubit. V televizi běží reklama na O2, jezdí tam kluci na kolech. Jeden z nich je můj vnouček Tomášek. Přišel k tomu přes sponzora, který ho obléká. Známá se ptala dcery, jestli pro něj má na prázdniny brigádu, že taky něco hledá pro kluka. Dcera, která dřív o brigádě uvažovala, dnes říká, jenom ať chlapec jezdí, už se to začíná vracet. Před 14 dny jel závod v Brně v rondu, V malém finále byl první ze stovky, postoupil mezi profíky, kteří nemuseli do malého finále, tam byl jedenáctý, porazil i "Gagiho", který ho učil. Minulý týden byl na mezinárodních závodech v Trutnově, tam spadl, tak byl až v půlce. Včera zase jel do Prachatic, tam bych s chutí jela s ním, nakouknout do muzea krajky. Sponzor dělá různé předváděčky, tak kluci postaví přenosnou rampu a skáčou. Zatrémují si a ještě to mají placené. V Olomouci nemají pořádně kde trénovat, tady se jenom staví tenisové kurty, na malé sporty a děcka kašlou, tak kluci jezdí trénovat do Pardubic.
|
| bella11 | 58258 |
|
17.5.2008 8:45:21
Ahoj holky,
už zase jsem se dlouho neozvala. Na jarní trhy bohužel nemůžu jet, ale jsem ráda, že holky něco nafotí a pošlou. Krajku pro OIDEFA jsem udělala, ale zdá se mi, že oproti fotkám, co tady vidím, ji mám celou do modré barvy. Pokusím se ji dát do alba, je to focené přes mobil, tak nevím, jak to bude vypadat. Holky z paličkování mi ji dnes vezou do Prahy, takže se dostane k paní Proškové. Je pravda, že čas hodně rychle utíká. Potřebovala bych každý den aspoň o hodinu natáhnout. Do Vamberku , taky nejedu, ale těším se na Kychovou. Dodatečně gratuluji všem, co mají svátky a narozeniny. Dnes je Anety , tak nevím , jestli i naše Anit ze Slovenska má svátek. Jestli ano, tak přeji všechno nejlepší a hodně zdraví, štěstí a úspěchů. Tak zatím pa pa. ![]() ![]() ![]() |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
16.5.2008 22:37:50
![]() |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
16.5.2008 22:36:09
![]() |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
16.5.2008 21:40:06
Ahoj všichni, tak jsem dnes absolvovala trhy, nohy bolí, ale bylo to pěkné. Na schodišti visí spousta hotových krajek pro OIDFA, já jsem tu svou předala přímo paní Proškové. Mimo jiné tam mají přehlídku nového časopisu D.R.N., prodávají starší čísla po 10 Kč, tak jsem přebírala a něco nakoupila.
Setkala jsem se ve stánku Klubu inspirace s Majkou, odhlasovala v dětské soutěži, byly tam moc pěkné krajky....Něco málo jsem nafotila, vložím do mého alba, ale nevím, zda ještě dnes...Sotva držím oči.. Všechny zdraví Jitk@1 ![]() |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
16.5.2008 21:25:29
Milča je nemocná
. Už 2 dny mám horečku a bolí mě krk, ale strašně. Včera jsem vůbec nevylezla z pelíšku, dnes už alespoň nakukuju, co je nového. Jinak paličkuju kytičky. Katka je v lázních, tak aby měla pro sestřičky .Jitka má pravdu v tom, že ten čas tak letí ... Nevím, jak to budu dělat, až začnu chodit do práce. Buďtě všichni zdraví a užívejte si sluníčka. |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
16.5.2008 17:26:41
Ahojky,
Romano taky vše nej, dodatečně. A hodně štěstí s výstavou....pošli mi pak fotky prosím Myslím že Milča jako já nestíhá a jako většina.... Kačko a ostatní co jste mi posílali mail, došel ale nestíhám.....přihlášku jsem posílala dost opožděně, takže tam ještě zavolám a ujistím se že kukaň bude. Práce nepotřebuju do 20.6. vůbec a pak, prakticky do krajkářek taky ne. Výstavu budu instalovat ve čtvrtek (před krajkářkama), tak do té doby chci mít vše doma, co tu nebude nebude vystavené, nebo to budu muset vmáčknout dodatečně. No děti už mě zase nenechají sedět tak musím letět. Jo a až budu v Liticích zamluvím jeden pokoj pro ty co se mi ozvali. Zbytek zamluvím později. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.