| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 10482  [Dalších 9362 >>]
Kačka L.,3 děti 49198
16.5.2008 12:05:54
Ahoj,
všechny zdravím-moc času mi taky teď na ručprčky,jak říká Bubu-nezbývá. Polní práce jsou v plném proudu,do toho chytáme roje a kupujeme další a další úly-včera nám zas jeden přistál na zahradě,do toho sušení sena apod.Taky jsem od kámošky dostala nabídku místa jako prodavačka v potravinách-na 6 hodin-ranní,odpolední.Prac. doba 6-12, 12-18hod. Tak to musíme doma pořádně probrat-Vojtík bude mít 2,5 roku v červnu,tak by mi ho od září vzali do školky na ty 4 hodiny,a když bych měla odpol.,tak bych ho vozila na hlídačku k našim-bydlí kousek od toho obchodu,tak by snad nebyl problém. S kámoškou mám příští týden schůzku,kde se dovím podrobnosti,tak uvidíme.

Jituš czl.-posílala jsem ti meilíka ohledně Vamberka,došel ti??

Tak se zatím mějte papa,zase písnu. Kačka

Jo a kde se nám ztratila Milča?? Jela na dovolenou????;((;((
Romana,3 62229
15.5.2008 22:27:49
Děkuji všem za přáníčka. Jen tak mimochodem. Jak víte, že jsem měla narozeniny??????
Vy budete asi nějaké kouzelnice. Díky moc. Mám obrovskou radost.
Mimo jiné při dočítání jsem se dozvěděla tu úúúúúúžasnou novinu. Takže JItko moc ti gratuluuji.
Chystám výstavu ntady u nás - konečně svojí samostatnou. Tak je kolem toho trochu víc starostí. Hlavně se dokopat k tomu , spáchat něco nového a hlavně koukatelného.
Mějte se moc a moc krásně. Ať se vám vše báječně daří. Ahojky.
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
15.5.2008 19:38:14
Ahojky,

program na Vamberk jsem vyfotila, nekolika poslala, takže buď si to rozešlete nebo mi napište kdo ho chcete....zmenšovat ho nebudu, to by byl nečitelný.

Jinak dneska jsem poslala (konečně) přihlášku, takže tam zkusím ještě zavolat jestli na nás vyzbyla kukaň.
A co se mě týče, doporučuji pátek, kdo můžete.....je tam většina prodejců, málo lidí a prodej normálně funguje.....jen se tam nesetkáte s tolika známýma, jako v sobotu, kdy je nápor opravdu velký a letos je mezinárodní takže ještě tak o dva lidi na m2 víc :-D:-D
divizna63 52122
15.5.2008 13:13:23
no tak teď se mi to odeslalo dřív, než jsem chtěla...

Taky gratuluji dodatečně Romaně - přeji všechno nej, nej, nej, ať se Ti splní všechna přání.~s~

Obrázek krajky pro OIDFU bych vložila do společného alba, kdybych věděla jak... ;(( Můžu ho někomu poslat, ať ho tam přidá? Pošle mi některá dobrá duše mejlík? Díky moc.

Všem kdo jedou na trhy přeji ať se jim tam líbí, já budu čekat jen na fotky. Je to pro mně z Krnova trochu z ruky...

Mějte se holky krásně, já jdu vyplácet výplaty, už mi tady buší na okýnko. pa pa Dana Divizna
divizna63 52122
15.5.2008 13:05:51
hlásím že žiju, ale ne zas moc...:( Nějak poslední dobou nestíhám a nestíhám. Minulý pátek jsem si vzala první den volna od ledna, a tento týden jsem seděla v práci každý den do večera... Dnes už snad půjdu domů aspoň trochu normálně.
Nestíhala jsem vás ani číst, až včera večer, ale už jsem zase nestihla nis napsat. Já vím, jsem ostuda, ale co nadělám...
O prodlouženém víkendu jsme byli s rodinou ve Vícově - u Plumlova - a objížděli jsme okolní zámky a taky jeskyně. Byl to kouzelný víkend, absolutní relax. Zato návrat do reality a do práce byl tvrdý...

Mooooooooooooooooooooooooooooooooc gratuluji Jitce Czlowičce k výhře, jsi prostě dobráááááááááááááááá!!!
U Tebe prostě platí to pořekadlo "Zlaté české ručičky" R^~s~R^
evava1 36794
15.5.2008 11:44:03
Přišel mi z Vamberka leták, mám ho ale doma. V pátek je tuším jenom nějaké oficiální zahájení, v neděli už zase bývají věci na stánkách vyprodaný, takže doporučuju sobotu. Bývá tam hodně lidí, ale nedá se nic dělat. V muzeu je výstava Milči Eremiášové, v sokolovně je kromě prodejních stánků výstava Jany Štefkové, v nějaké další hale /nevím z hlavy, jak se jí říká/ je bienále. V krajkářské škole
bývají krásné výstavy žákyněk a učitelek. Loni byl ještě den otevřených dveří ve Vamberecké krajce + prodejní galerii. Nevím, jestli je letos autorská modní přehlídka, která bývá v Doudlebech. V sokolovně bývá přehlídka Vamberecké krajky. Do toho se ještě potkáváme navzájem, takže paráda.
evask 62042
15.5.2008 11:16:03
Ahoj, je v PŽ něco k paličkování?Eva
Anit 54487
15.5.2008 9:35:26
Ahojte dievčatá,
máte už niektorá Praktickú žienku?
mismach 76341
15.5.2008 9:05:38
Taky se připojuji ke gratulantům a přeji hodně krásných chvil nad paličkami.
PS: Nevíte něco bližšího o Vamberku? Všude je jen datum 27.-29.6. Díky Míša:-D
Kačka L.,3 děti 49198
14.5.2008 22:04:56
Ahoj,
ROMČO-taky se přidávám do fronty gratulantů-vše nej,nej,nej a hodně nápadů s paličkama;)~s~
Kačka
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 10482  [Dalších 9362 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.