Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| evask | 62042 |
|
|
14.5.2008 9:06:03
Rovněž se přidávám ke gratulantům - vše nej, nej, nejlepší, hlavně zdravíčko, pohodu, dobrou náladu a čas na paličky. Eva
|
| Anahu | 75765 |
|
|
12.5.2008 18:45:01
Na trhách už jsem byla několikrát a každý rok mě to láká.Ale do Vamberku se toužím podívat co paličkuji .Ještě jsem tam nikdy nebyla ,musí to tam být super.Nevím jestli se mi to někdy podaří je to od nás moc daleko.Možná až budou děti větší.No závidím vám.
|
| Azuz | 73400 |
|
|
12.5.2008 15:47:25
Na trhy pojedu také a také v pátek. Tak snad se s některou z vás potkám osobně. Ten Vamberk musím prokonzultovat ještě s rodinou a pak dám vědět. O prázdninách jedu do Kychové. Mějte se moc pěkně. Zuzka
|
| Anahu | 75765 |
|
|
12.5.2008 15:10:10
Děkuji Medlyn za radu.Pokud seženu hlídání pro klučíka tak určitě dorazím.
![]() |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
12.5.2008 10:25:24
Ahoj všichni. Nejdříve trochu opožděně přeji Romaně Vše nej nej k jejím narozenimám...
![]() Já se na trzích ukážu v pátek, asi hned po otevření, Majko, jsem ráda, že jsi se ozvala, určitě tě vyhledám. Do společného alba jsem si dovolila vložit svou krajku pro OIDFA (nic převratného...). Máte někdo více informací, kde se mají krajky odevzdávat? Někde jsem četla, že to jde právě na trzích v Praze, předpokládám, že u stánku p.Proškové... Do Vamberka bych také chtěla, ale asi ne na noc, ale ráda bych s vámi poseděla... Moc vás všechny zdraví Jitk@1 |
| Medlyn | 39028 |
|
|
12.5.2008 9:02:33
Už zase duplikát. Chci odentrovat odstavec a dvakrát se mi odešle, co ještě poslat nechci.
Kačko včely máme jen dvoje, už měly naražené matečníky, tak že by se taky brzo vyrojily. Máme tu velikou třešeň a vždy na ní bylo tolik včel, že to hučelo jako letící letadlo. Teď tam byly občas jedna nebo dvě včely na jedné haluzce. Ostatní úly zejí prázdnotou a jen doufáme že se příroda smiluje a brzo se zaplní. Budeme se moc snažit. (Manžel teď prohlásil: "Tak oni mají teď víc včel než my, tak to mě teda s...e" ![]() ![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
12.5.2008 8:53:11
Anahu, trhy jsou ve škole na náměstí Curieových a naposledy jsem jela metrem na Staroměstskou a pak se dá jet jednu stanici tramvají nebo autobusem do stanice Právnická fakulta, nebo to podél nábřeží dojít pěšky - podle únavy. Školu najdeš trošku zastrčenou až za hotelem Intercontinental. Hloučky žen různého věku tě budou navigovat správným směrem.
![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
12.5.2008 8:53:11
Anahu, trhy jsou ve škole na náměstí Curieových a naposledy jsem jela metrem na Staroměstskou a pak se dá jet jednu stanici tramvají nebo autobusem do stanice Právnická fakulta, nebo to podél nábřeží dojít pěšky - podle únavy. Školu najdeš trošku zastrčenou až za hotelem Intercontinental. Hloučky žen různého věku tě budou navigovat správným směrem.
![]() |
| Anahu | 75765 |
|
|
12.5.2008 8:23:29
Ahoj holky.Závidím Vám že jedete ať na trhy nebo do Vamberka.Stále přemýšlím že bych se utrhla také alespoň na ty trhy.Nevíte jaké metro je poblíž?Je to zase v té škole,?Vždycky jsem jezdila od kroužku a teď přemýšlím že bych se vydala sama.Ale pořádně nevím jak bych se tam dostala.Do Prahy dojedu ale pak nevím jak dál.Případně díky za radu a ať paličky pěkně klapou.Anna
![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
12.5.2008 8:01:13
Ahojte dievčatá.
Nestíham ani čítať. Milá Jituško, dúfam, že nie som posledná. Z celého srdca Ti blahoželám k výhre, máš zlaté ručičky. Dúfam, že nejakú zmienku najdeme aj v paličkárskych časopisoch. Jo a ešte jedna gratulácia letí Romane ... všetko naj naj naj k narodkám, veľa nápadov a nech Ti paličky samé klapkajú. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.