| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 10482  [Dalších 9212 >>]
Anit 54487
8.4.2008 10:13:30
Ahojte dievčatá,
i ja už mám od Danky Š. pokyny.
bella11 58258
7.4.2008 7:11:38
Mě už taky napsala paní Šmelcerová a poslala mi informace o kurzu. :-)
evask 62042
6.4.2008 21:35:54
Tak jsme se vrátili divadla, bylo to bezva, takové ze života. Jestli to u ás bude - jmenuje se to Žárlivost, tak na to běžte- Hraje tam Macuichová a Hlaváčová. Jo, v kurzu jsme taky začali hrašku. Eva
brouzdava 52365
6.4.2008 21:34:33
Ahoj, zdravím všechny - nestíhám. Jsem od minulého týdne nachlazená, jenom přežívám. Dneska odpoledne padl i junior, takže se bojím příštího týdne, snad si s tím nějak a hlavně rychle poradíme. Ozvala se mi paní Šmelcerová, posílala bližší informace o letním kurzu v Kychové, tak pokud se tam některá chystáte a nedostaly jste mail, raději pátrejte. Přeji pěkný týden.
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
6.4.2008 19:04:54
jo ještě na stránkách mám už tu soutěžní práci pro LOKK tak kdo se chcete juknout, resp. kdo neviděl v albu tak je to už venku....
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
6.4.2008 19:03:23
Míšo z hrášky jsem jednou dělala límec....byl asi 10 cm široký a dost veliký, párů až hrůza, ale pořád mám hrášku ráda :o)))) Snad tě to taky chytne i když to neutíká.....

Jinak jsme se o víkendu dostali s domečkem nad úroveň hlíny tak je to takové pěkné....já dneska zvedala kolečka s betonem a pomáhala zalévat ztracené bednění a to už tak pěkné nebylo....snad zítra uzvednu aspoň tužku :o)))
mismach 76341
6.4.2008 17:50:28
Zdravím při neděli. Obdivuji vaši pilnost.Já jsem se dostala v kurzu k půdicím, tak teď dělám hrašku. Jde to děsně pomalu. Jinak se mějte fajn. Míša:-D
Tolarova.Jana 49301
6.4.2008 16:58:06
Milčo díky moc. Musím pochválit všechny nové výtvory v albu. Kde na to holky berete čas?...Já nestíhám...už abych měla po studiu...at je květeeeeeeeeeeeeeeeeeen ;)
evask 62042
6.4.2008 14:57:23
Ahoj, podívala jsem se na to video, zítra to zkusím ve škole ukázat dětem. Ředitel začal chodit na hospitace, čekáme inspekci, takže nevím, zda to klapne. Mějte se hezky, jinak ten ples byl super, platí asi zásada, kam se mi nechce, je to pak hezký. Večer jdem do divadla - pro učitele ke Dni učitelů u nás hraje Macuichová a Hlaváčová představení Žárlivost. Jsem zvědavá, co to bude. Oidfu už asi za chvíli dokončím. chybí mi 3 cm. Eva
lemulka 39604
6.4.2008 12:57:48
Ahoj holky,
všechny vás zdravím po dlouhatánské odmlce. Nebyla jsem tady tak dlouho, že dočítat příspěvky zpět - to bych asi do důchodu nestačila. Jak se máte? co děláte? plánujete nějakou akci?
Já se teď pohybuji mezi prací a dvěma domácnostmi. Předěláváme s Mirkem vedle barák - na podzim bychom se měli stěhovat, takže opravdu se k počítači dostanu pozdě večer na chvilku nebo vůbec. Z bývalýho chlíva se dělá kotelna a bude se stavět koupelna, pak rozvádět topení a nahoře dětem udělat dvě místnosti. Paličkování? Ani nevím jak to vypadá.
navíc mají holky v práci (obě pokladní) nemocné děti, takže chodím ještě za ně. Mám toho nějak moc.

Měla bych na vás jednu velkou prosbu. Můj syn Kuba natáčí se svými kamarády videa s vojenskou tématikou. Přihlásil se do nějaké soutěže, kde se dá vyhrát asi 5000 Kč. Jestli by vás to tak moc neobtěžovalo, mrkněte - prosím - na odkaz. Stačí jen, když se na video (asi 3 minuty) podíváte. Počítá se počet spuštění videa. Děkuju moc. Klukům by to pomohlo na nákup nějakých nových vojenských propriet. Na jednu stranu jsem ráda, že se takhle zabaví, než by někde drogoval nebo popíjel....

Podpořte natčení filmu "pašík Hubis" tím, že se na něj jednoduše podíváte na tomto odkaze. http://www.zkouknito.cz/video-hubis?m=8ce4870408 když si přehrajete dáte nám možnost vyhrát 5000,-Kč za nejsledovanější video. Děkujeme

Díky moc, lemulka
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 10482  [Dalších 9212 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.