Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lemulka | 39604 |
|
|
6.4.2008 12:57:34
Ahoj holky,
všechny vás zdravím po dlouhatánské odmlce. Nebyla jsem tady tak dlouho, že dočítat příspěvky zpět - to bych asi do důchodu nestačila. Jak se máte? co děláte? plánujete nějakou akci? Já se teď pohybuji mezi prací a dvěma domácnostmi. Předěláváme s Mirkem vedle barák - na podzim bychom se měli stěhovat, takže opravdu se k počítači dostanu pozdě večer na chvilku nebo vůbec. Z bývalýho chlíva se dělá kotelna a bude se stavět koupelna, pak rozvádět topení a nahoře dětem udělat dvě místnosti. Paličkování? Ani nevím jak to vypadá. navíc mají holky v práci (obě pokladní) nemocné děti, takže chodím ještě za ně. Mám toho nějak moc. Měla bych na vás jednu velkou prosbu. Můj syn Kuba natáčí se svými kamarády videa s vojenskou tématikou. Přihlásil se do nějaké soutěže, kde se dá vyhrát asi 5000 Kč. Jestli by vás to tak moc neobtěžovalo, mrkněte - prosím - na odkaz. Stačí jen, když se na video (asi 3 minuty) podíváte. Počítá se počet spuštění videa. Děkuju moc. Klukům by to pomohlo na nákup nějakých nových vojenských propriet. Na jednu stranu jsem ráda, že se takhle zabaví, než by někde drogoval nebo popíjel.... Podpořte natčení filmu "pašík Hubis" tím, že se na něj jednoduše podíváte na tomto odkaze. http://www.zkouknito.cz/video-hubis?m=8ce4870408 když si přehrajete dáte nám možnost vyhrát 5000,-Kč za nejsledovanější video. Děkujeme Díky moc, lemulka |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
6.4.2008 7:44:26
Jani album najdeš na: http://rodina.cz/palickovani
Taky chci pochválit všechny výtvory v albu. Jste fakt moc šikovné, asi se brzy k paličkování vrátím . Momentálně vyšívám zuberskou. Minulý víkend jsem se nechala nalákat na kurz šité krajky. Zatím šiju jen rovné proužky, ale i tak se mi to zdá složité. Jak jsem ale zase "přičuchla" k vyšívání, tak jsem vytáhla rám, že si konečně dovyšívám malá kolečka, která vyšívám už snad o ledna!!! Nějak se poslední dobou nemůžu k ničemu dostat.Všem přeji krásnou neděli |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
5.4.2008 19:36:53
Paličkovanie jsem už dostala. Jinak ted čas na paličkování není, tady jen čtu, nestíhám nic psát. Ale potřebuji radu...museli jsme přeinstalovat PC a já přišla o vše v záložkách. Která dobrá dušička mě pošle odkaz na naše album? Díky předem
![]() |
| evava1 | 36794 |
|
|
5.4.2008 15:49:10
Do alba jsem naskenovala něco z časopisu DRN - Pereny. Zdá se mi docela dobrý, vychází každý týden a vypadají, že jsou krajkářkám nakloněni. Myslím, že i tady se najde spousta krajkářek, které by měly s čím přispět. Co vy na to?
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
4.4.2008 19:06:33
Ahojky,
nějak poslední dobou nestíhám , ale čtu pravidelně. Dílka v albu jsou moc pěkná. Límec je fakt použitelný a vypadá moc dobře, to jste mi udělali radost, že to jde i v dnešní době okolek taky vypadá moc dobře. Jen se musím omluvit, protože si fakt nepamatuju kdo co dělal, koukala jsem tam před pár dny. Jinak jsem dneska koukala na stránky Lokku a přidali si do odkazů odkaz na moje stránky, tak mě to docela potěšilo ![]() Paličkovat moc nestíhám, protože k práci nám začalo taky stavební šílenství, takže fakt lítám že se potkávám, ale těším se že dneska si k tomu budu moct sednout ![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
4.4.2008 11:53:26
Jitko Zavináčová, děkuji za pochvalu. Moje téměř životní dílo bylo z nouze, připravila jsem si duhovou přízi za jiný podvinek, ale začátek se nevydařil, tak jsem párala a začala jsem okolek.
Jitko Czlowi, vzpomínám na své začátky po mateřské, kdy jsem měla oči na vrch hlavy a připadala jsem si, jako absolovent zvláštní školy mezi vysokoškoláky. Mateřká je fajn, nic bych zpětně neměnila, ale ubije sebevědomí. ![]() Mualo a Anit, děkuji za špionáž, nemusím se zdržovat u novinových stánků. Nepaličkuji, mám tento týden odpolední a v noci už jsou oči unavené a dopoledne si užívám prázdného domu k odstranění drobných restů v domácnosti a odpočítávám minuty, kdy už musím zase vyrazit do práce. ![]() Tak ať vám o víkendu klapou.... ![]() |
| bella11 | 58258 |
|
4.4.2008 10:35:18
Ahoj,
do Nápadů ( Nápady a rady pre celú rodinu - podtitul Vyšívanie ) jsem se dívala na stánku a doopravdy tam nic z paličkování není. Já nevím, ale redaktoři v časopisech nějak na paličkování zapomínají. ![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
4.4.2008 7:57:03
Ahojte dievčatá,
hlásim, že Dorka i Nápady a rady už vyšli ... mám ich doma, ale nič paličkované v nich nie je. Čipku som ešte nedostala. paaaaa a kársny víkendík želám |
| bella11 | 58258 |
|
3.4.2008 14:03:26
Ahoj holky,
tak už mám jasno. Paní Šmelcerové jsem telefonovala, všechno je v pořádku, ví o nás co jsme se přihlásily a asi tak do 14 dnů bude rozesílat další informace, tak čekejte poštu. Evi jedu od 4.8. do Kychové ( dala jsem si to jako dárek - oddych od rodiny ![]() |
| evask | 62042 |
|
|
3.4.2008 13:58:28
Ahoj, Mualo to jedeš teď v dubnu nebo v červenci? Eva
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.