Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| evask | 62042 |
|
|
31.3.2008 14:43:26
Ahoj, dnes mi přišla Krajka.
Evavo - Tu herduli dělala jedna paní, nevím odkud, taky takto z kabátu a tvrdila, že to drží, jen se to musí dobře stáhnout. Potkala jsem ji u nás na výstavě. Mám pocit, že jsem to někde četla i na internetu na stránkách - myslím, že to byl někdo z Klubu inspirace. Evi, myslíš na mě s tou fotkou Tvého výtvoru? Přijedeš do Mohelnice na Domanjovou? Eva |
| evava1 | 36794 |
|
|
31.3.2008 13:41:30
Včera jsem si vzala domů daně, přijela mi ale rodina, tak jsem je dotahovala až v noci, a ještě jsem nějaké věci nechala v práci, tak jsem je dopsala až ráno. Nic nedostanou k...y, 60 korun vrátí. Jak se mi do toho večer nechtělo, tak jsem dělala všechno možné, abych se měla na co vymluvit. Vytáhla jsem starý flaušák, rozstřihala jsem ho na kolečka a chci udělat kulatou herduli. Kruh mám z překližky /původně podložka pod dort/. Teď řeším, jestli bude stačit jenom ten flauš nebo mám pod flauš ještě vyříznout polystyren. Koleček mám od nejmenšího po největší asi 15, chci aby to bylo vypouklé, na rovné bych neuměla dělat. Piliny nevím jak bych tam nacpala. Máte s tím někdo zkušenosti, mám strach, že jenom v tom flauši budou špatně držet špendlíky.
|
| lacemaker | 63227 |
|
|
30.3.2008 15:17:24
Ahoj všem,
dlouho jsem se nepsala,ale čtu alespoň občas abych byla v obraze. Všem co něco slaví a budou slavit přeju všechno nejlepší. Bubu dečka je krasná. Jitko nic si z toho nedělej,to se poddá. Ja jsem taky začala chodit do práce,protože s podnikáním ve službách je to v této republice špatné tak mě po 12ti letech podnikání nic jiného nezbylo než jit do fabriky a taky sez toho nemužu vzpamatovat. Teď jsem dosmolila daně a ještě abych si půjčila abych masytila nenasytný státní system. V dubnu jdu na operaci s lícní dutinou tak si odpočinu. Počasí se taky konečně umoudřilo a svítí i na kopečkách,kvetou bledule a sněženky tak je hned veseleji. Ahoj Mirka |
| evask | 62042 |
|
|
30.3.2008 11:27:04
Hezký. Eva
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
30.3.2008 10:42:39
už snad i u nás - sníh skoro všechen slezl a objevují se první petrklíče na loukách. Ta k snad ta zima konečně odešla.
Já se jdu pochlubit s dalším háčkovaným výtvorem - konečně jsem to domordovala a teď budu mít klid na paličky - doufám ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mismach | 76341 |
|
|
29.3.2008 14:01:22
Taky gratuluji všem co něco slaví a zdravím ostatní. Venku už to zase vypadá na jaro: sluníčko svítí, ptáčci zpívají a zítra se přechází na letní čas. Mějte se fajn Míša.
|
| evask | 62042 |
|
|
28.3.2008 20:05:28
Já se taky přidávám ke gratulantům - jituš přeji vše nej a splnění všech přání a snů. Eva
P.S: Už jsem to sem dávala třikrát a nenačetlo se mi to, nevím proč. Eva |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
28.3.2008 20:03:21
http//:rodina.cz/rohali
|
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
28.3.2008 20:01:33
Ahoj holky,
všechny vás moc zdravím!!!!!! Czl.-Jitko vydrž, Jitko vydrž!!!!!! za nějaký čásek to sedne, to je vždycky,když nastane nějaká změna,vždyť to všechny známe Stereotyp v životě by byl nuda![]() Jinak se taky připojuji ke gratulantům a všem přeji hodně štěstíčka. Přírůstky v albíčku moc chválím- Leni D.-tak do tohodle bych se teda asi nikdy nepustila-máš můj hluboký obdiv ![]() ![]() Taky jsem se dokopala k vytvoření alba,moc tam toho zatím nemám,ale kdo chcete,tak nakoukněte,je to volně přístupné,kromě paličkování,ale to mám stejně všechno i v našem společném albu. Zatím papa a užijte si slunečný víkend. Kačka |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
28.3.2008 17:00:24
http://www.fioretombolo.net/animalinelmerletto.htm
taky jsem neco nasla....:o) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.