Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bella11 | 58258 |
|
3.4.2008 9:28:14
Ahoj holky, hlásím se po delší době.
Musím vás všechny pochválit, jste pilné, jako včeličky. Všechny vaše práce chválím, je to nádhera. Pozdravuji všechny holky co mají svátky a narozeniny v březnu a dodatečně přeji všechno nejlepší, hodně zdraví a horu nápadů. Evi - máš krásného pejska, ten je k "zulíbání" Jitko-babasaurko - to je nádhera- takový polštář udělat, to dalo asi hodně práce. Paní Šmelcerové jsem psala podruhé a zatím nic, asi tam zatelefonuji. ![]() |
| JaVa | 69772 |
|
|
3.4.2008 6:53:58
Ahoj Jitko, děkuji za pochvalu za límec.
Podvinek jsem použila ze staré praktické ženy,ale trošku jsem si ho upravila a zjednodušila.napřed jsem pořád vymýšlela, jak límec uchytit na triko,aby byl oddendávací a nakonec midcera poradila, že nejlepší bude, když ho připevním vzadu a inak ho nechám volně. Přeji všem pěkný den.jana |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
2.4.2008 8:24:22
Na http://www.kaufhaus-koeck.de/ je nový podvinek, barevný motýl, celkem pěkný….
Musím reagovat na límec od Javy, který je ve spol. albu, moc se mi líbí, dovedu si ho představit na letním triku…. Evacko, moc díky za obrázky z výstavy, ráda jsem se podívala, nemám šanci se tam dostat osobně. Moc obdivuji tvoje krajky pro OIDFA, já mám podvinek před sebou a dumám, co s tím….. Anit, od tebe se mi moc líbí žabičky (velmi cenním vlastní námět), skvělý obrázek do dětského pokoje… Medlyn, okolek je také krásný, neobvyklá bar. kombinace. Nakonec reaguji na šitou krajku od LenkyD., na to slova nestačí …Nádhera. Snad jsem na nikoho nezapomněla, Jitce czl. přeji hezký start do prac. procesu, ostatním pěkné jaro. Zdraví Jitk@1 |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
1.4.2008 19:15:51
Evi ten je krasný, jak se zkamarádil se starším kolegou?
Vybrali jste si fakt dobře. |
| evacko | 39341 |
| divizna63 | 52122 |
|
|
1.4.2008 13:56:38
Ahoj Evi,
já jsem si tak kulatou herduli dělala, dole mám kolo ze dřeva, doprostřed na to jsem dala všechny možné zbytky z toho rozstříhaného kabátu, a nahoru nato naskládala flauš, aby to bylo vyšší. Přes to všechno jsem naťukala hrubší látku, ale opravdu to chce hodně stlačit, aby to bylo tuhé, takže lis mi dělal manžel - mačkal to jak nejvíc mohl Jsem s ní maximálně spokojená, moc dobře se mi na ní dělá. Tak přeji úspěšný výtvor, čauky Dana Divizna |
| evava1 | 36794 |
|
|
31.3.2008 15:24:47
Vyfocený už to mám, jenom si na to vzpomnět a mít pohronadě na jednom místě foťák, kabel a počítač. Jak různě převážím věci, tak vždycky mám něco jinde.
Na ten kurz asi nepřijedu, ale psala mi Vlasta, že je v neděli ta vernisáž, tak to bych ráda přijela. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.