Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
21.3.2008 7:52:01
Zuzko, madeirové kraslice dělala KačkaL. U mě v albu na rodina.cz/milcac je nafoceno, jak je dělá. Používá normální vrtačku. Někdo používá ruční vrtáček, ale to trvá dlouho, navíc, když vejce rupne u poslední dirky, tak je to o nervy. A ještě se dá použít modelářská vrtačka.
Vám všem přeji příjemné prožití svátků jara, i když to venku vypadá, jako v zimě. |
| Azuz | 73400 |
|
|
20.3.2008 19:50:14
Ráda bych se Vás některé zeptala, jestli nevíte jak se dělají madeirové kraslice. Někdo je tady dělal a už nevím kdo. Moc děkuji. Zuzka
|
| terdulacek | 59641 |
|
20.3.2008 17:03:53
je proste nadherny.. k necemu takovemu bych se asi neodvazila, mas muj obdiv..
jinak vsechny moc moc zdravim, nejak jm posledni dobou nemela vubec cas, chystam se na statnice z francouzstiny, tak uvidime, jak mi to dopadne.. clowiczko, preji hodne stesti v nove praci ja me brigade dala sbohem, uz se do psychicky nejak nedalo a financne taky nic moc (na to, ze ziju v Praze, tak 60kc/h hrubeho bylo vazne malo..clovek mel hmotnou zozpovednost za penize.. zvyseni se nekonalo ani po slibovanem pulroce a roce..). jen tedka teda nejak nemuzu nic zajimaveho najit, co me zajima, tak chteji jen na hlavak, ale na ten nemam se studiem cas.. a chtela bych vas poprosit, poslala byste mi nektera podvinek na zajicky z anny (nebo pokud mate i neco jineho zajimaveho na velikonoce..:o))? chtela jm jich par udelat, ale nemuzu je najit , moc prosim..mejte se moc krasne, pa Terka |
| Lenicka z Nivey | 51163 |
|
|
20.3.2008 7:25:53
Po delší době všechny zdravím.
Stíhám vás sice číst, ale už nemám sílu reagovat. V práci jsme měli po té vichřici práce až nad hlavu (byly vyhlášeny i přesčasy za solidní prachy, takže ačkoli jsme všichni padali na huby, tak jsme to většinou brali). Teď, když už jsme z nejhoršího venku, tak jsem zas chytla nějaký bacil, takže můj hlas zní hodně zajímavě - několik zákazníků už na to mělo dobrý komentář a doporučilo mi jít domů, že jsem přepracovaná .Jinak se snažím i trochu paličkovat, v nejbližších dnech hodím něco do svého alba. Jitko, gratuluji k práci - to, že je to tak rychlý nástup - ber to pozitivně, skoč do toho rovnýma nohama a ono to nějak půjde, prostě musí. Všem chválím dílka v albech za poslední dobu - jsou úžasná. Lenka ![]() |
| mismach | 76341 |
|
|
19.3.2008 21:39:50
Taky všechny zdravím. Už máme zase počítač, ale jsou u něj hlavně děti. Na chvíli mně pustí, takže jsem v obraze, ale nestíhám psát. I teď tu jedno dítě sedí a kouká se děsně škaredě...
![]() Na výstavě Ivy Vanžurové jsem teď byla. Je to tvorba posledních pěti let, paličkovaná krajka a hedvábí. Jen fotky jsem nedělala...Míša |
| divizna63 | 52122 |
|
|
19.3.2008 21:09:57
zdravím vás všechny, nakoukla jsem jenom na chvíli. Jituš - gratuluji k nové práci a přeji Ti hodně úspěchu. Já se od víkendu jen tak tak vleču, někde jsem chytla bacila a je mi pěkně blbě. Jenže už dvě holky z práce jsou na nemocenské, tak nemám šanci a musím to vydržet, pokud to jde. Ale o víkendu jsem se neflákala, a po večerech jsem drátkovala vajíčka, aby se neřeklo, že na velikonoce úplně kašlu... Fotky jsem šoupla na své stránky www.Divecka.napady.net - tak kdo chcete - nakoukněte
Mějte se pěkně, já jdu ležet. Tak pa pa Dana Divizna |
| brouzdava | 52365 |
|
|
19.3.2008 18:40:55
Ahoj, držím palce, aby to v práci bylo OK, ale věřím, že to musí být horor. Šla jsem po mateřské dvakrát a podruhé to bylo ještě horší. Hlava vygumovaná, těžká nestíhačka, ale to tě určitě nechci strašit. Možná je lepší do toho spadnout po hlavě, než se sáhodlouze připravovat, protože se stejně připravit nejde.
My máme tento týden fertig - naštěstí panu šéfovi nevyšel seminář, který nám jako chlap iniciativně naplánoval na čtvrtek a pátek od rána do večera (ženskou by to nenapadlo). Takže mám dovolenou a snažší život, nemusím řešit hlídání, protože muž s dcerou stále ještě lyžují. Mějte se pěkně a ať vám to k víkendu taky rychle utíká. |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
19.3.2008 9:21:18
v kanceláři....
Romano taky doufám, že si to rychle nějak sedne. Nikdy bych nevěřila jaký je to šok jít z mateřské do práce....myslela jsem že to bude tak nějak plynulejší |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
19.3.2008 9:08:51
Jitko, tak to ti moc gratuluji k nové práci. Co budeš dělat?
|
| Romana,3 | 62229 |
|
|
18.3.2008 21:09:02
V Blesk Hobby vyšel článek o paličkování Petry Klofáčové. Jen jsem přelétla očima. Zaujal mě "objevný "tip na tužení krajky.
Czlowicko přeji ať se ti zmatky brzy urovnají. Je to asi hukot. K sobě na web (palickovani-romana.blog.cz) jsem dávala nějaké "staronové" náušnice. Ignacii tam ještě nemám - zatím visí U Kohouta. Než šla na výstavu, tak jsem jí nestihla nafotit. Tak snad se to poštěstí. Zkusím u Gábiny zjistit, jak je to s časopisem Pro Inspiraci. Ale zřejmě nestíhá. Mějte se všechny báječně. Ahojky |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.