Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
18.3.2008 18:53:23
že by to bylo pštrosí vejce???
DRN jsem dneska viděla poprvé dneska na stánku (někde....fakt nevím kde, ale možná v HK), ale neprohlížela jsem.....jen jsem zahlédla ten název.... Jinak od čtvrtka nastupuju do pracovního procesu a vím to od dneška asi od 11. hodin, takže docela veselé zmatky..... |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
18.3.2008 17:47:25
Tak to je fakt moc pěkný nápad a také asi pěkná piplačka s tou minikrajkou. Ale na to by šlo použít zbytky se vzorníků nebo nějaké zbytky nepovedených kousků....
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
18.3.2008 17:46:21
Evi, já nevím, jestli se tak moc dělo s picassem. Ale je fakt, že stránky s flanderským háčkováním povětšinou zmizely nebo nejdou stáhnout. Možná, to bylo jenom přechodné období. Ale já pro jistotu raději všechno ukládala
![]() Časopis DRN neznám.... |
| evacko | 39341 |
|
|
18.3.2008 14:17:39
|
| evask | 62042 |
|
|
18.3.2008 13:10:40
Ahoj holky. Nevíte, kdy má vyjít nové číslo? Už jsem jim psala a neodepsali mi.
Bubu, stalo se něco s tím picassem? Já myslím, že asi ne. Holky, znáte a kupujete někdo časopis DRN? Pokud ano, dejte mi, prosím vědět. Jdu obědvat a pak jdu domů. Zítra jedem do Olomouce na zubní - rovnátka a tak, pak mám prádzniny, už mám tedy padla. Eva |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
17.3.2008 11:18:21
Ahojky,
v tom neúspěšném hledání nějakých fotek z výstavy Lokku jsem našla tyhle stránky http://www.kantopleiding-nko.nl/index.html a je tam předloha ke stažení. Jinak já měla parádní střevní chřipku, v sobotu jsem byla sama bez děti, ale s tou chřipkou, tak na paličky nebylo ani pomyšlení (resp. jen to pomyšlení) a v neděli jsem se večer přinutila, ale nebylo mi ještě pořád nejlíp, tak jen tak sporadicky ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
17.3.2008 10:02:28
Ahoj všechny, tak já jsem přes víkend paličkovala vzorník pro synáčka, který sice snahu měl paličkovat, ale dostal tolik úkolů z češtiny, že mu na nic jiného nezbyl čas. Učitelka se asi zbláznila...
Jinak ještě háčkuji další polštářek, ale už se naštěstí blíží ke konci. Také jsem párkrát hodila paličkami na krajce pro OIDFu, ale moc mi to nešlo - nevypadá to podle mé představy, tak budu asi párat a měnit nitě ![]() |
| evava1 | 36794 |
|
|
17.3.2008 10:00:17
Na Klubu inspirace je nový podvinek.
Sobotu jsem strávila na velikonočním jarmarku. Něco jsem prodala - zase je na nitě. Předváděla jsem paličkování - pohoda, celé dopoledne si moct paličkovat. Bylo tam několik ženských, které si žádaly kurzu. V Olmiku to nikdo nedělá, tak mě přemlouvají, ať něco začnu. Problém je v tom, že já sama kurz nemám, tak budu muset někde okouknout, jak učit. Dcera mi říká, že jestli bych to učila tak, jak jsem ji učila štrikovat, tak chuděry ženský. Mohlo by dojít i na pohlavky. Musím to nechat uzrát do podzimu, přes léto se neurvu z obchodu. Dnes bych chtěla konečně udělat velikonoční výzdobu. |
| brouzdava | 52365 |
|
|
16.3.2008 20:41:28
Ahoj všem, tento víkend jsou paličky moje - muž s dcerou odfrčeli na lyže, takže my s juniorem jsme si udělali havajku - žádný úklid, trocha vaření, žádné praní.....František to mastil na kompu, hrál si s legem, napsal si nějaký ten úkol a já mám hotové nějaké vzorníčky - jenom jsem zvědavá, jak to dopadne, až je sundám z herdule, protože chvílemi jsem postupovala metodou pokus omyl, vypárat znovu a ani potom jsem si nebyla jistá, jestli tudy vede cesta (zkoušela jsem takové prázdné lístky z řetízku s pikotkami - Hani díky za návod na hvězdičku z osmi párů - jenom kdoví jestli ta moje odpovídá tomu návodu, potom vláčkovou výpln a nějaké dírky, pavoučky .....). A příští týden pokračujeme, protože zbytek rodiny se vrací až příští neděli.
Všem hezký víkend. A Daně Divizně obrovské díky, protože jsem si v sobotu na poště vyzvedla paličky, které mi poslala, jsou moc fajn do ruky. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.