Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaD | 37515 |
|
|
13.3.2008 16:11:21
![]() Ahojky..dlouho jsem tu nebyla, což neznamená, že nečtu.. dala jsem vám sem fotku svého konání za poslední tři a půl měsíce..abyste viděly, že se neflákám úplně. Je to okolek z šité krajky. Průměr je 54 cm, šíře krajky je 14 cm..nikdy v životě už nic takhle velkého a nekonečného dělat nebudu.... |
| JaVa | 69772 |
|
|
13.3.2008 10:52:14
Ráda bych do Vysokého Mýta na výstavu, ale já bydlím u Jihlavy a je to pro mě daleko. Myslím, že se Santy o výstavě zmínila poprvé, takže asi bydlí ve Vysokém Mýtě. Takže zaúkolujeme s focením jí.
Já jsem jenom umístila plakát, který jsem náhodou dostala meilem. Jana |
| evava1 | 36794 |
|
|
13.3.2008 10:35:26
JaVa - máš bojový úkol - prohlídnut výstavu, jestli půjde fotit, tak nafotit a podělit se s kolektivem.
Okamžitě mi docvaklo, že bereme v Mýtě od Karla Nováka sedačky na kola. Normálně nám je posílá poštou,nebo sám doveze, když má cestu na Moravu, ale co kdybysme si pro ně jednou zajeli osobně, že jo? |
| evask | 62042 |
|
|
12.3.2008 22:14:10
Ahoj holky, moje spolužačka je taky babička - měla dítě v devítce a dnes už má 6 letou vnučku - tedy zhruba ve 42 letech...Někdy se zadaří. Není to vyjímka. Já už jsem školní babka taky - předávala jsem závěrščné vysvědčení holce, která byla v 5. měsíci těhotenství (na ZŠ).
U nás už zas pěkně fučí, odpoledne to tu vypadalo děsně, ze školy jsem letěla, jak namydlený blesk - všude černo, zrovna přestalo bouřit a když jsem po třech minutách přišla domů, svítilo slunce, a tak jsem vyrazila bez deštníku do obchodu pro seno osmákům a za pět minut jsem byla skoro durch...Slunko zase rychle zalezlo za dost ošklivá mračna, ale to já nepostřehla, až když zase lilo. Tak se ohřívám, mám dobrý čajíček.Mějte se. Eva |
| Santy | 46567 |
|
|
12.3.2008 21:46:10
Ahojky, reaguju na Jitku czl. Něco podobného mám doma, nebo je to stejné a líp provedené. Přesto to mám zasunuté v deskách. Dostala jsem to kdysi, když jsem se chtěla učit paličkovat. A sice od jedné naší klientky, jejíž dcera se učila ve Vamberku paličkářkou. Dostala jsem jí ctí a darem.
Ale té babičce by muselo být teda kolem 40 let. Lidé jsou různé. To už tam byly i horší krajky. Hana |
| evava1 | 36794 |
|
|
12.3.2008 19:40:50
Laik žasne, odborník se diví.
S těma babičkama to máš těžký, já uvádím, že jsem se narodila v první polovině minulého století a na první pohled to vypadá jako sešlá bábínka nad hrobem. Tady ta babička taky ještě může být mladá holka. Když něco prezentuješ jako starožitnost, spíš na to někdo nalítne. |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
12.3.2008 19:06:02
tak tohle me fakt pobavilo, podivejde se na vsechny aukce tohoto cloveka
silena prace (cemuz odpovida cena) a jeste tahle "podvadet" uvated to jako starou krajku (tak to vypada) a pritom ta predloha neni starsi nez ja....(Anna butique) http://www.aukro.cz/item327518798_palickovana_krajka_po_babicce_1.html |
| JaVa | 69772 |
|
|
11.3.2008 17:12:50
Vysoké Mýto je moc daleko, ale alespoň nalákám ty, co bydlí blíže.
![]() Jana |
| Santy | 46567 |
|
|
11.3.2008 16:03:10
Jituš, tušíš správně. Je to ve Vysokém Mýtě, vernisáž 14.3. v 17,30 a bude vystavovat Iva Vanžurová.Prostory jsou maličké, ale něco se tam vejde.Jináč všechny chválím, já opět chcípu, takže dnes teprve dopáchám tu základní vláčku a namotám si na čtvrtek. Jestli mi bude povoleno vyrazit. Zítra jdu na kontrolu.
Velikonoce jdou jako vždy kolem mně, nejradši bych je strávila tak krásně, jako vloni v Botance. Vejce a drůbež paličkovat nebudu. Co mám tu Operu, tak bych kousala, zdá se mi všechno daleko složitější, tak hledám chvilky, kdy sem nakouknout. Pořád ještě řeším i prázdniny a nevyřešila jsem. Tak zatím všem páček a zdravíčko a veselé paličky. Hana |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
11.3.2008 15:39:08
Tuším správně Vysoké Mýto?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.