| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 10482  [Dalších 9112 >>]
LenkaD 37515
13.3.2008 16:11:21

Ahojky..dlouho jsem tu nebyla, což neznamená, že nečtu..
dala jsem vám sem fotku svého konání za poslední tři a půl měsíce..abyste viděly, že se neflákám úplně.
Je to okolek z šité krajky. Průměr je 54 cm, šíře krajky je 14 cm..nikdy v životě už nic takhle velkého a nekonečného dělat nebudu....
JaVa 69772
13.3.2008 10:52:14
Ráda bych do Vysokého Mýta na výstavu, ale já bydlím u Jihlavy a je to pro mě daleko. Myslím, že se Santy o výstavě zmínila poprvé, takže asi bydlí ve Vysokém Mýtě. Takže zaúkolujeme s focením jí.
Já jsem jenom umístila plakát, který jsem náhodou dostala meilem.
Jana
evava1 36794
13.3.2008 10:35:26
JaVa - máš bojový úkol - prohlídnut výstavu, jestli půjde fotit, tak nafotit a podělit se s kolektivem.
Okamžitě mi docvaklo, že bereme v Mýtě od Karla Nováka sedačky na kola. Normálně nám je posílá poštou,nebo sám doveze, když má cestu na Moravu, ale co kdybysme si pro ně jednou zajeli osobně, že jo?
evask 62042
12.3.2008 22:14:10
Ahoj holky, moje spolužačka je taky babička - měla dítě v devítce a dnes už má 6 letou vnučku - tedy zhruba ve 42 letech...Někdy se zadaří. Není to vyjímka. Já už jsem školní babka taky - předávala jsem závěrščné vysvědčení holce, která byla v 5. měsíci těhotenství (na ZŠ).
U nás už zas pěkně fučí, odpoledne to tu vypadalo děsně, ze školy jsem letěla, jak namydlený blesk - všude černo, zrovna přestalo bouřit a když jsem po třech minutách přišla domů, svítilo slunce, a tak jsem vyrazila bez deštníku do obchodu pro seno osmákům a za pět minut jsem byla skoro durch...Slunko zase rychle zalezlo za dost ošklivá mračna, ale to já nepostřehla, až když zase lilo. Tak se ohřívám, mám dobrý čajíček.Mějte se. Eva
Santy 46567
12.3.2008 21:46:10
Ahojky, reaguju na Jitku czl. Něco podobného mám doma, nebo je to stejné a líp provedené. Přesto to mám zasunuté v deskách. Dostala jsem to kdysi, když jsem se chtěla učit paličkovat. A sice od jedné naší klientky, jejíž dcera se učila ve Vamberku paličkářkou. Dostala jsem jí ctí a darem.
Ale té babičce by muselo být teda kolem 40 let.
Lidé jsou různé.
To už tam byly i horší krajky.
Hana
evava1 36794
12.3.2008 19:40:50
Laik žasne, odborník se diví.

S těma babičkama to máš těžký, já uvádím, že jsem se narodila v první polovině minulého století a na první pohled to vypadá jako sešlá bábínka nad hrobem. Tady ta babička taky ještě může být mladá holka. Když něco prezentuješ jako starožitnost, spíš na to někdo nalítne.
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
12.3.2008 19:06:02
tak tohle me fakt pobavilo, podivejde se na vsechny aukce tohoto cloveka
silena prace (cemuz odpovida cena) a jeste tahle "podvadet" uvated to jako starou krajku (tak to vypada) a pritom ta predloha neni starsi nez ja....(Anna butique)

http://www.aukro.cz/item327518798_palickovana_krajka_po_babicce_1.html
JaVa 69772
11.3.2008 17:12:50
Vysoké Mýto je moc daleko, ale alespoň nalákám ty, co bydlí blíže.

Jana
Santy 46567
11.3.2008 16:03:10
Jituš, tušíš správně. Je to ve Vysokém Mýtě, vernisáž 14.3. v 17,30 a bude vystavovat Iva Vanžurová.Prostory jsou maličké, ale něco se tam vejde.Jináč všechny chválím, já opět chcípu, takže dnes teprve dopáchám tu základní vláčku a namotám si na čtvrtek. Jestli mi bude povoleno vyrazit. Zítra jdu na kontrolu.
Velikonoce jdou jako vždy kolem mně, nejradši bych je strávila tak krásně, jako vloni v Botance. Vejce a drůbež paličkovat nebudu.
Co mám tu Operu, tak bych kousala, zdá se mi všechno daleko složitější, tak hledám chvilky, kdy sem nakouknout.
Pořád ještě řeším i prázdniny a nevyřešila jsem. Tak zatím všem páček a zdravíčko a veselé paličky.
Hana
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
11.3.2008 15:39:08
Tuším správně Vysoké Mýto?
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 10482  [Dalších 9112 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.