Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| evava1 | 36794 |
|
|
10.3.2008 22:18:14
V kterém městě je ta výstava?
|
| mismach | 76341 |
|
|
10.3.2008 19:15:46
Ano, také souhlasím! Jsem taky děsně utahaná. Nový počítač ještě není, příroda se probouzí a já bych nejradši pořád spala. Obdivuji vaše výkony. Jinak u nás ve městě se chystá výstava v galerii na náměstí. Už se těším, jak se pokochám kraječkama. Zatím se mějte
Míša. |
| brouzdava | 52365 |
|
|
10.3.2008 15:32:41
Ahoj, jsem na tom jako většina ostatních - prostě nestíhám. CHodím utahaná z práce - úplně vycucaná, takže v lepším případě se postarám o to nejnutnější v domácnosti a potom si urvu chvilku pro sebe u paliček (dodělala jsem nějaké vzorníky a dokonce jsem je dala na papír, také se mi podařilo udělat tři přání podle Ivany Domanjové, ale bez provázků, místo nich mám lístky). V horším případě úplně odpadnu. Rodinu si otevírám pravidelně - máme ve škole internetový redakční systém, zadávám známky, úlohy, testy, takže vždycky nakouknu, ale většinou jenom bohužel prolítnu. Ale všechno, co jste upaličkovali, chválím, je to moc pěkné.
|
| evava1 | 36794 |
|
|
10.3.2008 15:01:47
http://lacespider.blog.cz/0803/vystava-kabelek-vsur-z-kuze-a-krajky
Mrkněte k Lucce na kabelky, já nad nima slintám. Materiál k recyklaci už mám nachystaný ze sekáče, po velikonocích se na ně doufám dostane. |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
10.3.2008 13:12:24
Evi to víš musí si to užít a dohnat co jde, hlavně že jsou obě doma a v pořádku....
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
10.3.2008 12:56:30
Ahojky,
tak jsem chvíli lovila na netu (díky mapě na kterou upozornila Lucka K.) tak sem hodim odkazy abyste si to taky užili http://www.ilmerlettoveneziano.org/content/view/10/7/ http://www.handarbeitsstuebchenmitherz.de/html/_-___alte_technik_-_neu_belebt.html |
| evava1 | 36794 |
|
|
10.3.2008 12:29:01
Neteř už má obě miminka měsíc doma, Sárinka je po operaci srdce dobrá. Teď je byla v Praze navštívit další neteř, bezdětná, a přijela s očima navrch hlavy, že Markétka celý den jenom kojí.
|
| Azuz | 73400 |
|
|
10.3.2008 11:21:50
To náš Tadeášek chtěl každé dvě hodiny a v noci by klidně mohl pít pořád. Když jsme byli v nemocnici tak si sestry myslely, že pouze dudá, ale jaké bylo jejich překvapení když jsem odsála skoro 400 ml mléka. Od půl noci už jsem ho nemohla kojit tak si dovedete představit jaké to asi bylo. Celé patro vědělo, že je Táda v nemocnici. Odstavování bylo strašné, ale nedá se nic dělat. Od té doby na mě pořád visí a kam jdu já, jde i Táda včetně WC. Zuzka
|
| Anit | 54487 |
|
|
10.3.2008 9:15:33
hmm, tak to ja vám môžem len závidieť. Ja som prvé dieťatko musela odstaviť, lebo som musela ísť na operáciu. V júli som rodila v novembri som bola pod nožom. A v decembri som zas otehotnela a syn sa tiež nechcel chovať len mliekom. Tiež som ho kojila len nejaké 3 mesiace potom mu to už bolo málo.
|
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
10.3.2008 9:00:07
Ahoj všichni, také pilně čtu, ale dnes i něco napíši...Včera jsem koukala na krásné krajky od Dany D., náhrdelník "šnek" mi připomněl knihu, kterou jsem v sobotu dočetla (vánoční dárek). Jmenuje se Modrý kámen, autorka Barbara Woodová. Tak kdo rád čte, určitě si alespoň sežeňte v knihovně, stojí to za to.
Řádky o kojení u mě vyvolávají úsměv, má 2 roky 4 měsíce stará holčička se rozhodně ještě odstavit nedá....Já se snažím, ona ne... )).Ve volných chvílích paličkuji vajíčka, zatím jsou na herdulce. Všechny moc zdraví Jitk@1 |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.