Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bella11 | 58258 |
|
8.3.2008 21:15:26
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli už vyšel časopis Nápady a rady pre celú rodinu- podtitul Velká noc. Už týden jsem nebyla ve městě - ( marodil mi syn, tak jsem byla doma ), tak nevím jestli ho mám hledat na stáncích. Děkuji |
| bella11 | 58258 |
|
8.3.2008 17:08:47
Musím ještě dopsat, že to moc dobře znám, sehnat kalhoty, to je taky můj problém, když mi jsou přes boky , tak v pase odstávají. Plavky, to raději mlčím, potřebuji různé velikosti, dole velké, nahoře o dvě čísla menší.
![]() |
| bella11 | 58258 |
|
8.3.2008 15:38:46
Jééééééé Evi z Mohelnice, to já bych byla ráda za to , že mi nechutná jíst, aspoň bych zhubla do kalhot, co mám schované ve válendě a jen na ně čučím a utěšuji se, že si je jednou zase obléknu.
Jinak jsem si dnes dělala na balkoně novou herduli, ale nějak se mi povedla trošku větší, než jsem si představovala. Mlátila jsem tam do ní válečkem, aby se seno a piliny pořádně spojili a když jsem přišla do bytu, tak se manžel smál a volal na syna ,, Pozor maminka má váleček a umí s ním pěkně bouchat ! My jsme MDŽ přestali oslavovat už po revoluci, ale 8.3.1996 jse nám narodila dcera Katka, takže teď oslavuje pravidelně každý rok ( a to oslavujeme najednou i syna Tomáše- ten má svátek a manžel měl 5.3. narozeniny - takže všechno jednou ranou )Upekla jsem včera dort a dnes dozdobila - punčový potažený marcipánem akurát je ještě celý v lednici, protože dcera šla s turisťákem na pochod do Tisských skal a přijde až večer. ![]() ![]() ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
8.3.2008 15:16:02
Jó, kdybych měla jen depku z kupování kalhot. Já mám horší depku jenom z kupování podprdy. Když řeknu svoje rozměry, tak se mi všude chechtají do ksichtu, že šapita nevedou. Já potřebuji hóóóódně veliké košíčky a relativně malý objem. A to prostě není. O halenkách, které by byly bez prsního švu a já je mohla zapnout, se mi může jenom zdát. A kdyby nebylo rákosníků, kde jsem si alespoň 4 halenky koupila, které nosím už tři roky, tak bych chodila nahatá.
![]() ![]() ![]() pááá |
| Medlyn | 39028 |
|
|
8.3.2008 11:16:01
Fujky s MDŽ. Kdo to slaví, tak vše nejlepší, ale mě se vybavují jen modré košile, rudé šátky a nervy, abych nezapoměla tu básničku soudružkám ve společenském sále našeho pivovaru. Učitelka mě sprdla, že nemám bílé punčocháče, jako by se daly všude a vždy koupit a abych nekazila dojem hnědýma, musela jsem jít bez nich. V pozdějších letech si vybavuji jen uškudlených 21 Kč. na narcis pro mamku a starku a tak jsem ráda, že začal víc fungovat den matek, ten je mému srdci bližší.
Dopotila jsem se s výrobou herdule na klobouk a až jí odpoledne budu ukazovat na kurzu, určitě večer budu dělat jinou. Svítí tu sluníčko ale teplo příliš není, tak musíme jásat, že nepadají trakaře. Hezký víkend s paličkami přeje Jana. ![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
8.3.2008 10:49:29
Anit ještě že jsi mi to připoměla
Pěkné MDŽ všem |
| Anit | 54487 |
|
|
8.3.2008 10:12:52
Ahojte dievčatá, želám peknú sobotu.
Takže podla slov pani Frajkorovej by mala byť Čipka do konca marca vytlačená a možno aj rozoslaná. Ked ju dostanem ja určite napíšem. paaa Anita PS: ako ostavujete MDŽ???? :o)))))) Ja prácou ... :o)))))))))))))))))) |
| evava1 | 36794 |
|
|
8.3.2008 9:17:52
evask - doufám, že depky překonáš, až uvidíš ty mladé holky, jaké mají starosti s klukama, které se nás dospělých už netýkají. Uvědom si, že život začíná po padesáti. Je to fajn, když si člověk - ženská - koupí něco pěkného - ale ta hrůza chodit a vybírat. Ale jak říkal náš bývalý ekonom - když tělo chřadne, musí se přikrašlovat. A že je problém na sebe něco koupit - problém není v tobě, ale v těch co to šijou a prodávají. Představ si, že bys byla tlustá. To já jsem před 10 kilama vyrazila na nákup oblečení a přišla se šálou kolem krku a řvala jsem, že takový hadry co mají tak ani do rakve.
Jitro má jarmark příští sobotu /15. 3./ od 9 - 16 hod. Budu tam, tak teď paličkuju "komerci". |
| evask | 62042 |
|
|
8.3.2008 0:09:47
Kalhoty mám a ke spravení nálady i halenku...Zítra jdu pomáhat manželovi - DDM pořádá Dívku roku - něco jako Miss, ale pro holky asi mezi 13 až 16 lety a já nosím porotě kafe, vybírám hlasovací lístky, atd. V porotě jsou sponzoři - např. generální ředitel Helly, Semensu, místní podnikatelé, atd. takže musím trochu vypadat..Noa aspoň ty hadry, když ten zbytek nestojí za moc :)...Držte mi palce, ať jsem brzo doma - kolem 18 hodiny, chci zase chvíli motat nitě (tak říká manžel mé snaze, když mě chce pozlobit..( ahoj všem Evask
|
| Anit | 54487 |
|
|
7.3.2008 18:29:12
Jasnačka, už aj píšem pani Frajkorovej.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.