Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| evask | 62042 |
|
|
10.3.2008 8:46:51
Ahoj, taky jsem měla závisláka na kojení - mladší dcerka Lucka mě jednou začala v obchodě dokonce rozepínat....Bylo jí něco málo přes dva roky. V jedné ruce dítě, v druhé peněženku - zrovna jsem platila u pokladny a než jsem se vzpamatovala, měla jsem asi tři knoflíky rozepnutý,...Eva
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
10.3.2008 8:01:23
Ahojky při pondělku,
čtu taky, ale jsem na tom jako Azuz, nezvládám odpovídat. Dano jsi fakt pilná, nechápu kde bereš tolik času, já neustále dělám kompromis pozemek x domácnost, děti x domácnost atd. a nikde to není vidět ![]() Přizej se, že ty máš nějkou tu hodinku denně někde ulitou a když potřebuješ tak ji vytáhneš ![]() Z Lokku se neozvali. Mrzí mě, že nejsou nikde fotky....na ty jsem se fakt těšila. |
| Azuz | 73400 |
|
|
10.3.2008 7:49:06
Dano, nerada se opakuji, ale jsi opravdu pilná jako včela. Obrázek je mooooc krásný. Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala. Čtu vás, ale nestíhám odepisovat. Od začátku roku toho moc nestíhám. Děti byly nemocné, leželi jsme s Tádou na dět. chirurgii se šuldou, to byla katastrofa. Přestala jsem kojit no a dovedete si představit jaké to mohlo asi být než si Táda skoro po dvouch letech odvykl. Doktoři doporučují kojit co nejdéle, ale nikde nepíší jak je to odnaučit. Táda byl docela velký závislák. Začíná zahrádka, tak už se pomalu připravuji. Mějte se krásně a zdravě. Zuzka
|
| Anit | 54487 |
|
|
10.3.2008 7:35:39
Ahoj Danka,
nakukli a chválim. Ty si ozaj šikula. Kedy to Ty všetko stíhaš? |
| evask | 62042 |
|
|
9.3.2008 22:03:26
Ahoj Danuš, připomínáš mi taky včelku...Jsi pilná jako ony.Eva
|
| divizna63 | 52122 |
|
|
9.3.2008 20:29:51
zdravím vás všechny, a přeji krásný zbytek víkendu. Jako obvykle tvrdě nestíhám, tak aspoň v rychlosti. MDŹ taky doma neslavíme, ale v práci jsme od šéfa dostaly s holkama po jedné primulce. Tak mě to potěšilo, ale za dvě hodiny potom mě šéf tak hnul žlučí, že jsem měla chuť mu ten květináč hodit na hlavu.
S oblečením mám stejné problémy jako Muala - co je dole dobré, je nahoře velké... A nejvíc mě naštve, že všechno ve větších velikostech je jako na staré baby po osmdesátce, jen položit do rakve. Koupit moderní hadry ve velikosti 48 a výš je prostě nadlidský výkon, nebo to stojí nehorázné prachy. Ale jinak jsem se o víkendu neflákala. Sobotu jsme věnovali rodičům, vzali je na výlet a na zahradu - mají 73 a 75, tak už toho moc nenachodí. Dnes jsme s manželem makali na zahradě - úklid po zimě, pálení listí atd... No a ve volných chívílích jsem předělala náhrdelník, namalovala manželovi kravatu, a přivezla jsem si zapaspartovanou včelu. Návrh jsem si udělala podle omalovánky na netu a převedla to do paličkované podoby. Fotky jsem šoupla na své stránky www.Divecka.napady.net - tak kdo chcete - nakoukněte Tak se mějte holky pěkně, já jdu zase něco dělat. pa pa Dana Divizna |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
9.3.2008 20:23:51
Ahoj,ahoj holky,
Medlyn-tak to je mi včelek a vás hrozně líto,tady taky pomřelo dost včelek,ale v takové míře ne. Kdyby to šlo,tak to co se tu vyrojí bych ti poslala-třeba vlakem,ne?? Ten problém čínského medu mě taky dost štve-Martin byl na přednášce a tam říkaly,že je chyba v těch plast. obalech,které se vyhodí na smetiště,naše včelky se nalízají toho zbytku hnusného čínského medu a průšvih je na světě.Ach jo.S kalhotama mám taky problém-přes boky dobrý a v pase by musel ještě jeden přiskočit!!?? Jinak pořád ještě nepaličkuju,ale kraslicuju,ale už se blíží velikonoce a bude zase čas na paličky. Tak se všichni mějte prima,papa Kačka ![]() ![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
9.3.2008 14:45:28
Tento časopis už vyšiel.
Hmmm, a nám riaditeľ prichystal v zasadačke prekvapko. Prestretý stôl. Pokecali sme, vypili kafe, zjedli koláčik, snežienky som si nechala v robote. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
8.3.2008 23:00:14
Jitko czl, tohle jsem vyštrachala - ale nevím, jestli je to kčemu
http://www.nairac.nl/page/Jubileumtentoonstelling-kantwedstrijd-30jaar-LOKK.htm |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.