| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 10482  [Dalších 9062 >>]
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
5.3.2008 13:46:12
kochnete se
tohle jsem nahodou nasla
http://www.moda.cz/Kategorie/Modni_prehlidky/20071129_Vamberecka_Krajka_V_Tynisti.html?action=detail&image=3&albumName=album3#album3
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
5.3.2008 13:00:45
Holky, prosím vás, nemáte některá návod, jak paličkovat rohy? Popřípadě třeba odkaz, kde to na netu je. Mám všechno možný, ale tohle zrovna ne a teď bych to potřebovala. Díky moc.
5.3.2008 12:46:35
Tak už jsem přidala i album na časopisy....;)
Ještě JaVo máš moc pěkné krajky....kochala jsem se při mazání, už se těším na větší formát i ostatních :-)
5.3.2008 12:45:51
Tak už jsem přidala i album na časopisy....;)
5.3.2008 11:23:54
Tak mám za sebou třetí reklamaci vody a už do stoupaček radši vůbec nelezu, ať se to tam třeba pose.. Připadám si jak magor, chlap to přijde dotáhnout...ne, už vám to tam určitě nepoteče... já tam přijdu za pět minut a všude stojí voda, tak ho naháním po bytovce a zas celý kolem dokola :-©
5.3.2008 11:14:48
JaVo moje teorie je, ze pokud je fotka vetsi, tak se zobrazi mensi, ale protoze je nahrana vetsi, tak se tam ta moznost objevi....me se to taky nedela :o)
5.3.2008 9:43:21
No tady po sobě hoši rozhodně neuklízeli, ale to bych přežila, spíš mě točilo, že jsem tady dala štos hader, aby to aspOň mrskli na zem, kde poteče voda... vysr.. se na to, voda mi natekla do linky a oni to spokojeně zavřeli a neklafli ani hubou, kdyby řekli, stojí tam v lince voda, vytřete si to, ne, to by jim asi tlama upadla. Nejvíc mě ale štve, že v tý šachtě ta voda opravdu tekla absolutně ze všeho, z čeho mohla, každý kolínko, každá matka kapala, většinu teda snad utáhl, ještě zbývají ty vodoměry, ale už k tomu prostě vůbec nemám důvěru a pořád to chodím kontrolovat. Jsme ve druhým patře, pod sebou mám dva byty a když je vytopím, tak bude zle.
JaVa 69772
5.3.2008 9:41:00
Tak jsem přidala do alba tři fotky, teď už to vypadá lepší, ale stejně, když kliknu na jiné album na fotku a dám zobrazit, tak pod fotkou mám odkaz zobrazit na plnou velikost. A to se u mých fotek neobjevuje. Jak se to zadává ?
Dík Jana
evava1 36794
5.3.2008 9:29:47
U stupaček fakt záleží na firmě. U Káti to dělali v paneláku před měsícem. Měli dohodnutý s lidma harmonogram, jeden den začali, odpoledne napojili provizorně WC, takže splachovali kýblem, ale to se dá vydržet. Druhý den to dodělali, nic nekapalo. Byla jsem jí tam chvilku hlídat, kdy si šla nakoupit, hoši se dožadovali smetáčku a lopatky, aby za sebou mohli uklidit. V koupelně a na záchodě má obkladačky nalepené na umakart. Bylo potřeba vysadit zadní steěnu na záchodě, známý, který jí to obkládal, tak řekl, že to jinak nejde, než vymlátit hrubou silou a znovu obložit. Mačkala slzu v oku, jak to bude vypadat, když nesežene stejné obkladačky. Než tento "mistr" přišel, naběhl do baráku borec, který nabídl lidem, co měli stejný problém, že jim to vyřízne bez bourání. Vyřízl, vysadil, vrátil, zatmelil, nic není poznat. Nakupujte u odborníků.
5.3.2008 9:28:23
Jo, holky, tak tohle vypadá na pěkně dlouho... On ten blbec neutáhl matky pod vodoměrama, takže tam to vesele teče dál. Uhnala jsem tady staršího pána, ten přišle, koukl, prý to za chvíli přijde dotáhnout, nasadil větrák a smál se, že prý to mládí není zrovna moc dobrý... Mno, když pominu, že větrák zase vypadl... budiž... ale co mě točí nejvíc. Na vodu přišel opět mladej, jenže tu byli zrovna plynaři montovat plynoměr, takže mladej chvíli očumoval, pak se sbalil a šel do prd... Tak čekám, pořád nic, kouknu ven a oni jsou v čudu všichni. Takže jim dávám čas do oběda a volám přímo majiteli firmy, na kterou jsme dostali kontakt. Fakt nemíním vytopit sousedy pod náma. Proč já nemůžu mít jedinou opravu v pohodě, vždycky musím mít takovýhle story. Naposledy s oknama... 3x reklamovaný balkonovky, pak nešlo zavírat okno v kuchyni a teď při těch deštích mi zatekla voda na dvou místech v obýváku a taky v kuchyni. To už je jak u blbých na půdě ;((
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 10482  [Dalších 9062 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.