| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 10482  [Dalších 9052 >>]
Věra-babička 54714
5.3.2008 9:13:45
Řemeslníci jsou v dnešní době kapitola sama pro sebe a vodáci obzvlášť,mám také takové zkušenosti,kdybych mohla tak jsem si to radši udělala sama,koukaj na tebe co si zase vymýšlíš ale že máš pod sebou 6 pater které můžeš vytopit je nezajímá.

Oidfa mne také láká ale netroufám si abych si neutrhla ostudu.

Jitu neboj Honzík to přežije lépe než Ty.
A ještě dotaz kam mám vložit lednovou„Dorku“
~s~
evask 62042
5.3.2008 9:13:10
Ahoj, ahoj, my máme sice byt koupený, ale část bytů u nás v paneláku stále vlastní město, takže něco ti naši správcové vybrali - nevím jakou firmu, měli myslím dvě nabídky...No uvidíme, prý vedle v paneláku to měli za jeden den vše. U nás je sedm pater, my bydlíme v pátém, takže když jdou od spodu to se asi načekáme. No a příští rok chci vyzdít jádro a udělat si novou kuchyň a koupelnu, takže to je taková malá předehra. Loni jsme dělali okna, taky sranda...Už aby to bylo vše za mnou. Zdravím všechny, dnes jdu zase do kroužku dělat OIDFU, snad už začnu čtvrtý pruh. Evask
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
5.3.2008 8:58:47
hotovo
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
5.3.2008 8:56:15
JaVo to prave muze taky jen spravce. Jdu ti to smazat a dej si to tam znova
aspon se podivam :o)))
JaVa 69772
5.3.2008 8:45:02
Tak jsem asi úplně tupá.Ty fotky mi nejdou smazat ani opravitRv
JaVa 69772
5.3.2008 8:21:04
Tak jsem se pokusila dát do alba ,které jsi mi tam přidala fotky, ale musím to všechno opravit, protože po kliknutí na zvětšení je to všechno moc malé. je to asi tím, že fonky mám moc zmenšené.
Tak budu pokračovat metodou pokus , omyl...
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
5.3.2008 8:16:07
No, Evi, nechci tě strašit, ale modli se, aby přišla trošku solidnější firma než u nás a hlavně si všechno fakt pořádně ohlídej. Mě to tady před chviličkou přišel spravit, čuměl na mě jak puk, když jsem na něj hned ve dveřích vybalila, kde všude to teče.Šachtu už i zakrytoval, asi pro jistotu, abych tu vodu už neviděla :-D Nicméně mi to nedalo a už jsem to byla obhlídnout, zatím to snad vypadá dobře, ale ten pitomec při zadělávání zase vysadil větrák a vůbec mu to nevadí, takže až se tady ukáže, tak ho naženu, aby si to ještě spravil.
evask 62042
4.3.2008 20:30:32
Ahoj holky, nestresujte, nám majídělat stoupačky v termínu březen až květen, to bude hrůza...Evask
divizna63 52122
4.3.2008 19:03:29
taky jen rychle hlásím, že žiju. Dnes jsem si byla nechat zapaspartovat můj nový výtvor, tak až bude hotovo, tak šoupnu na moje stránky.
Jituš - ať je malý zase brzo v pořádku. Ale děti jsou na tohle lepší, než dospělí, oklepou se rychle.
A předělávání stoupaček fakt nezávidím. Taky uvažujeme, že vyměníme záchod, ale to bude tak práce na jedno odpoledne, a manžel to udělá sám. My už máme stoupačky vyměněné pátým rokem, tak snad už bude na chvíli klid.
No a teď jdu dělat večeři, a pohledat různé nitě - nalákaly jste mě na podvinek pro OIDFU, tak to taky zkusím. Snad si netrhnu moc velkou ostudu... Jen musím vymyslet, jak ho upaličkuju, jaký vzoreček si tam přidám.
Mějte se holky pěkně, pěkný zbytek večera. pa pa Dana Divizna ~s~
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
4.3.2008 18:26:48
Ahoj holky, tak mám za sebou druhej den výměny stoupaček. Ještě zítra a snad bude hotovo. Na dnešek jsme spali u ségry, protože jsme byli bez vody a záchoda. Dnes nám tohle namontovali, zbývá zítra zapojit plyn. Teda zítra si tu máknou hoši ještě kolem vody, pořád jen chodím a zjišťuju, kde všude mi to kape. Je to neskutečný, ale co kolínko, to voda, před chvílí jsem zjistila, že to sákne i pod měřákama. Mám dojem, že ti chlapi tady na tý bytovce zmrší snad úplně všechno, co můžou :( Jedinej plus ta výměna má... konečně jsem zasedla chvíli k paličkám... nic jinýho se totiž dělat nedá, musím tu jen dřepět a hlídat, aby mi do bytu nevlezl nikdo nepovolanej.
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 10482  [Dalších 9052 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.