| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 10482  [Dalších 9002 >>]
evacko 39341
27.2.2008 12:20:11
Teda Jano T., ten klobouk .... klobouk dolů !!! Je krásnej a v hebkých béžových tónech. Jednou si snad taky udělám, až to nazraje.

JaVo, závěs vyšel báječně. Skvělá kompozice barev, materiálů a tvarů.

Evask, krajky pro OIDFu přeci již jsou v oddíle OIDFA ! Další kousky se tam mohou přidávat. Nechápu, proč zřizovat ještě jeden podadresář stejného nebo podobného jména.

Bubu, je to v pokynech na www.krajka.com. Posílat na adresu Paličkování, Chalabalova 1601/25, 155 00 PRAHA 5. Nebo osobně předat na Krajkářských trzích v Praze v květnu. Na krajkářskách ve Vamberku bude už asi pozdě, v té době už se začne instalovat v Groningenu. Ale to ještě přesně zjistím na kurzu.

Někdo sem dával adresu na nové stránky Ivy Vanžurové. Moc děkuji, má tam krásné krajky a je jich hodně !
JaVa 69772
27.2.2008 11:55:16
Jarní motiv má průměr asi 15 cm.Paličkovaly jsme to podle námětu z internetu bez podvinku.Každá jsme si to vlastně mohla navrhnout jak kdo chtěl. Ta silnější oranžová je vkládaný papírový provázek, který má uvnitř slabý drátek.Nevěděla jsem co s tím, tak jsem to stočila do kytičky a díky tomu drátku do drží.
Ahoj Jana
Anit 54487
27.2.2008 10:17:27
no krása krása krása ... Jani klobúk je nádherný, ja mám tiež podvinky, ale ešte som nenabrala odvahu sa do toho pustiť. Možno po letnom kurze (alebo na ňom). A jarná krajka sa mi tiež veľmi páči a zrovna tiež tie malé kvietka sú milunké a príjemná oranžová farba ... tú ja môžem.
Aj novoty v spoločnom albe sú supiš.
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
27.2.2008 8:00:43
Jani klobouk je úžasný....fakt moc se ti povedl, ono udělat klobouk není žádná sranda, je to hodně velká krajka....

JaVo jarní krajka je moc pěkná, jak je to veliké? Přijde mi to jako šperk, ale možná mě zdání klame....moc se mi líbí ty malé kytičky....
JaVa 69772
27.2.2008 7:24:34
Krása, na podzim na výstavě v Praze jsem si koupila také podvinek na klobouk, ale zatím asi nemám tu správnou chuť se do něj pustit.
Ale taky tvořím.Dneska do kursu nesu hotový jarní námět, který jsme tam začali před čtrnácti dny.
evask 62042
26.2.2008 22:21:07
Ahoj holky, mám nápad, možná se neujme, ale...Co tak udělat fotoalbum našich krajek pro OIDFU? Myslím tím novou složku na rodině ve fotkách. Aby se to líp hledalo, myslím, že nás bude víc, co se o to pokoušíme. Já taky dělám, ale teď stojím, mám už tři díly, ale chystám se teď na pátek na betlémy - bude u nás paní Halíková, ty betlémy se budou vystavovat na Wladislavských trzích v Mohelnici - bude to asi zase větší akce. Takže hledám podvinky a štrachám nitě a paličky a hlavně se už moooc těším. Eva
bubasaurka 48577
26.2.2008 21:06:19
Tééééda Jani, ten je krásný!!! Ty jsi ale šikula. Moc a moc chválím :-))

Holky, stáhla jsem si podvinek na OIDFU, ale nějak jsem nikde nenašla, do kdy se mají ty krajky odevzdávat a kam. Asi jsem to někde přehlédla. A časopis jsem někam tak dobře zaštrachala, že nemám sílu ho hledat :-)) :-))
Poradíte některá, prosím?
Díky Hanka
brouzdava 52365
26.2.2008 20:17:40
Evo, fakt pěkné, jsi moc šikovná a pilná.
U nás se pořád nestíhá. Ve škole inspekce, po prázdninách to máme pořád divoké. Ale dodělala jsem ty kytičky s lístky, musím ještě natužit a sundat.
Na kursu jsem dnes ani nebyla - muž má ještě neschopenku - jela jsem s juniorem do plavání.
Tolarova.Jana 49301
26.2.2008 18:10:37

tak druhý pokus
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 10482  [Dalších 9002 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.