Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anit | 54487 |
|
|
28.2.2008 12:01:56
To je fakt, že sa predáva ten časopis u nás Evička, a ja musím priznať, že ho i mám, ALE dnes som dostala vyfúknuté husacie vajká a kedže skúsenosti sú len skúsenosti hned som oslovila našu rodinku. :o))
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
28.2.2008 11:47:20
Evacko ty mi dáváš. Už druhý den přemýšlím jak udělat tu krajku pro O...(fakt si nepamatuju správně název a navrhuju tuto zkratku)
Jinak za dva dny už začíná výstava v NL pořádaná Lokkem....tam budou říkat výsledky, je mi dost líto, že tam nemůžu, doufám ve fotky na netu, chci vidět ostatní práce ![]() |
| evacko | 39341 |
|
|
28.2.2008 11:25:57
Tady se právě prodává slovenský časopis "Velká noc" a o zdobení kraslic je tam hodně. Na Slovensku to přeci k mání musí být taky.
|
| evacko | 39341 |
|
|
28.2.2008 11:23:01
No my jsme kdysi malovaly s dcerou vajíčka prachobyčejnými vodovými ( temperovými ) barvami. Po zaschnutí přetřít bezbarvým lakem a výsledek je zaručen.
|
| evava1 | 36794 |
|
|
28.2.2008 10:57:32
Hlavně radím, na vyfouknutá vajíčka nebrat barvu na vejce. Jednou jsem to zkusila, nezalepila jsem dírky. Do vajec natekla barva, neschlo to,nedalo se to vylít, dělalo to fleky. Asi bych koupila nějakou menší plechovku akrylátové barvy a napatlala štětcem.
Před natíráním bych to dala na špejli nebo na špici od kola. |
| Anit | 54487 |
|
|
28.2.2008 9:34:01
Ahojte dievčatá,
nemám žiadnu skúsenosť s farbením vajíčok a tak idem k Vám na radu. Dostala som od kolegyne už vyfúknuté husacie vajká ale treba mi ich zafarbiť bo sú flakaté. Poradíte mi, prosím, čím by bolo najlepšie? Videla som predávať aj také lesklé. Ďakujem Anita |
| divizna63 | 52122 |
|
|
27.2.2008 18:43:22
zdravím rychle po malé odmlce, a musím říct, že všechna nová dílka jsou nádherná. Já teď opět nestíhám a ani nemám tvořivou náladu, spíš pořádnou depresi. Problémy všude kolem, v práci ani nemluvím... Tak raději s tvořením počkám, až bude líp.
Jdu honem dělat večeři, tak se mějte krásně!!! pa pa Dana Divizna |
| lemulka | 39604 |
|
|
27.2.2008 17:32:08
Holky, prozraďte mi jedno jediné velké tajemství:
JAK STÍHÁTE PALIČKOVAT????? Já prostě ne, kdybych se zbláznila. Domů chodím utahaná jak pes, tak zralá do peřin. Na oči nevidím, asi mám nějaký zánět spojivek, či co. Vždycky navečer začínám mít pocit, že mám něco v oku a můžu se zbláznit, pak už nic nevidím, natož na paličkování. Lemulka P.S. - všechny výtvory jsou unikátní ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
27.2.2008 16:56:03
Evo, moc díky za odkaz. To mě nenapadlo, že to je i v Krajce. myslela jsem, že je to akce jen paní Proškové. Už to mám všechno stažené, podvinek zvětšený podle návodu czlowiczky
)Poslední dobou se mi mozek nějak přepnul na pracovní problémy a nějak odmítá myslet i o jiných věcech ) ) Budu o muset trochu hodně srovnat, aby nemyslel jen na blbosti, ale na pořádné věci jako na paličkování ) ) ) |
| evask | 62042 |
|
|
27.2.2008 14:30:04
Evacko, promiň, já si toho nevšimla, myslela jsem, že to máš " u sebe" ve složce. Eva
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.