| bella11 | 58258 |
|
5.2.2008 11:23:11
Prosím ještě o odkaz na ten kurz, já jsem nic nenašla. Děkuji
|
| bella11 | 58258 |
|
5.2.2008 11:16:44
Ahoj holky,
tak kolik vás jede do Kychové? AZUZ,Věra -babička,Anit,Brouzdava. Jdu se juknout na ten kurz a možná , že se taky přihlásím. Dano- brož je nádherná, tá se ti povedlo - hold- kdo umí ten umí. Věro-babičko- můžem mi napsat, co je v lednové Dorce? Rapiti - prosím Tě můžeš si dát jinou ikonku? Ať si nás holky nepletou. ![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
5.2.2008 11:13:41
Zuzko navař do mražáku, popřípadě udělej doma rychlokurz základních jídel, typu míchaná vajíčka, bramborová polévka, bramboráky, Kašpárek (kaše a párek) atd. a můžeš vyrazit :o)))
Taky bych hned jela....ale já budu vařit na stavbu a hlídat děti, popř. dělat pomocné práce, takže letos to nehrozí ![]() |
|
|
5.2.2008 11:10:31
Mariko a zkoušela jsi takovéhle věci neškrobit? Ono pokud bude ta krajka hustší (asi by stačilo i v krajích) a utahovaná, tak by to u materiálů s delším vlasem mohlo stačit.
Teoreticky by mělo stačit netužit i u jiné krajky.....aspoň teda podle moji zkušenosti. Tužím jen na zpevění uzlů (aspoň teda věci, které nemají držet tvar) a pro pocit....Kdo jste měl v ruce tu moji maličkou dečku, tak ta není tužená vůbec.... |
| Azuz | 73400 |
|
|
5.2.2008 11:08:34
Milá děvčátka a účastnice kurzu. Do Kychové jedu taky!!!!!! Poprvé jedu za 14 let sama od rodiny a to hned na celý týden. Rodina rada to dovolila i když nejdříve měli problémy, kdo jim bude vařit. Už se na vás moc těším až všechny poznám. Zuzka
|
| malvi | 50275 |
|
|
5.2.2008 10:43:15
Anit, ten škrob z Moravie som si kúpila vo Valmeze na predchádzajúcich trhoch (naposledy som ho tam nevidela), ale naozaj je to iba obyčajný škrob na bielizeň za nekresťanské peniaze. Alba efekt sa dá kúpiť bežne aj u nás - doteraz som ho vídavala v modrej plastovej fľaši, asi 1/2 litrová.
Vyskúšala som už hádam všetky používané spôsoby tuženia - úplne ideálny nie je ani jeden. Na vyššie spomínanom škrobe a jemu podobných mi vadí, že pri použití materiálu, ktorý má dlhší vlas, vidno to "namokrenie", aj keď sa snažím usušiť čo najrýchlejšie, už nikdy to nebolo ono... |
| Anit | 54487 |
|
|
5.2.2008 10:29:56
dakujem za rady dievčatá.
Tento sa mi veľmi páčil(odliala mi trošku priateľka) lebo sa nádherne vpil do nití. Ja paličkujem na euroobaloch a ked tužím škrobom, tak po vysušení čipku ešte prekefujem zub. kefkou ale aj tak mi ho tam ostáva hodne pomedzi nite. A ešte jednu chybu má, lebo sa mi strácajú farby pod ním, vždy ho vylepšujem ešte lakom. Ale skúsim niečo pozrieť na záclony. paaa Anita |
|
|
5.2.2008 10:03:56
Anit ten škrob by mohl být od paní Novak. Jo pamatuju si to dobře. Atelier Moravia je pani Novak http://www.ateliermb.ch/
jinak jedna pani tady na ní má oficialni zastoupeni, ale nevim spravně adresu.... Jinak se stejně ale klonim ke smraďochovi a alba efektu..... |
| Věra-babička | 54714 |
|
|
5.2.2008 9:54:28
Ahojky děvčata,také jsem se přihlásila do Kychové , už se na Vás moc těším a doufám že si to užijeme tak jako vloni.
Anito ten škrob jsem viděla ve Vamberku na výstavě. Dano ta brož je skvělá,jaké nitě jsi použila?Mohu poprosit o podvinek. Jano Tolarová mám lednovou „Dorku“máš ještě zájem. ![]() |
| evava1 | 36794 |
|
|
5.2.2008 9:43:38
Anit, škrob vůbec neřeš. Taky jsem si ho jednou koupila za těžké peníze. Doma jsem k němu čichla, a je to to samé jako alba efekt - syntetický škrob na záclony. Mrkni se po tom v drogerii, možná máte na Slovensku něco pod jiným názvem. Škrobím tím už 15 let a v pohodě. Dá se to žehlit, akorát ředění si musíš vyzkoušet. 1 : 1 - 2, podle toho, co děláš. Podvinek překrývám pečícím papírem /neleskne se/ a krajka se krásně sloupne.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.