| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 10482  [Dalších 8812 >>]
Anit 54487
5.2.2008 9:02:27
Ahoj Brouzdavo,
presne do toho istého som sa aj ja prihlásila. Teším sa na stretnutie. Držím palce pri tých zošitoch. :o))
brouzdava 52365
5.2.2008 8:25:17
Ahoj, Anit. Přihlásila jsem se na kurs do Kychové k paní Šmelcerové od tuším 4. do 10. srpna - pro začátečníky a mírně pokročilé (včera jsem posílala přihlášku, tak pokud to vyjde, snad se uvidíme).
Jinak jsem nepaličkovala skoro celý týden - před vysvědčením jsem byla mrtvá a od soboty je mi mizerně,teď mi odpadla jedna hodina - skoro celý druhý stupeň je na anglickém divadle - nebyla jsem pověřena dozorem, tak jsem si ukradla chvilku pro sebe, ale už jdu opravovat sešity a chystat si práci pro moje zlatíčka v šestce.
Hezký den.
Anit 54487
5.2.2008 8:03:30
želám krásny dník a oznamujem, že som sa prihlásila na kurz k Danke do Kychovej v auguste a veľmi veľmi sa teším, že sa tam uvidíme a že sa niečo nové naučím.
A ešte mám prosbičku. V novemberi vo Valmeze som nikde nevidela špeciálny škrob a tak idem k Vám na rady kde by sa dal zohnať. Volá sa SUPERSTARCH, je tam ešte napísané: for lace and textiles, množstvo 200 ml a ešte som na zadnej strane objavila atelier moravia. A včul babo raď. :o)))
Ďakujem
Anita
divizna63 52122
5.2.2008 7:14:26
děkuji za pochvalu brožky. Teď jsem se vrhla na paličkování velikonočního beránka, ale zatím mám jen kytičky a lístky - louku, co na ní leží...
Co se týká rámečků - já bych se taky asi koukla do OBI nebo IKEI, případně si koupila dřevěné tyčky nebo hranolky, a zaměstnala manžela, ať mi do nich vyvrtá dírky na protažení nití. Jinak jsem si včera byla pro zapaspartované kotě a ty dámu s deštníkem, co mám na stránkách, a ptala jsem se pana Hložánky, na kolik by takový rámeček asi o velikosti A4 u něho vyšel, tak prý to spočítá a dá mi vědět. Tak uvidíme.
Včera jsem neupaličkovala vůbec nic - večer už jsem byla jak přejetá, tak jsem si vzala knížku o orchideích, co mi holka půjčila v knihovně, a úspěšně jsem u ní po několika stránkách usnula. Koupila jsem si totiž orchidej - nemohla jsem odolat - a docela mě to chytilo, tak ji nechci upěstovat k smrti...
No a teď jdu makat, tak se holky mějte krásně, čauky Dana Divizna
mismach 76341
4.2.2008 19:32:07
Taky všechny zdravím!~s~
Mrkla jsem na brožku, je fakt krásná. Jinak já zatím trénuji rohy a přidávání a ubírání párů na listu do kurzu R^ Míša
evask 62042
4.2.2008 18:51:06
Dík Jituš, já se nekoukala - opravdu jsem si spletla Rapiti s Mualou...Máte stejnou ikonu. Eva
lemulka 39604
4.2.2008 17:39:14
Ahoj holky,
teda Dani......ta brož nemá chybu. Mooooooocinky pěkná.
LemulkaR^
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
4.2.2008 16:08:38
tady je vidět jak stejná ikonka člověka zmate.

Rapiti já bych zkusila taky pana Dyntara (dá se na netu sehnat na něho kontakt na mail) a jinak si myslím že něco na styl rámu na tenisovou raketu (tyčka s dírkama na vypnutí) by mohl zvládnout každý slušný truhlář ;)
evask 62042
4.2.2008 13:41:12
Ahoj Mualo - taky mě napadla Ikea - tam by taky mohli mít rámečky, ne?
Evavo, přijedeš na betlémy? Já jsem se už přihlásila. Eva
evava1 36794
4.2.2008 13:15:12
Záleží, jaké rámečky potřebuješ, jestli to budeš dávat pod sklo, nebo jenom vypínata a jakou velikost. Jestli jenom obyčejné, tak se mrkni na nějak diskuze o decoupage.
Dobré zkušenosti s rámečky mají myslím holky od Vamberka s p. Dyntarem. Nebo se mrknout v nějakém hobby marketu, jestli nemají samostatné lištičky a rámečky si nařezat a slepit.
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 10482  [Dalších 8812 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.