| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 10482  [Dalších 8762 >>]
bubasaurka 48577
31.1.2008 10:39:52
Tak to ti moc gratuluji k práci. Konečně přijdeš "mezi lidi" :-D
Hugo z hor 22723
31.1.2008 8:30:56
Hani/Bubu, sníh Ti závidím, tady nic, béé.

Všem začínají prázdniny a mně začíná práce - huráá. Oficiálně od 1.2. jsem zaměstnaná, jinak tam chodím už od včerejška. Chodím pomáhat do místního kulturáku, Anežka jde od pondělí do školky, huráá.

Všem přeji hodně zdraví a ať vás dítka s vysvědčením moc nepřekvapí.
bubasaurka 48577
31.1.2008 5:10:26
dneska už od dvou do rána a nemůžu spát. Venku zase sněží jak o život, což mi teda vůbec nekáplo do noty. Ráno budou problémy,abychom dojeli. Řidič, co nás vozí, jak vidí vločku, má strach a nikam nejde. Taky to mohlo počkat už na prázdniny :-D
Holky moje, díky vám všem za krásná slovíčka. Všechno si tu čtu v klidu a jsem moc ráda, že vás mám. Alespoň mě odeženete od hloupých myšlenek.:-D
Ještě nepaličkuji, ani neháčkuji. Přijdu domů a padám na ústa, ba přímo na hubu. Celé dopoledne klofu do PC a už mě pěkně bolí rameno. Takže doma odpočívám. Teď je nejhorší období a pak ještě vždy první měsíc v měsíci. Pak už je to klidnější.
Paní učitelky, co tu jste, tak ať vám to dneska vyjde krásně, zbavíte se parchantíků - některé na den (vlastně tři :-D) a některé na týden! Paráda, co?
Tak já jdu jště vyřídit pár mejlových restíků a za necelou hoďku jsu vyšťourat chlapečka z pelíšku do školy.
Tak zatím pááá Hanka
divizna63 52122
30.1.2008 21:15:37
zdravím vás všechny a hlásím, že ještě žiju, moc už ne, ale přeci jen ještě trošku...~g~ Dne jsem zase přišla z práce v sedum večer...Holky, jak já se těším, až bude roční uzávěrka odeslaná na kraj, inventury hotové, a auditoři v pr... A konečně bude trochu klid...
Všem marodům přeji brzké uzdravení, bolavé ucho nás potkalo na Silvestra - moje starší dcera měla zánět bubínku.
Jdu trošku paličkovat, asi nevydržím víc, jak půl hoďky, a pak jdu upadnout do komatu...
Tak se mějte krásně, líp než já, pa pa Dana Divizna
Kačka L.,3 děti 49198
30.1.2008 21:04:44
Ahoj holky,
jdu vás všechny pozdravit a popřát taky všem víc zdravíčka. Taky jsme byli nemocní,ale už jsme celkem v pohodě.

Teď to mám s počítačem z ruky-dali jsme ho dětem do prvního patra,takže se mi nechce pořád lítat. Musíme našetřit na nějaký notebook-ten se aspoň strčí do šuplíku a Vojtík do něj nebude vrtat:-D

Skoro nepaličkuju,tak vám přeji,ať jste na tom s časem lépe,než já.
Tak už pádím,mějte se papa Kačka

P:S: Když tu budete něco řešit,tak mi prosím vás raději pošlete meilíka,díky
mismach 76341
30.1.2008 19:59:49
Zdravím všechny a přeji opravdu hodně zdravíčka!~s~~s~ a to všem
:-D
Zítra bude pololetní vysvědčení a pak den volna.(Doufám, že se neleknu.) K počítači se asi až do konce týdne nedostanu, tak se zatím držte. Ahoj Míša:-D
bella11 58258
30.1.2008 18:06:52
Ahoj holky,
tak se zase po delší době hlásím.
Nejdřív musím napsat, že držím Bubu všechny palečky, ať všechno dobře dopadne - musí!
Já už jsem druhý týden doma. Nejdřív marodil syn a od čtvrtku jsem kašel a rýmu i mírnou teplotou chytala já a muž. V pondělí jsem konečně šla do práce, odpoledne v práci mě začalo bolet ucho, nespala jsem od bolesti celou noc. No a ráno jsem naběhla na ušní a rovnou mi ho píchli. Až teď jsem pochopila, jak to bolí, když dětí říkají, že je bolí ucho.:(;((
Takže jsem na antibiotikách a zase doma. Nepaličkovala jsem už dlouho, mě boleli i prsty. Ať je to hnusné období už za námi. Já už bych chtěla , aby bylo jaro a teplo. Sluníčko jsem už dlouho neviděla.
O letním kurzu jsem taky uvažovala. Jestli budete o něčem vědět, tak rychle napište. Moc děkuji.
Ahoj Alena
Azuz 73400
30.1.2008 13:07:12
Milá Věruško-babičko, tak Tě moc vítám. Doufám, že vše dopadlo dobře. Zuzka
Věra-babička 54714
30.1.2008 10:34:08
Děvčata jak já Vám závidím,jinak hlásím návrat z nemocnice.O platbách mohu podat podrobné informace,jaký udělají průvan v peněžence.;((

Hani babu dlouho jsi se neozvala.~s~

czlowiczka a 2 človíčkové 33396
30.1.2008 9:30:02
Na kurz bych jela taky, ale letos to rozhodně nevyjde. Už začíná stavební šílení (zatím jen nad rozpočtem a cenama), ale jestli do měsíce nenasněží asi se do toho vrhnem.

Evi ať se ti na kurzu líbí a naučíš co nejvíc ať můžeš "házet patky" na ostatní u vás ;)

[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 10482  [Dalších 8762 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.