| bubasaurka | 48577 |
|
|
31.1.2008 10:39:52
Tak to ti moc gratuluji k práci. Konečně přijdeš "mezi lidi"
![]() |
| Hugo z hor | 22723 |
|
|
31.1.2008 8:30:56
Hani/Bubu, sníh Ti závidím, tady nic, béé.
Všem začínají prázdniny a mně začíná práce - huráá. Oficiálně od 1.2. jsem zaměstnaná, jinak tam chodím už od včerejška. Chodím pomáhat do místního kulturáku, Anežka jde od pondělí do školky, huráá. Všem přeji hodně zdraví a ať vás dítka s vysvědčením moc nepřekvapí. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
31.1.2008 5:10:26
dneska už od dvou do rána a nemůžu spát. Venku zase sněží jak o život, což mi teda vůbec nekáplo do noty. Ráno budou problémy,abychom dojeli. Řidič, co nás vozí, jak vidí vločku, má strach a nikam nejde. Taky to mohlo počkat už na prázdniny
![]() Holky moje, díky vám všem za krásná slovíčka. Všechno si tu čtu v klidu a jsem moc ráda, že vás mám. Alespoň mě odeženete od hloupých myšlenek. ![]() Ještě nepaličkuji, ani neháčkuji. Přijdu domů a padám na ústa, ba přímo na hubu. Celé dopoledne klofu do PC a už mě pěkně bolí rameno. Takže doma odpočívám. Teď je nejhorší období a pak ještě vždy první měsíc v měsíci. Pak už je to klidnější. Paní učitelky, co tu jste, tak ať vám to dneska vyjde krásně, zbavíte se parchantíků - některé na den (vlastně tři ) a některé na týden! Paráda, co?Tak já jdu jště vyřídit pár mejlových restíků a za necelou hoďku jsu vyšťourat chlapečka z pelíšku do školy. Tak zatím pááá Hanka |
| divizna63 | 52122 |
|
|
30.1.2008 21:15:37
zdravím vás všechny a hlásím, že ještě žiju, moc už ne, ale přeci jen ještě trošku...
Dne jsem zase přišla z práce v sedum večer...Holky, jak já se těším, až bude roční uzávěrka odeslaná na kraj, inventury hotové, a auditoři v pr... A konečně bude trochu klid...Všem marodům přeji brzké uzdravení, bolavé ucho nás potkalo na Silvestra - moje starší dcera měla zánět bubínku. Jdu trošku paličkovat, asi nevydržím víc, jak půl hoďky, a pak jdu upadnout do komatu... Tak se mějte krásně, líp než já, pa pa Dana Divizna |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
30.1.2008 21:04:44
Ahoj holky,
jdu vás všechny pozdravit a popřát taky všem víc zdravíčka. Taky jsme byli nemocní,ale už jsme celkem v pohodě. Teď to mám s počítačem z ruky-dali jsme ho dětem do prvního patra,takže se mi nechce pořád lítat. Musíme našetřit na nějaký notebook-ten se aspoň strčí do šuplíku a Vojtík do něj nebude vrtat ![]() Skoro nepaličkuju,tak vám přeji,ať jste na tom s časem lépe,než já. Tak už pádím,mějte se papa Kačka P:S: Když tu budete něco řešit,tak mi prosím vás raději pošlete meilíka,díky |
| mismach | 76341 |
|
|
30.1.2008 19:59:49
Zdravím všechny a přeji opravdu hodně zdravíčka!
![]() a to všem![]() Zítra bude pololetní vysvědčení a pak den volna.(Doufám, že se neleknu.) K počítači se asi až do konce týdne nedostanu, tak se zatím držte. Ahoj Míša ![]() |
| bella11 | 58258 |
|
30.1.2008 18:06:52
Ahoj holky,
tak se zase po delší době hlásím. Nejdřív musím napsat, že držím Bubu všechny palečky, ať všechno dobře dopadne - musí! Já už jsem druhý týden doma. Nejdřív marodil syn a od čtvrtku jsem kašel a rýmu i mírnou teplotou chytala já a muž. V pondělí jsem konečně šla do práce, odpoledne v práci mě začalo bolet ucho, nespala jsem od bolesti celou noc. No a ráno jsem naběhla na ušní a rovnou mi ho píchli. Až teď jsem pochopila, jak to bolí, když dětí říkají, že je bolí ucho. ![]() ![]() Takže jsem na antibiotikách a zase doma. Nepaličkovala jsem už dlouho, mě boleli i prsty. Ať je to hnusné období už za námi. Já už bych chtěla , aby bylo jaro a teplo. Sluníčko jsem už dlouho neviděla. O letním kurzu jsem taky uvažovala. Jestli budete o něčem vědět, tak rychle napište. Moc děkuji. Ahoj Alena |
| Azuz | 73400 |
|
|
30.1.2008 13:07:12
Milá Věruško-babičko, tak Tě moc vítám. Doufám, že vše dopadlo dobře. Zuzka
|
| Věra-babička | 54714 |
|
|
30.1.2008 10:34:08
Děvčata jak já Vám závidím,jinak hlásím návrat z nemocnice.O platbách mohu podat podrobné informace,jaký udělají průvan v peněžence.
![]() Hani babu dlouho jsi se neozvala. ![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
30.1.2008 9:30:02
Na kurz bych jela taky, ale letos to rozhodně nevyjde. Už začíná stavební šílení (zatím jen nad rozpočtem a cenama), ale jestli do měsíce nenasněží asi se do toho vrhnem.
Evi ať se ti na kurzu líbí a naučíš co nejvíc ať můžeš "házet patky" na ostatní u vás ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.