| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 10482  [Dalších 8752 >>]
evask 62042
30.1.2008 9:22:33
Ahoj, jejky Mílo, přijeď!!! Já nevím, jestli jsem kompetentní to nějak navrhnout, ale s paní Šmelcerovou se znáš, ne? Určitě se zlobit nebude. Já už se moc těším, manžel mě tam doveze ale trošku později - asi kolem šesté. Eva
Milena (2 holky) 11450
29.1.2008 19:19:03
Ahoj holky, o víkendu jsem byla na kurzu vyšívání zuberské výšivky, a tak každou volnou chvilku vyšívám, dokud to mám v hlavě. Jde mi to pomalu, moc se mi trhá bavlnka. Budu muset vyzkoušet jinou. Až bude něco vidět, tak budu fotit, ale ještě na rámu, mám tam místo ještě na další kolečka, tak to nebudu stříhat.

Na letní kurz bych taky jela, loni tam bylo moc fajn. Teoreticky bych měla jít do práce, takže nebudu mít nárok na dovolenou. Uvidíme, jak to nakonec všechno dopadne.
Evi-sk, VM nemám daleko, že bych Tě přijela zkontrolovat? :D

HankoB, budu držet paleček.
evacko 39341
29.1.2008 17:01:13
Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko ?
Anit 54487
29.1.2008 13:41:34
juuuj aj ja by som na víkendový išla ... ale čakáme návštevu.
evask 62042
28.1.2008 22:52:39
Ahoj, já mám výhodu, že u nás hned po pololetních prázdninách jsou jarní. Teď je to taky hrozné ve škole - samé papíry, ale zítra už vše odevzdávám a mám chvíli klid. Já se vám tam zeptám, jak to bude v létě s těmi kurzy. Taky bych jela, ale to je na mě moc dopředu, já tak maximálně týden dopředu vím, zda mohu. Manžel jedfe zase jako hlavní vedoucí na deset dní na tábor, taky pak chceme jet zase jako každý rok k moři na dva týdny, zajedeme k příbuzným do jižních Čech, dáme do pořádku zahradu, jezdíme na ryby a houby, taky zavařuji jak o život a prázdniny jsou fuč!No uvidíme, záleží na termínech. Ale do Vamberka chci jet určitě!!!Eva
brouzdava 52365
28.1.2008 20:31:03
Ahoj, Bubu, držím palce, aby bylo všechno Ok, nedá se nic dělat než vydržet, ale chápu, že to čekání je dlouhé. Jak píšou ostatní, snad to nebude nic tak akutního, jinak by tě určitě nenechali tak dlouho čekat. Před Vánoci nečekaně skončila kolegyně prakticky ze dne na den v nemocnici (myslím že také z nějakého podobného důvodu), už je v klidu, výsledky byly negativní, uvidíš, že to bude v pořádku.
Evo, tiše ti závidím, ale asi se tam během školního roku nedostanu (vůbec ne v únoru a březnu - školní prázdniny, potom manžel s puboškou jedou na lyže, my zůstaneme s juniorem sami doma - takže je to o hlídání, na velikonoce máme naplánovaný vedením nějaký seminář - už nám oznámili, že od nevidím do nevidím.....je toho prostě hodně). Ale napsala jsem Daně Š., že mám zájem o letní kurzy, tak si držím palce, aby bylo volno a všechno klaplo. Rodině jsem oznámila, že chci v létě týden volno a průběžně jim to připomínám, aby to vedli v patrnosti. Takže se těším.
Azuz 73400
28.1.2008 19:44:47
Závidím,jela bych taky. Možná, že pojedu v létě. Ještě se mi neozvala pí. Šmelcerová. Nevím jak to tam chodí. Zuzka
Anit 54487
28.1.2008 19:19:48
Ahoj Evicka,
ja sa chystam v lete.
paaaa
Anit
evask 62042
28.1.2008 17:11:11
Aho holky, poslušně hlásím, že jsem se nakonec přihlásila do kurzu k paní Daně Šmelcerové, takže od pátku do neděle budu ve Valašském Meziříčí!!!Už se těším. Jede taky někdo? Eva:-D
Tolarova.Jana 49301
28.1.2008 14:21:28
Doufám, že dnes to bude fungovat, už nějaý čas mě vůbec nejdou odesílat příspěvky do diskuse.:(
Bubu držím palce, at ti vše dobře dopadne.
Dorku s paličkováním se mě bohužel u nás nepodařilo dostat, asi ji přestali brát, jinak nevím, jak je to možné...Ale kdybych měla udělat vše, na co mám podvinky, tak bych to neudělala do konce života, tak se zase tak moc neděje. Jinak ted paličkuji ten klobouk z pracovního semináře s Domanjovou, už mám dýnko., Jsem zvědavá, jak dlouho mě to ještě bude trvat...
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 10482  [Dalších 8752 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.