| brouzdava | 52365 |
|
|
25.1.2008 22:00:41
Ahoj, držím palce, aby bylo všechno Ok, ani se ti nedivím, že se ti nechce nic dělat. Mně se něco podobného podařilo před dvěma lety, šla jsem si nechat píchnout tetanovku a už jsem doktorům ze spárů neunikla. Po preventivní prohlídce se přišlo na to, že jsem silně chudokrevná (při mé statné postavě pro mě věc víceméně nepochopitelná), další 4 měsíce jsem prožila od vyšetření k vyšetření, celkem se na nic nepřišlo, železo to spravilo. Za týden si jdu pro výsledky (opět preventivní + odběry krve), tak doufám, že to bude v pořádku. Tak ať je všechno
. |
| mismach | 76341 |
|
|
25.1.2008 21:07:59
Taky vítám novou tvář a zdravím všechny ostatní.Zatím zkouším lístky
no aspoň už netrhám paličky Míša. |
| Azuz | 73400 |
|
|
25.1.2008 17:58:08
Nejprve chci popřát Mili k svátku. Vítám i novou dušičku do diskuze. Je to tady prima a holky rády poradí. Zuzka
![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
25.1.2008 17:46:08
Teeeeda Evi ty máš zážitky.....
|
| evava1 | 36794 |
|
|
25.1.2008 15:54:17
buba - moc se netěš, ve špitále je budíček jak do Kolbenky, v šest ráno tě zbudí, dostaneš teploměr, za hodinu se přijdou zeptat na stolici a v osm dostaneš snídani. A to jsem ještě zažila dva společné záchody na oddělení, jedna společná sprcha, zavřít se to nedalo. Na dveřích jenom tabule na obracení volno - obsazeno. Největší strach, aby tam za ní nevlezl a něco jí neudělal nějaký chlap měla osmdesátiletá spolubydlící bábinka. Naopak já tam jednou vlezla chlapovi chlupatej byl jak medvěd, vylezl ze sprchy, seděl na lehátku a drbal se na pytlíku.
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
25.1.2008 13:34:40
.... nějak se mi to odeslalo dříve, než jsem chtěla.
![]() Vítám novou dušičku, která paličkuje.... JInak já se tu teď moc nebudu objevovat - lítám po doktorech, prý mám v sobě nějaký fujtabl či co, takže v únoru klušu do nemocnice. Sypu třicetikoruny po doktroech jak Oslíček otřes se, nic mi není a přitom mě doktoři děsí, tak já neím... Každopádně se těším, až sebou v nemocnici plácnu do čisté postýlky a nebudu NIC dělat a sestřičky mě budou obletovat![]() . Jsem ale na druhou stranu pěkně nervózní, takže neručprčkuji, moc se mi klepou ruce . Tak zatím páááJo, Janě Tolarové moc děkuji za mejlíky!! ![]() ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
25.1.2008 13:31:08
všem po delší době.
Mileně dodatečně přeji vše nejlepší k svátku ![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
25.1.2008 11:25:21
Charlii co se mě týče nevyměňuju. Co se mi líbí to si koupím.
|
| CHARLII | 76803 |
|
|
25.1.2008 11:01:59
Děkuji za uvítání.Zatím se budu připojovat nepravidelně,protože ještě nemáme doma internet,tak ho využívám u tchýně.Jak si vyměňujete podvinky?Také můžu něco nabídnout a ráda bych získala nové
|
| vladanna | 55687 |
|
|
24.1.2008 19:07:58
Charli taky tě tu vítám mezi námi, taky jsme z východních čech .
Jinak hlásím že jsem už zdravá a dodělala a sundala z herdule velikonoce , mám asi předstich,ale zase budu děla květy tak to střídám . Dani moc děkují za kočičku .Jinak počasí to by mohlo krásně vydržet je už hezky teplo . Tak vám všempřejí hezký zbytek večera ,Vlaďka |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.