| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 10482  [Dalších 8722 >>]
Lenicka z Nivey 51163
27.1.2008 9:43:44
Ahojky všem ještě jednou,
rodinka konečně zafungovala, takže jsem do svého alba nacpala pár dalších hotových obrázků ;)
lacemaker 63227
27.1.2008 9:34:36
Ahoj,

Bubu přeju ti pevne nervy a aby tvé potíže nebyly nic vážného a
aby sis v nemocnici pěkne odpočala a nechala se obskakovat.
/myslím že to stejně dlouho nevydržíš /.

Vítám novou duši na této diskusi. Je dobře že k sobě mate blízko a
můžete se setkávat.
Ja jsem ulovila navou nadšenkyni pro paličkování u nas v obci,je to maminka
na mateřské a docházela do nejaké výtvarné dílny v městečku nedaleko,ale
oni tam dělali pokažde něco jiného. Tak ted chodí ke mně podle domluvy.:-D
lacemaker 63227
27.1.2008 9:34:11
Ahoj,

Bubu přeju ti pevne nervy a aby tvé potíže nebyly nic vážného a
aby sis v nemocnici pěkne odpočala a nechala se obskakovat.
/myslím že to stejně dlouho nevydržíš /.

Vítám novou duši na této diskusi. Je dobře že k sobě mate blízko a
můžete se setkávat.
Ja jsem ulovila navou nadšenkyni pro paličkování u nas v obci,je to maminka
na mateřské a docházela do nejaké výtvarné dílny v městečku nedaleko,ale
oni tam dělali pokažde něco jiného. Tak ted chodí ke mně podle domluvy.:-D
Lenicka z Nivey 51163
27.1.2008 9:04:33
Lemulko, mailíka jsem ti poslala znovu. Pokud ti nepřijde, napiš, případně si založ novou schránku a pošli mi její adresu. Lenka
Anahu 75765
27.1.2008 7:40:15
Ahoj všem a hezký zbytek víkendu.
Vátám nově příchozí a ať se Ti tu líbí.Já tu také dlouho nejsem ale líbí se mi tu.
Bubu držím palce a ať jsi brzy v pořádku doma.
Teď paličkuji hlavu ,kamarádce k narozeninám.Pak bych chtěla udělat mamce něco ke kulatinám ale nějak nemám nápad .Poraďte mi holky.Díky Anna:-D
Medlyn 39028
27.1.2008 5:30:19
Všem hezkou neděli a ničím nerušené záliby. :-D
Nějak nemohu dospat, manžel právě odchází do práce a už jsme si stačili vyměnit pár názorů. Ale dostala jsem něco peněz na benzín, abych dojela do Prahy na kurz paličkování. R^
O doktorech mi nemluvte, šla jsem si jen přeměřit oční tlak a že kapky mám ještě do konce února a ono změna, musím vyzvednout jiné a ještě jedny na přeléčení a byla jsem v tom "jen" za dvě stovky. A na svačinu do práce už nezbylo. Že jsem tam vůbec lezla. Rv
Na Lokku je krásná kabelka, jestli jsem ovšem nezaspala a všechny už o ní ví. :-D
lemulka 39604
26.1.2008 14:09:33
Ahoj berušky,
zdravím vás a zároveň vítám novou dušičku. Také jsem z Východních Čech.
Tak jsem zase celá oblezlá ekzemem, ani nechci moc sahat na nitě, protože jak se pořád mastím mastma, tak ať to není celý upatlaný. Dost mě to svědí, samozřejmě, že nejvíc v obličeji, takže ještě sem tam slupnu nějaký prášek na zklidnění. Uklidní mě tak dokonale, že prospím většinu odpoledne když dorazím z práce.
Mám namotáno na panenku, plánuju ji v tmavém a stavím se pak u Dyntara a nechám ji dát na světlý podklad. Co teď nemám cestu na Kostelec ani Vamberk, tak toho asi vždy budu muset nashromáždit víc. Ani jsem nezjišťovala, jestli v Týništi někdo rámuje.
Z poplatků u doktorů mám docela vítr, protože při frekvenci návštěv doktorů u našeho Kuby mi leze mráz po zádech. Bývalý se k ničemu nemá, tak se musím víc otáčet.
To jest zatím vše, padají mi oči (po prášku na zklidnění) a večer máme jít plesat. Tak se asi půjdu hodit na chvíli do vodorovné polohy.
Taky jsem včera měla namířeno skoro na pohotovost s Vojtou. Byl u sousedů, o něco tam zakopl a nějakým drátem si strhl kompletně celé nehtové lůžko u palce na noze. Přišel, měl to celý rozseklý, fialový, napuchlý. Mirek mu s tím hýbal, kroutil, všechno možné a kluka to nebolelo. Tak jsme zkonstatovali, že to asi zlomené není a nikam jsme nejeli. Jenže já, panikář, už jsem ho pomalu viděla ve špitále. Dávali jsme studený obklady, dnes ráno to má hrozný, podkrvený, opuchlý, fialový. Zítra má jet do Prahy do Sazka arény na hokej. Nesnese na tom ponožku, natož botu. Uvidíme, hokej je zaplacený, je mi líto, aby to propadlo, ale zas ho lituju narvat ho do bot...
Hani Bubu, držím palečky ať vše dobře dopadne.
Danuško, můžu taky poprosit o kočičku? Leničko, žádný e-mail jsem od Tebe neobdržela. V poslední době mi ta schránka na seznamu tak strašně blbne, že ji asi zruším a založím si na centru nebo na atlasu. Nedávno mi kamarád posílal fotky svého mimča, já jsem si je prohlídla a normálně jsem e-mail zavřela. když jsem ho pak znovu otevřela, e-maily fuč.
Zatím páček a užijte si víkend, počasí je víc než pěkné v tomto měsíci:-D
Lenicka z Nivey 51163
26.1.2008 10:07:05
Ahojky,
přeji krásný den všem.
Doktoři, to je u mě letos na dlouhý romám - deset let jsem u praktika nebyla a teď si to vybírám. Vloni v říjnu neschopenka 14 dní, letos v lednu jsem doma už třetí týden, takže si hned v praxi zkouším naše nově placené zdravotnictví (po třiceti korunách se nějak nemůžu doplatit Rv).Ale snad už konečně budu uznaná práce schopná.
Teď jsem se snažila do svého alba vložit pár obrázků, ale nějak se to se mnou nechce bavit, tak to budu průběžně zkoušet ;((
Jinak jsem vám všem poslala mailíka, komu nepřišel, dejte vědět na můj mail. Lenka~j~
Hugo z hor 22723
26.1.2008 8:49:44
ahoj všem, jdu se zase na vás podívat, ať víte, že ještě žiju. Zkoukla jsem jen 1. stránku a vidím tu nové tváře - vítejte. Kolik nás/vás tu vlastně teď je? Počítali jste to teď někdy?

Já zatím paličkuji zase jen v kurzu, teď jsem zvládla lístky na plátně i polohodu a těším se na pondělí na hrášku.

Přeju vám ať jste zdravé a máte čas na paličky. Ája
evask 62042
25.1.2008 22:56:08
Bubu, drž se, držím palečky, uvidíš, že to bude dobré. Jsi mladá, šikovná ženská, hlavně pevné nervy. Vím, že se to lehce kecá, já si toto prožívala loni o Vánocích, měla jsem nastoupit do nemocnice hned po Novém roce, ale po 16 letech jsem onemocněla, takže jsem šla na kontrolu až v únoru - a bylo vše OK, operace se nekonala!! Hlavu vzhůru!!!Eva
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 10482  [Dalších 8722 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.