| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 10482  [Dalších 8672 >>]
lemulka 39604
22.1.2008 21:22:47
Milčo,
k Tvému svátku přeji vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, štěstí, osobní a rodinné spokojenosti a ostatní přijde samo:-D
Lemulka
evask 62042
22.1.2008 20:37:15
Ahoj Mili, také přeji všechno nejlepší k Tvému svátku, hlavně spoustu času na paličky....Eva
PS: Zrovna na Tvůj svátek má můj tatínek narozeniny. Eva
brouzdava 52365
22.1.2008 20:30:52
Kačko, to víš, že se mi to vykouřilo z hlavy, ale pokud ji uskutečníš, jako že nejspíš uskutečníš, dej vědět, budu se snažit ti poslat něco paličkovaného (ale jsem amatérka) a třeba slaměné ozdoby na stromeček.
brouzdava 52365
22.1.2008 20:21:21
Ahoj, připojuji se k přáním všeho nejlepšího oslavencům, nemocným přeji, ať jsou brzy OK, a hlavně doma.
Dano, kočička je roztomilá, moc pěkně vypracovaná a krásně barevně sladěná, jak psala Anit, to bych tedy taky chtěla umět, ale bohužel. Moc si netroufám ani na barevné krajky, vždycky z toho mám pocit, že k sobě barvy moc nejdou.
Můžu poprosit někoho o kontakt na paní, která má na starosti kurzy v Kychové?
Máme za sebou pedagogickou radu, strašně se tu změnilo počasí - v pondělí bylo krásně teplo, když jsem jela z paličkování, málem jsem spadla z kola, funělo a zima jak ona Sibiři.
Jdu to tady zcivilnit a padám do postele, mám neustále pocit, že mám spánkový deficit.
divizna63 52122
22.1.2008 18:54:30
Ahoj Milčo, kočička je 14x11 centimetrů velká. A já se také připojuji ke gratulantům, a přeji Ti k svátku všechno nej, ať se Ti daří, jsi zdravá a spokojená.
A všem ostatním děkuji za pochvalu kočičky, jsem ráda, že se líbila. Pokud někdo budete chtít podvinek, písněte, pošlu.
Před chvílí jsem teprve přišla z práce, tak se jdu sprchnout, namotám si pár paliček, a půjdu upadnout do komatu, protože na dnešek jsem toho moc nenaspala.
Jo - a všem marodům přeji brzké uzdravení!
Pěkný večer všem, čauky Dana Divizna
evask 62042
22.1.2008 16:28:59
Ahoj holky, kočička je roztomilá, venku zase černo, takže peláším rychle domů ze školy, abych nezmokla, ještě že to mám jen necelých 5 minut...U nás je plno dětí nemocných, ještě že budou za týden a něco prázdniny. Eva
vladanna 55687
22.1.2008 14:11:38
Hezký den.
Mili přidávám se ke gratulaciiii .
Dani tak kočička nemá chybu kráááása fakt .Jinak už jsem skoro zdravá a věnují se paličkování . Máme tu ošklivo lije tu jak z konve. :-)
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
22.1.2008 13:33:20
jj taky se mi to stalo a taky jsem si po te ranni prochazce pripadala jako blazen
Santy 46567
22.1.2008 13:29:50
Ahojky Alenko! Moc jsi mi zvedla sebevědomí. Když jsem si ráno najela na diskuzi, tak jsem měla pocit, že už mi hráblo. Hurá, chyba nebyla na mém přijímači.
Už si někdy skoro nevěřím. Tak má dušička klid a můžu jít pracovat. Samozřejmě všechny zdravím a marodům přeju, bacily pryč.
Hana
bella11 58258
22.1.2008 13:00:15
Ahoj holky,
to jsem ráda, že nám diskuse funguje. Byla jsem tady ráno a četla jsem jenom o miminech a ani jedna z vás tam nebyla. Takže jsem psala na Rodinu, co se s diskusí stalo, když na paličkování jsou mimina.Nevím, jestli to některá z vás taky četla.
Mili - gratuluji k svátku a přeji hodně zdraví.
Všem marodům přeji uzdravení.
Já jsem taky doma s klukem, má náběh na zápal plic, tak nás nechala doktorka doma.
Divizno, kočička je moc hezká.
Holky, máte ještě nějaký typ na velikonoční paličkování?
Já mám na herduli ještě stále vánoce , ale asi je dodělám, nechce se mi to dávat dolu, když to nemám hotové.
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 10482  [Dalších 8672 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.