| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 10482  [Dalších 8662 >>]
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
22.1.2008 12:19:03
Kačko, pošli mi prosím mailíka, sice teď dělám ty kytky, ale jako proklad si odskakuju ke svým věcem a jestli jde o tu výstavu u vás, tak bych určitě něco poslat mohla.

Dneska jsem měla fakt den blbec, resp. ráno, ale je fakt, že nakonec to bylo docela příjemné. Ráno mi Honzík vyváděl a já si zavřela dveře a klíče jsem si nevzala a tak jsem odvedla Honzíka do školky a musela dojít do Litic (asi 1,5 km) pěšky s nemocnou Kačkou na kočárku (naštěstí má laringitidu, takže procházka podél řeky nevadí asi tolik). Tam jsem si půjčila klíče a ťapala zpátky. Nakonec ale na cestu tam zasvítilo na chviličku sluníčko a nemrholilo takže se šlo pěkné a při cestě zpět jsme uviděli na keři kočičky a i ta řeka atd. dělalo fakt pěkný jarní den ;)
Takže nakonec fakt pěkná procházka, jen kdyby nemrholilo chvílema.

Milena (2 holky) 11450
22.1.2008 8:41:52
Mirko - základní hvězdičku jsem dostala v kurzu a teď už si jen měním vnitřek - kam dám obtahovačku, nějaký vzor a tak.

LeniM - pošlu Ti mailem, co budu vědět.

Ještě jednou všem díky za přání
Anit 54487
22.1.2008 6:46:22
Tak toto by som tiež chcela niekedy vedieť ... sadnúť a podla obrázku upaličkovať. Dani tá mačička je ozaj nádherná.
Aj ja sa pripájam ku gratulantom a Milenke želám všetko naj k meninám.
A všetkým rýchle uzdravenie.
paaa
Anita
Tolarova.Jana 49301
21.1.2008 23:15:11
připojuji se k ostatním, ta kočička je nádhernáááááááááááááááR^
lemulka 39604
21.1.2008 22:07:37
Ahojda holčiny,
dnes jsem musela přeinstalovat celý systém v PC, protože už byl nehorázně pomalej a pořád se sekal. Takže poprosím o adresu alba, všechno ukládám prakticky znovu. Taky chci mrknout na kočičku a chválit.
Lemulka
lacemaker 63227
21.1.2008 21:54:34
Ahoj,
Mileno ty hvězdičky jsou moc krasne ten podvinek mas z cas.Krajka
tam asi pred rokem byly?
Pridavam se k prani k svatku.
Dano kočka je rozkošna ja sice nejsem zastance paličkovat vsechno
co kolem sebe vidim,ale ta tvoje je povedena.
Vsem preju brzske uzdravení a pevne zdraví.
Mirka:-D
Santy 46567
21.1.2008 21:02:38
Tak jsem neodolala a já kočičí máma jsem koukla k Daně do alba. Jen doufám, že nahlédne i Jitka Horalka. Já nad kočičkou slintám a vůbec nad celým albem.
Hvězdičky od Milči, jedna dokonalejší, než druhá.
Už jsem se vyplakala a zasedám k motýlovi. Dnes jsem zase nebyla doma odpoledne, ale večery už si vyhradím pro paličky.
Už se nedám ničím rušit.
Kačko, poslala jsi mailíka i Míše? Pokud ne, tak jí ho přepošlu.Chodíme každá jiný den do kurzu, ale určitě se někde sejdeme.
Věruško, už aby jsi byla doma a Vlaďka ať se taky brzy uzdraví.
Tak jdu na ty paličky.
Páček.
Hana
Milena (2 holky) 11450
21.1.2008 20:45:18
Dano, i já se přidávám s chválou, kočka je bezkonkurenčně nádherná. Pěkná kombinace barev. A otázečka, jak je velká?

Všem marodům brzké uzdravení a díky všem za pochvalu hvězdičky a přání k svátku.
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
21.1.2008 20:33:49
Dano ta je krásná....počkej až ji uvidí Jitka Horalka....bude nadšená :-D a taky se mi líbí ten andělíček. Hlavičky moc nejsou moje krevní skupina, tak jsem je jen přelítla ;)

Mili hvězdička se fakt vyvedla....tahle sem i líbí asi nejvíc.

Jinak já jsem si dneska koupila korálky, který jsem si vyhlídla a radši je šla koupit dřív než mi je vyprodají. A taky Kačka má laringitídu....chudina moje, mluví hrozně a kašle ještě hůř. Ale snad se z toho rychle dostane.

Věro přeji ti ať jsi brzo doma....Vladaně ať se brzo uzdraví a to ostatně přeju všem marodům.

Mili protože na to určitě zapomenu, zahlédla jsem tvoje jméno v kalendáři, tak všechno nejlepší, hodně zraví a všeho. A promiň že tak dopředu
:-D

Tak teď se musím jít najíst a pak paličkovat. papa
divizna63 52122
21.1.2008 20:17:01
Milčo - ta hvězdička je prostě báječná!!!

Já jsem se o víkendu řídila vaší radou, že u paličkování zapomenu na všechny bolesti a starosti, a upaličkovala jsem si pro radost kočičku. Podvinek jsem si nakreslila podle obrázku z omalovánek - před časem sem někdo dával adresu na nějaké stránky s nimi. Žádné ozdůbky, jenom plátno, ale myslím, že vypadá docela dobře. Ostatně posuďte samy - jdu dát obrázek na své stránky www.Divecka.napady.net - tak kdo chcete - nakoukněte~g~
Všem přeji pěkný večer a brzké uzdravení marodům. Čauky Dana Divizna
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 10482  [Dalších 8662 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.