| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 10482  [Dalších 8602 >>]
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
18.1.2008 8:52:02
Brouzdavo, trošku tenhle tvar
, ale jsou z tmavšího dřeva a takové hladší a jsou kratší....ale sedly mi do ruky hned....

HankoB polštařek je moc krasný.

Taky jsem chtěla pochválit pedigový košík, mooooc se ti povedl.

Míšo (a teď fakt doufám, že jsem to nepomotala) tak to jsme staré známé, už od Vamberka :-D
Anahu 75765
18.1.2008 8:41:34
Ahoj holky.Tak už jsem po druhé změnila ikonu koukala jsem že růžičku někdo také má,jestli má někdo tuhle tak mi prosím řekněte.
V testu jsem měla 2 chyby.
Včera jsem si koupila knížky od Lenky Malátové,jsem nadšená jsou úžasné.Sice paličkovat umím ale dají se s nimi vychytat chybičky.R^Anna
Milena (2 holky) 11450
18.1.2008 7:29:22
Hanko B, dečka je krásná. Já jsem takto háčkovala velikonoční vajíčka do okna. Někde je mám, tak zkusím vyfotit.

Já mám test za 8 bodů.

Moc děkuji všem za pochvalu hvězdičky.

Mariko, dělám hvězdičky, protože jsem se v kurzu naučila vláčku a teď ji chci natrénovat. Navíc mě baví :-), přece jen proužky z 23 párů jsou už dost složité a dlouho trvají. Hvězdičku zvládám za 2 večery.

Anit, paličkuju každý večer (pokud nejsem úplně KO a nesedím s rukama v klíně). Když začnu ve 20.00, když uložím holky, tak vydržím tak do 22 hod. Teď to mám trochu složitější, obě jsou nemocné a Zuzanka špatně spí, tak vstávám unavenější, než uléhám. A paličkování je to jediné, co mě trochu těší.

Brouzdavo, ta druhá je hezčí hlavně proto, že je menší. Ta první byla v průměru o 3 cm větší, byla ke zvládnutí základní vláčky. Teď, když se povedla jsem si ji zmenšila a přidávám obtahovačku, pak by mohlo dojít i na nějaký vzor. Tedy jestli mě nezláká něco jiného :-).
Pikotky umím mravně na jednu stranu, na druhou mi taky nejdou. A to už mi je Dana na kurzu ukazovala, ale jak je málo používám, tak jsou zase úspěšně zapomenuty.

Pěkný den všem
mismach 76341
17.1.2008 22:42:39
Moc díky za přivítání.Dívala jsem se trochu zpátky na diskuzi a do fotogalerie na Vamberk(v létě) a s úžasem mi došlo,že mám podvinky od dvou z vás. Ve Vamberku jsme byli celá rodina skoro před začátkem(málem jsme museli čekat) a jako válečnou kořist jsme si odváželi jednoho draka a mořskou pannu. Mám je doma pečlivě uložené a chodím se na ně často dívat, na upaličkování si zatím netroufám. Krajka mně zajímá už dlouho, bohužel spíše teoreticky. O praxi se pokouším až nyní. No a v testu jsem hádala nebo spíš odhadovala asi třikrát a všechno mi vyšlo. Asi je to zásluha těch knih co mám nakoupeno... :-D
Romana,3 62229
17.1.2008 21:59:25
Ještě žiju.
Mějte se krásně. Moc vás všechny zdravím.
Momentálně řeším choroby dětí, svoje záda a tak.
Tolarova.Jana 49301
17.1.2008 21:50:09
to je k vzteku, nechce se mě to odeslat;((
Já měla v testu jednu chybu
evava1 36794
17.1.2008 21:13:00
http://picasaweb.google.com/espe.patronespunta/2004
tady je něco inspirace na velikonoce, dělám ty kroužky. Do kraje dávám papírový provázek z Ikei na zpevnění, aby se mohly pověsit. Něco podobného už mám v albu.
evava1 36794
17.1.2008 21:04:46
hlásím 10 bodů.
S těmi učebnicemi mi to připomíná moje školní léta. V průběhu studia ekonomky se měnilo zásadním způsobem účetnictví. Dva roky se nevědělo, co bude platit, před maturitou se to muselo všechno dohnat za jeden rok. Na tři učitele byla jedna učebnice. Ti si to opsali a doplnili ručně, my jsme měly s holkama rozepsané služby a opisovaly jednotlivá témata na blány, rozmnožovaly na lihovém cyklostylu a učily se potom z těch lejster. Te smrad z lihu si ještě dnes pamatuju. To bylo v roce 68 a ono se toho asi tak moc nezměnilo. Akorát to kopírování je dneska jednodušší.
brouzdava 52365
17.1.2008 20:40:38
Holky, děkuji, moc děkuji, tolik krásy a takové pohlazení po duši, a tolik obdivu, který máte, jste profíci a budete mojí inspirací. Slibuji, že se budu chovat mravně a čestně a nedopustím se žádných nekalostí.
Mileno, hvězdička je moc krásná, ta druhá ještě hezčí, to bych chtěla umět, mám do smrti co dělat (s mým tempem - v kursu jsem vyhotovila jeden vzorník s hvězdičkami a naučila jsem se pikotky - další názorný příklad toho, jak se jako samouk lze naučit něco totálně blbě a jinak než se to má dělat - taky když jsem sundávála špendlíky, polovina se jich vždycky zmršila, půjdu si natužit vzorník a suším dneska fénem, abych viděla výsledek).
Dano, díky, kdysi před těmi 8 lety jsem si objednávala paličky u nějakého pana Jagoše, z Hulína - to asi nebude ten pán, kterého máš na mysli ty? Proti dnešním cenám byly fakt za hubičku - pár s pláštíkem 12 cm stál 13 korun. Ale pátrala jsem v okolí, jestli by byl schopný někdo něco takového podle vzoru udělat a všichni se na mě dívali více než útrpně.
Jitko, díky za odpověď, prosím tě, co to jsou belgické paličky - netuším (to by byl další bod v testu dolů).
V testu jsem měla 7 bodů (špatně smrtky, století a pletenice), nic moc, ve škole skoro za tři, ale lehce nad průměrem, jsem se dívala, jenom nevím, jestli mě to může utěšit.
Paličky teď kromě kursu moc ne, teď půjdu opravovat písemky a budu muset nějak vyřešit, z čeho se budu učit se svými šesťáčky počítat, díky školské reformě a Školnímu vzdělávacímu plánu, který jsme si sestavili - prý na míru naší škole, se přeházely některé kapitoly, takže jsem se dostala do situace, že nemám knížku v ročníku, kde ji potřebuji, mají ji o rok výš a prý nepůjčí, takže všechno chystám na PC a kopíruji. Ještě že jsem se naučila na mateřské po večerech psát všemi deseti (rok života, ale teď se mi to fakt hodí).
Krásný večer všem a dneska odcházím spát jako šťastný člověk poctěný důvěrou (fakt se budu snažit nezklamat).
lemulka 39604
17.1.2008 20:31:33
Ahoj holky,
nebyla jsem tu věčnost a hlásím se, že ještě žiju. Nesnažím se ani dočítat - už ale budu mít více času, tak mě - prosím - některá uveďte v realitu, co je tady nového, co se děje a neděje a co se plánuje a neplánuje.
Nové dušičky samozřejmě, vítám.
Lemulka
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 10482  [Dalších 8602 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.