| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 10482  [Dalších 8582 >>]
Milena (2 holky) 11450
17.1.2008 17:22:10
Bojovala jsem s vložením fotek do alba a jak vidím, tak se mi nevložil ani příspěvek :(. Ta rodinka si zase dělá co chce. Tak ještě jednou.

Moje nová vláčková hvězdička s obtahovačkou. Budu Vás teď zahlcovat hvězdičkama, dokud mě baví ;)

A Anitin košíček z pedigu jsem vložila do alba. Mimochodem Anit, moc se Ti povedl :-)
divizna63 52122
17.1.2008 13:13:15
Vladi díky za pochvalu a hlavně se rychle dej dohromady, ať jsi brzy zdravá! čauky Dana
divizna63 52122
17.1.2008 13:01:15
Milčo - díky za návod. Určitě to vyzkouším, jen co budu mít trochu více času a nebudu z práce chodit dokonale umrtvená. čauky Dana Divizna:(
divizna63 52122
17.1.2008 12:57:11
Ahoj Brouzdavko,
určitě objednat půjdou, zjistím Ti cenu a velikost, protože jich dělal víc druhů. Já jsem si u něho kupovala na začátek takové úplně maličké, mají na délku tak asi osm centimetrů, a stály asi 7 korun. Ale je to už nějaký čas, tak zjistím aktuální nabídku. Pak Ti to buď pošle přímo, když mi dáš adresu, nebo to vyzvednu já, a pošlu Ti to. Dana Divizna
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
17.1.2008 12:16:59
Ahojky,
Míšo vítám tě taky mezi náma.

Co se sebevědomí týče, upřímně i z nedokonalého dílka má člověk radost a proč to nezveřejnit, když to neprodává....člověka to trošku taky nakopne když ho někdo pochválí, ne? Takže asi bych to úplně neodsuzovala.

Co se náhrdelníků týče, tak moc pěkné měla dnes pani v Martině, jukla jsem tam na ně, když jsem se tam stavovala pro plátno. Taky měli tělíčka na motýlky/vážky ze dřeva s dírkama na provlečení nitě (tělíčko dřevěné a křídla paličkovaná), fakt mě nadchly a hned jsem si jedno vzala na zkoušku. A taky měli krasné korálky :-D

Co se paliček týče já začínala s pláštíkovýma, dokupovala jsem si teď 10 párů belgických, jsou super a taky menší, abych mohla děti učit.

Jinak paličkuju pořád totéž. Už se těším až to zkončím, že zase pohnu s rytířem....;)
malvi 50275
17.1.2008 11:30:12
Máloktoré odkazy stihnem dôkladne preklikať (picassa vôbec!), ale obrázky pani Lenky ma zaujali:-D Každopádne originalitou:-D
Škoda, že sa na jej úroveň zž len ťažko dostanem:(
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
17.1.2008 10:57:34
Ahoj děvčata.
Zdravím všechny nové dušičky a omlouvám se, že vás teď tak zanedbávám. Vzala jsem si na vedlejšák korálky, takže pracuju a prokládám to zakázkou na frivolitky. Navíc tu teď často bývá přítel, takže některý věci musí jít prostě bokem ;) Dnes jdu s klukama k Dr. na preventivní prohlídku. Asi z nás bude mít radost, už jsem zapomněla na ranní moč, musím se domluvit, že ji donesu zítra. A pak bych chtěla zajít s Tomem k zápisu, ať na to už nemusím myslet. Příští týden má jet školka na lyžák, jsem na to moc zvědavá. Loni to nedopadlo kvůli nedostatku sněhu a letos to nevypadá o moc růžověji :(

Mili, nějaký pedig najdeš i u mě v albu rodina.cz/valentinci. A kdo chcete, tak tam mrkněte na paličkovanou dečku, byl to dárek pro ségru, odkaz jsem sem ještě tuším nedávala.
Anit 54487
17.1.2008 10:48:06
Ahojte dievčatá.
Vítam u nás Míšu a želám aby sa Ti darilo.
Teda ja by som sa asi ani nemala vyjadrovať k niektorým stránkam (bo veľmi krátko paličkujem), ale chcela by som mať tiež také sebavedomie. Teda mňa hned na začiatku učili paličky popoťahovať.
Milenka ja som Ti už môj výtvor z pedigu poslala na mejl. Au au do hlávky nie ... :-D~s~ A teda tvoja hviezdička je nádherná.
paaa
Anita
Anahu 75765
17.1.2008 10:37:24
Ahoj všem
Srdečně vítám Míšu,já jsem tu jen pár dní a musím říct že je tu fajn.
R^:-D~s~Anna
Santy 46567
17.1.2008 9:49:44
Dělám, že nemám čas, ale musím přivítat Míšu, protože je velice šikovná a než jsem jí já chcípák stačila dát adresu, našla si nás.Tímto se Míše omlouvám, že jsem v nemoci na to úplně zapomněla.
Jinak Kačko, zatím jsme dvě od nás, ale brzy to bude Tvůj parťák. Mám velikou radost, že se stačíte poznat dříve a Míša už bude mít v novém bydlišti spřízněnou dušičku.
Po nemoci musím dát do pořádku vlastní brloh, od Vánoc se toho moc doma neudělalo.Ani s motýlem jsem moc nepohnula, protože od pondělka bulím.Vlastně nemám proč, sama jsem se rozhodla, ale je mi smutno po mých starouškách. Ale jen se seberu, tak budu za nima chodit na návštěvy a bude dobře. Tak ale opravdu jdu už pracovat.
Hana:-DR^
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 10482  [Dalších 8582 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.