| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
17.1.2008 8:59:38
Jsem to jaksi předčasně odklikla. Tak se mějte všichni moc fajn,ahoj Kačka
|
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
17.1.2008 8:58:55
Všechny zdravím,
teď dodělávám tanečnici pro jednu paní,ještě chce takové ty slepičky na vajíčka z kukuř. šustí a pak jdu na další hlavu, kterou chce mamka pro kámošku k 50-tinám. Mezitím musím ještě stihnout 8 čtyřlístků-ach jo,jen kdyby se ten den dal natáhnout aspoň o 2 hodiny. Vítám mezi námi Míšu-ať se ti tu s náma líbí ![]() Inovace stránek se mi taky líbí-hlavně,že jsou tu už i smajlíci,je to hned veselejší,jak je to barevné ![]() |
| vladanna | 55687 |
|
|
17.1.2008 8:52:17
Hezký den.
Taky nějak nestíhám, sice vás čtu ale nějak nestíhám reagovat. Milena ta hvězdička je krásná , ale na tohle si asi netroufnu , možná kdybych to viděla jak se to dělá ,ale já samouk asi bych na to nepřišla. Dani koukla jsem opět na tvoje stránky krása jedním slovem jsi rychlík. Také vítám mezi námi Míšu.Tak já taky si udpočinu a odreagují u paličkování.Teď už budu častějí tady , taky mě porazila angína tak se člověk potřeboval z toho vyležet. Jinak Vám všem přejí příjemný den a hlavně ať jste všichni zdravý a v pohodě Vlaďka ![]() ![]() |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
17.1.2008 8:04:03
Taky zdravím Míšu. Paličkování je dobrý relax, alespoň pro mě. Večer uložím holky a sednu k herdulce. Ať se Ti paličkování daří.
Dano-Divizno - hvězdičky se začínají v tom nejužším místě. Na kraj se zavěsí 8 párů (7 se vypracovává roh a jeden jde ke středu), ve středu jsem dávala 3 páry, co dělají vnitřní kroužek plátnem a jeden jde ke kraji. A mezi se zavěsí 2 páry. Celkem dělám hvězdičku ze 14 párů + 1 obtahovačka. Už mám hotovou hvězdičku s jednou obtahovačkou kolem dokola, tak až vyfotím, tak se pochlubím. Zmenšila jsem ji a už se mi opravdu líbí. Anit, k pedigu jsem se nedostala, i když se mi i tato technika líbí. Máš někde foto? Přeji pěkný den všem |
| brouzdava | 52365 |
|
|
16.1.2008 22:36:31
Ahoj, nestíhám - blíží se vysvědčení a předtím klasifikační porada, prostě uzávěrka. Letmo jsem dočetla, všechny nové tváře vítám (doufám, že můžu, patřím k "služebně mladším"
). Jitko, já vím, že je to asi individuální, podle toho na co si každá zvykneme, ale narazila jsem na to, že jsi začínala s paličkami bez pláštíku a potom sis dokupovala s pláštíkem (nebo se mi to mate?. Já jsem si před těmi 8 lety koupila 20 párů paliček a teď se mi občas stane, že bych potřebovala další - ne že bych jich měla tolik na jednom dílku, ale něco potřebuji do kursu, něco třeba na vánoční ozdoby atd. Takže si plánuji koupit třeba k narozeninám další a uvažovala jsem o těch bez pláštíku. Ale nějak se nemůžu rozhodnout, protože nemám představu, jestli si zvyknu a jestli to půjde kombinovat s těmi, co už mám. A co si budeme povídat, zase to není tak levná záležitost, abych je potom nechala v krabičce. Dano, prosím Tě, psala jsi, že sis paličky kupovala od nějakého pána u Vás - myslíš, že by se daly u něj objednat? Přeji všem krásný konec týdne. |
| divizna63 | 52122 |
|
|
16.1.2008 22:17:34
Chtěla bych mít aspoň polovinu sebevědomí té dívčiny. Já bych si tedy takový náhrdelník na krk nepověsila. Připadá mi to takové nějaké rozdrchané... Souhlasím s Tebou Evi, práce za moc nestojí.
|
| evask | 62042 |
|
|
16.1.2008 22:03:49
Ahoj holky, jsem celá smutná, pořád tu Krajku nemám. Jinak taky zas není čas na paličky - to víte, bude vysvědčení..Eva
|
| divizna63 | 52122 |
|
|
16.1.2008 22:02:31
a vítám ji mezi námi. Přeji Ti, ať se Ti tady líbí a je Ti s námi dobře.
Vás ostatní holky zdravím, zaskočila jsem jen na chvilku. Z práce jsem dnes opět přišla večer, umyla se, najedla, rychle dodělala náušničky pro známou, a jdu upadnout do postele, mám dost. Tak se mějte líp jak já, pa pa Dana Divizna |
| mismach | 76341 |
|
|
16.1.2008 21:51:29
Ahoj,zdravím všechny krajkářky co jsou tady! Ráda bych se k vám tady přidala, jestli mně vezmete mezi sebe. Paličkuji zatím jen v kurzu u paní Vanžurové. Doufám, že mi tento koníček vydrží a že mně děti občas pustí k počítači, abych se na vás mohla mrknout. Míša.
![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
16.1.2008 19:51:02
Ahojky,
libily se mi ty ozdobičky z jednoho odkazu od Evavy....byly moc pěkné a takové jiné. Jinak nepaličkuju, ale musim. Moc se mi nechce....většinou musím žehlit nebo jsem unavena ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.