| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 10482  [Dalších 10282 >>]
evask 62042
12.2.2009 12:55:33
Držím palec, přeji pevné nervy. Sama jsi pracovala s dětmi, takže víš, že oni stejně pochopí, i když třeba ne hned, kdo to s nimi myslí dobře, kde mají zázemí a kam se mohou jít třeba i vyplakat. Pro děcka je ten fakt rodinného krbu, klidu a jistoty nejdůležitější, i když oni sami to neví, ale podvědomě cítí. Neboj, myslím, že kluci to mají srovnaný, jen se nenech vykolejit. Uvidíš, jak se malý narodí, to bude taky změna, pro všechny. A co kluci, těší se na mimčo? Někdy právě v tom novém človíčku se objeví problém. Ale nechci Tě strašit, znám to jen od kamarádky, taky prožívala něco podobného a dopadlo to potom dobře. Měj se a drž se, tu nás už slunko nesvítí, ráno bylo fajn, teď nic moc. Eva
divizna63 52122
12.2.2009 12:45:14
Ahoj holky, my už naštěstí máme problém s antikoncepcí vyřešený, protože jsou holky rozumný a řekly si mi o ni samy. Ale do té doby jsem taky občas trnula, aby si nezavařily nějaký průšvih.
Leni, dovedu si živě představit, co prožíváš se svým bývalým. My jsme něco podobného prožívali s naším rodinným přítelem, když se rozváděl. Přátelili jsme se s nimi dlouho s celou rodinou, ale pak si jeho manželka našla náhradu (cigána), protože kámoš byl pořád v práci, aby uživil ji a tři děti. Nakonec to skončilo tak, že se stejně rozvedli, kámoš odešel - nebo lépe řečeno byl vystěhován se dvěma igelitkama věcí, pár hrnci, stolkem a počítačem, dále s dluhem 50 000, protože si vzal půjčku, aby mohl své bývalé a dětem nechat nějaké peníze, aby nestrádali. No prostě jak je hodnej, tak je blbej. Nakonec mu po rozvodu děti vůbec jeho bývalá nepůjčila, štvala je proti němu i proti nám, protože jsme stáli při něm a pomáhali jsme mu, jak jsme mohli. Kámoš do dneška od své bývalé dostává samé hnusné a výhružné sms, ale kluci už trochu povyrostli, tak si k němu cestu našli. Ale co si prožil, to bych zažít něchtěla.
Já mám vůbec poslední dobou dojem, že v téhle republice ti poctiví a hodní doplácí na ty hajzlíky vypočítavé a bezohledné. Ale já osobně raději budu v té první skupině, protože se ráno chci podívat do zrcadla a nemusím se stydět sama před sebou.
Tak jsem se vykecala a jdu dodělat oběd. Mějte se holky krásně a na hajzlíky kašlete, nestojí za to. pa pa Dana Divizna
lemulka 39604
12.2.2009 9:37:37
Ahoj Hani,
jsem ráda, že ses taky ozvala. Mám teď víc času, protože jsem prakticky od začátku těhu doma, protože moje těhotenství "nezapadalo" do zaměstnání, které jsem vykonávala. Takže mi dali ve zkušební době výpověď, protože mě nemohli přeřadit na jinou práci, nebylo kam - tam všichni dělají to samé. Měla jsem prakticky pořád noční a tahala těžký věci, tak mě doktorka nechala doma, abych o to hned v začátcích nepřišla. Mezitím se dodělaly z nejhoršího předělávky baráčku a od před Vánoc bydlíme "ve svém". Mamka je jen přes zahradu....A to mi stačí. Už mi to společné soužití opravdu někdy lezlo na nervy, a nejvíce v té době co jsem byla doma.
Termín mám 4. dubna, je to sice za pár (jak píše Santy), ale zato se to neskutečně vleče. Paličkuju po chvilkách, protože mimís je jak porčenej, bude to asi nějakej ďábel, kope ráno, přes den, večer, v noci....hrůza. Pohlaví nevíme, necháváme si to jako překvapení.
Jinak teď mám problémy s přiznáním peněžité pomoci v mateřství, asi to nedostanu, musím zítra na úřad a v pondělí znovu. Od ledna se změnily zákony v téhle oblasti a nikdo mi není schopen dát jasnou odpověď, neb na úřadech také nic nevědí. Asi jsem jediný případ, který není zaměstnancem (ale jde mu přes zaměstnavatele neschopenka) a nejsem v evidenci na úřadu práce...Asi jsem prostě nějakej "spešl" případ....~Rv

Víš, problémy s bývalým přetrvávají neustále úměrně s tím, jak kluci rostou. Ten starší bude vycházet, takže jsme řešili přihlášky na školy. Tatínek, ač s ním ani na jedné škole nebyl, radí a kritizuje. Nyní zpracovává zas toho staršího, protože mladší není pro něj teď atraktivní - nebaví ho motorky. Takže nadšení, které měl pro mladšího v době, kdy měl starší úraz, už je dávno pryč. Kluci jsou prostě jak na houpačce, ale vědí, že u mě mají zázemí stále stabilní. Ten mladší si to uvědomil asi před rokem, jakou by udělal chybu, kdyby tenkrát odkýval to, že chce bydlet u táty. Starší sice motorky miluje, ale v květnu ho čeká náročná operace oka - implantace čočky, takže budu ráda, když se dá do září dokupy, aby mohl nastoupit na nějakou školu. Tatínek už ale zase kuje pykle, chce k sobě toho staršího....což starší odmítá, prý zůstane u mě. Takže klid nemám ani teď, bejvalej mi neustále předhazuje to, že jsem těhotná, neustále na to všude na úřadech poukazuje a mě už s tím obtěžuje. Je opravdu trapnej a ubohej, ale co si na něm vezmu......Dál si s dětmi jedu svoji kolej a na něj kašlu, ať se staví třeba na hlavu, u něj by děti to zázemí neměly. Mladší k němu nechce jezdit, takže tam parkrát neodjel, tak jsem dostávala vyhrůžky, že si bude stěžovat atd...prostě stále ta stejná písnička. Asi mu ta samota leze, chudáčkovi, na mozeček. Taky nás čeká soud, podala jsem žádost o zvýšení výživného na mladšího syna, protože 1200 je opravdu málo, tak snad mi to nevyjde zrovna okolo termínu. A až budeme vědět na jakou školu se starší dostane, tak budu podávat i zvýšení na staršího, protože budou s učilištěm určitě také výdaje. To se asi bejvalej fakt zblázní.

To jsou asi tak "novinky" ode mne.~g~
Medlyn 39028
12.2.2009 8:03:01
Téma antikoncepce jsem doma taky nadhodila i když dceři bude teprve 15. Že jí to raději zařídím v čas, než aby jsme řešili nějaký průšvih. Jenže kdy na ní přijdou pudy, to je ve hvězdách. Pokud bude po mamince, máme hromadu let času, ale jestli má geny po tetě, tak už abych ji objednala na preventivní prohlídku.~f~
Jsem pouze pro plánované množení v rozumném věku se zajištěným zázemím.~;)
evask 62042
11.2.2009 21:31:06
Ahoj, ona měla přítele skoro 2,5 roku, dobrá známost (otec i matka doktoři), ale teď se nepohodli a dali si pauzu. On na děti moc nebyl a ona to nějak přejala...Dřív tak nějak chtěla časem děti, teď už ne. Doufám, že bebí přebolí a změní svůj názor. Dřív se o kluky nikdy nezajímala, ona je takový spíš vědecký typ. Furt leží v knížkách, sportuje, atd. Kluci ji nikdy nebrali a najednou buch...a taky se zamilovala. Snad zase bude buch a bude za pár let i vnouček, ale fakt až za pár let! Jo, doporučuji raději návštěvu gynekologa, my jsme to radši řešili práškama. A to i v 17 letech. Pro klid duše, to víš, moc jsem s tím taky vnitřně ~:-Dnesouhlasila...~p~Už jsem měla maminku i v deváté třídě!!!
Santy 46567
11.2.2009 19:46:20
Ahojky Hani,
To víš, že si Tě pamatuju, jsi ta paličkářka nejblíže ke mně, ale ještě jsme se nepotkaly. Terezka teda už pěkně vyrostla a máš asi večer hlavu, jak pátrací balón. Ale do 6 let je to nejroztomilejší.
Lemulka už to má za pár a opravdu jí to svědčí. Hlavně se dokázala zvednout z těch traumat, která jí chystal bývalý. Má i opravený vlastní domeček. Hned vedle maminky, takže vcelku ideál. Není u ní a má ji na dosah.
Přeju Vám, aby se co nejdříve zadařil nový človíček a paličkování doženeš. Já jsem začla v důchodě, jsem věčný začátečník, ale uspokojuje mně to.
Tak přeju hodně štěstíčka a zdravíčka všem a zase nahlédni.¨
Hana
brouzdava 52365
11.2.2009 19:23:28
Áje gratuluji ke krásným dětím. Evi, já jsem na tom jinak, dcera má sedmnáct a je zaláskovaná až na půdu. Jenom doufám, že neudělá žádnou hloupost, že to má v palici srovnané (a taky spolužačka už před rokem byla na interupci, tak se snad poučila). Zatím se na mě dívá jako na blba, když se opatrně zeptám a asi si myslí svoje, ale ....... Tak se netrap tím, že chce tvoje dcera poznat svět. Času dost.
KrtekH,Ter7.1.06 8825
11.2.2009 17:01:15
ahoj holky,
pamatujete se na mě ještě? ~;) já vím, nebyla jsem už tu děsně dlouho a na paličky jsem taky tak dlouho nešáhla. Nějak jsem z toho vypadla a už se k tomu nemůžu dostat. Někdy to zamrzí, ale nějak pořád není ta správná nálada a čas. Manžel dělá náročnější práci, takže jezdí domů večer a totálně vyšťavený, takže se dá říct, že opravdu celá domácnost leží na mě, nestěžuji si, jen je to někdy náročné.

JInak Terezka oslavila 3 roky v lednu, je to čert, už má svoji hlavu, takže s ní je to občas VELICE zajímavé. Na tříleté prohlídce odmítla promluvit - fakt radost - jinak je to povídalka nevídaná. Jinak u nás se nic moc nezměnilo, jen to, že se pokoušíme o dalšího broučka, snad to dobře dopadne.

Moc gratuluju k malému od Áji (Hugo), je nádherný a princezna jak už je veliká. Ať vám oba přinášejí jen a jen samé radosti.

A Lenka (Lemulka) čeká miminko - tý jo, to jsem tu fakt dlouho nebyla, že tohle vůbec netuším. Takže taky MOC A MOC gratuluji. Pamatuji si, jak jsi tu smutníkovala kvůli bývalému a teď tu čtu tak MOC krásné novinky. (i když pro ty přispívající to novinky nejsou, že?). To je dobře, že ten život je někdy i spavedlivý a naděluje ty radosti i lidem, které si to zaslouží.

A všechny ostatní zdravím, ať vám klapou paličky, jdu juknout do albíčka a slibuji, že se občas mihnu. Připravuji se, že půjdu zase tvořit (jestli se dokopu), protože sestra bude pořádat takovou vesnickou minivýstavičku k velikonocím - patchwork + ruční práce, tak chceme přispět i pár paličkovanými vajíčky, tak uvidím. Snad mě to bude motivovat.

zatím ahoj Hanka
Santy 46567
11.2.2009 14:34:12
Hojky Milčo. Právě včera jsem psala holkám, jak se mi stýská po Tobě a Jitce horalce.Lemulka mě trochu zasvětila do Jitčiny nynější práce. Moc ji ode mně pozdravuj a vyřiď můj veliký hlubokosklon. Moc jí fandím, ne každý to svede. A svůj humor musí rozdávat jinde. Takže holky, mám Vás pořáde v srdíčku a přeju vše nej. nej. i mimo paličkování.
Milena (2 holky) 11450
11.2.2009 8:07:29
Po delší době jsem nakoukla do alba a nestačila jsem valit oči.
Vladano, motýlci jsou nádherní, fakt se Ti moc povedli.
Medlyn - andílci jsou taky k pokoukání
Věra babička - i Tvoji andílci jsou krásní. Taky tu mám nachystané hlavičky, jen jsem se k nim nějak nedostala. A ve svícnu jsou ty červené korálky pěkně vidět. Že bych ho upaličkovala ještě jednou a vyměnila zlaté za červené ~;)

[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 10482  [Dalších 10282 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.