| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 10482  [Dalších 10082 >>]
divizna63 52122
19.11.2008 11:45:40
na své stránky jsem přidala další dvě baňky a andělíčka, tak kdo chcete - nakoukněte! Ať vidíte, že se doma jen tak neflákám :-D
brouzdava 52365
16.11.2008 13:54:09
Ahoj holky,
máte úplně pravdu, zdraví je jenom jedno a nakonec práce neuteče, není zajíc a nemá cenu si zdraví ničit zbytečným stresem. Blbý je, když to znepříjemňuje život, taky si vždycky řeknu, že mi to může vlézt na záda, ale ještě pořád se od toho nedokážu odstřihnout natolik, abych to úplně pustila z hlavy. Ale pracuji na tom. Tuhle sobotu například měl pan ředitel představu hromadné účasti svého pedagogického sboru ve svatomartinském průvodu v kostýmech a s dětmi. Nešla jsem - doprava stojí v sobotu za prdlajs a abych s dětmi mohla vycházet 5 dní v týdnu, nemůžu s nimi trávit ještě víkend - ten si nechávám pro svoje, protože přes týden je šidím, nejsem schopná normálně fungovat, prostě jsem ze školy jako citron. Hrozné je, že alespoň u nás ve škole je čím dál více takovýchto akcí, občas si připadám, že se vracíme do dob "venkovských učitelů".
Ruka je pořád z větší části nefunkční, na kontrolním rentgenu se ukázalo, že jedna kost srostla, druhá se k tomu zatím ani nechystá, takže dráty, které zlobí (bolí a omezují hybnost), zůstanou, tam, kde jsou, další měsíc. Potom další rentgen a snad to bude OK. Prostě za blbost se platí, a to si pořád ještě říkám, že jsem měla obrovské štěstí, protože kolem mohl jet náklaďák, nakonec ani osobák bych nerozdýchala.
Všem přeji hezký svátek a klidný týden. Katka
divizna63 52122
15.11.2008 21:11:08
Vladi - ten kapřík je super!!!!!!!!!
divizna63 52122
15.11.2008 21:01:08
Ahoj holky, máte pravdu, že zdraví je to nejpřednější. Jelikož jsem zatím zdárně (už 5 let) překonala rakovinu prsu, tak to můžu potvrdit. A to je i důvod, proč jsem nakonec dala výpověď - neustálý stres mi opravdu nedělal dobře a i moje lékařka mi potvrdila, že by to mohlo vyvolat nějaké nežádoucí změny a že potřebuji klidnou práci. Tak se zatím doma zklidňuji paličkováním a drátováním. Konečně mám čas chodit s pejskem na procházky a taky jsem nafotila a šoupla na své stránky www.Divecka.napady.net nově upaličkované baněčky, závěs z hvězdiček do okna a taky náhrdelník, který jsem si navrhla a upaličkovala na kurzu s paní Domanjovou, který jsme měli před nějakou dobou. Tak kdo chcete - nakoukněte :-D Bubu máš pravdu, moje chapadla prostě nedovedou zahálet a přijdu té nezaměstnanosti na chuť. Aspoň na chvíli si odpočinu a užiju si klidnou přípravu na vánoce, protože to bylo vždycky hektické, když jsem byla v práci a před koncem roku byl velký šrumec. Tak se mějte holky pěkně, díky za podporu a jdu zase paličkovat a motýlkovat. pa pa Dana Divizna
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
15.11.2008 13:02:12
Evi ty si to teda vybíráš.....ještě že je vše OK.....chce to hodně paličkovat aby sis odpočala.....:-D;)

Dano pejsek je fakt nádherný, takový mazlík.....i když s ním je asi veselo co?

evask 62042
14.11.2008 11:09:42
Ahoj Danuš, taky Tě jdu povzdbudti a poděkovat Evavě a Terduláčkovi. Já sama jsem teď měla problémy v práci - nestíhalůa jsem - mám dost "výživnou třídu" - samé výchovné problémy, špatný prospěch, pár propadlých a propadajích, nějakém dvojky z chování....K tomu dvě inventury, pár školení..No a najednou jsem málem skončila na mamografu - zdravotní problémy. Naštěstí jsem šla jen na sono - nemám ještě 45 let a prý mi nejdříve udělají sona a potom pokud to bude nutné tak i mamograf. Včera jsem přijela z vyšetření ze Šumperka z nemocnice a naštěstí tam nic není, i když mám ještě nějaké bolesti, je to lepší. Asi hormony a prý stres a totální vyčerpání organismu. A tak jsem se na vše vy...kašlala, šla jsem odpoledne spát a pak jsem paličkovala. Dnes písemky nepíšu - nemám je nachystané, a ty napsané jesm neopravila a neopravuji - musím dopaličkovat na sobotu Josefa do betlému...A svět se nezbořil - chci tím říct, že zdraví a pohoda je to nejdůležitější....Zítra jdu nma kurz s Evavou. Už se těším, jsou i trhy. Takové malinké. Ona Mohelnice je přeci malá. Ve 14 hodin je zahájení výstavy s Domanjovou. Pak kurz do pondělí. Už na práci kašlu, nestojí to za to, aby se pak člověk bál o život. Hlavně buď v pohodě a zdravá.
Děkuji Evavě za emaily a Terduláčkovi, od kterého jsem si koupila knihy a které mi došly. Mějte se. Teď už snad bude čas i psát . Zdravím všechny a hlavně těhotné. Evask
bubasaurka 48577
13.11.2008 14:05:48
uvidíš nakonec, že taková nezaměstnanost má něco do sebe, pokud tě zrovna nehoní po různých podnicích. Říkej si, platí za mne sociální a zdravotní a to je to nejdůležitější. Víš, kolik najednou budeš mít času? I když s tím krásným psím nadělením se rozhodně nudit nebudeš. A víš co všechno stihneš těmi svými šikovnými chapadýlky udělat? No nám budou padat oči z důlků!!!:-D:-D
bella11 58258
13.11.2008 13:01:56
http://picasaweb.google.com.br/anchorah
Medlyn 39028
13.11.2008 12:06:18
Děvčata, našla jsem stránky http://picasaweb.google.com/penelope490 a nepřišla jsem na výtvarnou techniku v jednotlivých albech. Je to jakási krajka z papíru, barev a lepidla. Znáte to? ;)
Medlyn 39028
12.11.2008 11:58:59
Ahoj, na www.lokk.nl je nový podvinek a na www.kaufhaus-koeck.de taky.:-)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 10482  [Dalších 10082 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.