Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| divizna63 | 52122 |
|
|
21.11.2008 14:11:26
Ahoj holky, Lemul Ty jsi mě moc neuklidnila - moje dcera se hodlá stát učitelkou a studuje v Olomouci na pajdáku. Jak tady tak čtu ty názory na děti, tak se tedy má na co těšit.... Ale musím vám dát za pravdu, protože ačkoliv nejsem učitelka, tak mám podobné zkušenosti s děckama některých rodin z našeho paneláku. Já bych je opravdu liskala po hubě 24 hodin denně
Jinak vám holky "naražené" a "přeražené" přeji brzké uzdravení, ať jste co nejdříve fit ![]() Mějte se moc pěkně, jdu s pejskem ven na procházku. pa pa Dana Divizna |
| lemulka | 39604 |
|
|
21.11.2008 12:00:02
Evi, ve školství jsem dělala, tak vím o čem mluvíš. Byla jsem se teď na intru podívat a nemusím Ti říkat, že jsem ráda, že jsem odešla zavčasu. Co se tam teď děje, je něco otřesného - i když si myslím, že je to i dílem vychovatelů, jimž velí můj bývalý manžel. Není to žádná cílená pomluva, ale co jsem se doslechla od bývalých učňů, kteří mně stále kontaktují, tak on to očividně nezvládá. Nemá žádnou autoritu, děti maj z něj vyloženě srandu. Víš, jednou mi řekl jeden pedagog, když jsem se zlobila, že někde na zdi je vyryto moje jméno i s příslušný kosočtvercem - dokud o vás píšou, tak tuhle práci děláte dobře. A je to asi pravda. Ozve se mi nespočet kluků, které jsem měla na intru, jak rádi na mně vzpomínají a spíš se společně zasmějeme tomu, co všechno vyváděli a jaké jsem jim dávala tresty, nebo jak jsem je "prudila". Mám z toho docela radost. Ale poslední dva roky, mně to tam přestalo absolutně bavit a víš proč? Protože to už nebyly ty rošťácký průšvihy, nebo ty legrácky.....Už to bylo mnohem vážnější, začínala šikana, alkohol ve velkém, kouření ve velkém a až když jsem odešla, tak se to tam propracovalo k drogám. A pevně věřím i tomu, že je to ve vedení. Vím moc dobře, že pedagog nemá v dnešní době vůbec žádná práva.....nemůžeš je náležitě potrestat, ale to co dělají děti v dnešní době, to už není legrace. Málokteré dítě se umí pobavit tak, aby neublížilo ostatním. Je jim jedno, jaká je klasifikace, důtky, napomenutí apod, se úplně míjí účinkem. V dnešní době je to ve školství opravdu těžké, děti se zvládají čímdál hůř.
Pedagog tím přichází o nervy, naopak dítě má škodolibou radost ze svého zákeřného chování, taky tam je většinou snaha předvést se před ostatními. Nemalou zásluhu taky na tom má domácí prostředí, přístup rodičů a hlavně chování rodičů. Najednou na rodičáku zjistíš, že nemůžeš nic chtít po dítěti, když rodiče se předvedou jak totální omezenci (s prominutím).To je asi vše, co bych Ti k tomu jako bývalá kolegyně z oblasti školství, mohla napsat.....Asi Tě to moc neuklidní, ale doba je prostě taková ![]() |
| evask | 62042 |
|
|
21.11.2008 11:21:48
Ahoj holky, tak nevím, kam to spěje - dejte si honem spoření na důchod, tato generace nás neuživí...Ze 30 dětí má 13 nějakou důtku, 17 má aspoň jednu čtyřku, 9 pětku....Byla pedagogická rada...Tak mě aspoˇn politujte...
Jinak v sobotu jsem byla na kurzu Šperk - Iva Domanjová - no to víte, prdlajs umím navrhovat podvinky, tak jsem si vymyslela něco, co dodělám snad za měsíce... Jedete do Valmezu? Evask |
| lemulka | 39604 |
|
|
20.11.2008 19:42:00
Jitu - dost slibný odkaz...je vidět, že paličkování začíná být "in"
![]() a to je dobře. Lemulka |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
20.11.2008 16:33:52
Všechny zdravím, posílám odkaz na malou inspiraci....
http://www.pleteni-prize.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=36 Jitk@1 |
| brouzdava | 52365 |
|
|
20.11.2008 16:22:07
Ahoj holky, díky za podporu, dopuju se jogurty a čekám, co to udělá. Jdu před Vánoci na kontrolu, tak doufám, že to bude když ne v pořádku tak alespoň lepší. Hele fakt je, že jí moc klidu nedopřávám, ne že bych to doma přeháněla s úklidem nebo s něčím jiným, ale určitě to znáte - uvařit, prádlo pověsit, poskládat, listí pohrabat, vyluxovat.......a tak pořád dokola. Jsem nepoučitelná, dokud byla v sádře, bylo to daný, teď mám takovou tu ortézu a ta se dá sundat, není-liž pravda. Ale paličkování šidím, není to ono.
Dano, máš moc pěkné vánoční ozdoby, zase něco jiného, ty jsem ještě neviděla. A Jitko, ty se opatruj, co si budeme povídat, naraženina sice není zlomenina, ale proto méně nebolí. Hlavně že se jinak nikomu nic nestalo - to je moje černá noční můra - proto moc nejezdím a jak ztrácím cvik, jezdím méně a méně, za to se ale více bojím. Hanko, děti mám z obou stran - na něco je to dobré, vždycky mužovi říkám, že můžeme být rádi, že jsou naše děti takové jako jsou, že by mohlo být hůř. |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
20.11.2008 8:53:43
Ahojky,
Brouzdavo je mi líto, že se ti ruka nehojí, chce to asi klid a možná by pomohlo něco jak radí Bubu. Každopádně by to chtělo vyléčit, přece jen kdo by za tebe paličkoval, ne? ![]() Dano jsem tento týden na neschopence, a snažím se odpočívat, ale nějak se nedaří....takže myslím, že se doma taky nenudíš ani chvilku....a to jsem si říkala jak budu paličkovat ![]() Vladano těším se na nové věci tak se pak pochlub. Jo a já paličkuju stromečky s picasa, mám dvě trojice a už mě to nebaví.....tak uvidíme jestli to ještě letos stihnu ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
19.11.2008 20:50:12
z toho si nic nedělej, že děti jsou gauneři. Ono je to dnes všude. Synáček chodí do hrozné třídy -letos je spojili a mají asi tři porpadlíky a už kvůli této ptřídě svolali letos potřetí třídní schůzku. Ti gauneři pošlou přede všemi učitelku až do p.... a ještě z toho mají legraci. Mladý je z toho otrávený, ani se mu bnechce chodit do školy, protože je samozřejmě všechny hážou do jednoho pytle. Holt je doma málo mlátíme, parchanty jedny nezvedené...
![]() ![]() ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
19.11.2008 20:46:45
Teda, to mě mrzí, že se ti nechce hojit ruka. hele, moje maminka, když si mladý zlomil ruku, mu koupila KalcioD3enal - to je přípravek pro těhotné, těžce pracující a pro ty se zlomeninami. Píšou, že to napomáhá při léčbě zlomenin. Tak to zkus, třeba se kost rozhodne a bude lépe srůstat. Když ty si taky musíš zlomit hned dvě najednou - holt tělo zvládlo jen jednu a na druhou kašle...
![]() ![]() |
| vladanna | 55687 |
|
|
19.11.2008 16:15:06
Ahojky Dani , tak jsem koukla na tvé stránky velice se mi to líbí , jsi šikulka , ale věř mi , že jsme ještě nikdy nědělala andělíčka, nějak si na něj netroufám možná , že to nic není , ale to si musím někde najít podvinek , jinak já taky sedím teď dost často u paliček , hlavně dost si malují ještě dokreslují nějaké ty ozdobičky a potom se do nich pustím , měj se moc hezky a ať se ti daří Vlaďka
">![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.