Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
16.7.2008 9:05:12
Ahojky Mariko, jak se vede. Je mi jasné, že máš teď plné ruce práce....a co paličky...máš něco nového?
Jinak já totálně nestíhám. Mám teď týden dovolenou a myslela jsem si jak budu mít kupu času, ale nějak nestíhám nic co jsem chtěla. Včera jsem například do asi 18. hodin natírala dřevo takovou tou zelenou ochranou barvou....s mojí šikovností jsem si hned první kyblík s barvou vylila do boty, takže jak podotkl Martin mě botu nesežerou ani brouci ani plísně, ale nohu a nakonec i ruce mám úplně zelené. Snad už brzo nám udělají střechu a bude zase chvilku klid....Paličky mi ale nezahálejí a mám asi 1/3 klauna, kterého jsem začala na krajkářkách. Taky začínám děti zvykat na paličky a nechávám si herdulku neschovanou na stojanu, který jsem si koupila.....to byla taky psina, protože nevim proč, ale nějak jsem nepochopila princip a herdulku jsem si dala do stojanu obráceně....a až asi za dva dny mě to napadlo otočit ![]() ![]() ![]() ![]() No musím zase chvilku něco dělat, děti mi tu kňourají (což dělají poslední měsíc prakticky pořád až mi z toho třeští hlava) že jim něco nejde.... |
| malvi | 50275 |
|
|
15.7.2008 22:19:54
Dúfam, že sa ešte môžem pridať po dlhej dobe... Dávno pred tým, než som prišla na to, že vymyslieť nové vzory vôbec nie je ťažké, som zisťovala, čo to tá cuchanina vôbec je. A zistila som, že ju niekto robí tak, že prekríži aj plátno, aj polohod, niekto iba polohod. Náhodami vznikajú ďalšie krásne výplne, tak by som sa vôbec nebála urobiť niečo bez návodu. Tie vlasy možno budú ešte krajšie a originálnejšie...
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
15.7.2008 18:26:13
Musí se kroutit u plátýnka, jinak ti vznikne vzorek, který se mi objevil na křídlech vážky. To byl první pokus a takhle docela povedeně to vyšlo
![]() ![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
15.7.2008 13:35:25
Ja to kroutim vsude....jak polohod (coz je jasne) tak i platno
|
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
15.7.2008 10:00:31
No to vím, že nad sebou se střídají....vím, že v tom návodu bylo psáno nezapomenout kroutit pár ale nevím zda před nebo za polohodem
|
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
15.7.2008 9:15:27
já bych nekroutila nikde, jen plátno (do středu si ho jistím špendlíkem), pak polohod, zase plátno, polohod. Po cestě zpět tam kde je plátno, bude polohod atd.
|
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
14.7.2008 22:54:07
Zdravím vás všechny, dodatečně přeji oslavenkyním...jsem ostuda, ale nějak nestíhám pro blbiny....
Ted jsem se rozhodla vzít opět po delší době do ruky paličkování a rozhodla se udělat vlasy s cuchaninou...a chyba lávky...dělala jsem ji jen jednou a po tom, co jsem četla někde návod...takže už ji neumím, respsktive nejsem si jistá, zda si to dobře pamatuji a hlavně nikde nemůžu najít ten postup......najde se nějaká dobrá dušička, která mě to popíše? Vím jen plátno, polohod a nad sebou se to střídá...ale ted si nejsem jistá, které a kde kroutit páry.... ![]() |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
14.7.2008 16:37:37
Anit, co bys chtěla vědět, ptej se. Já jsem sebou měla vše pro paličkování a oblečení. Tuším, že Dana loni psala, že pokud nevydržíš bez nějakého konkrétního jídla, tak si ho máš vzít sebou
. Ale už se Vám to pomalu blíží, že? Tuším, že je to od 4.8, že? Jede ještě někdo? Mám v plánu se za Vámi zajet podívat, tak ať vím, na koho se můžu těšit ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.