| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 10482  [Dalších 9612 >>]
Anit 54487
14.7.2008 15:29:39
Milenka, čo keby si nám viac info podala o Kychovej? Na čo nemáme zabudnúť pri balení kufra ....
Anit 54487
14.7.2008 15:21:57
Podla inštrukcií od p. Šmelcerovej máme byť v Kychovej v pondelok o 13,00 a v nedelu sa končí o 11,30 hod.
Ja prídem do Vsetína buď 8,53 alebo až 12,40 hod.
Milena (2 holky) 11450
14.7.2008 15:12:55
My jsme si loni dali s Věrkou oběd ve Vsetíně, až pak jsme jeli dál. Ale v Kychové na nás čekal oběd. Tuším, že jsme měli nástup na 13 hod.
Jestli to nepletu, tak Věrka jede i letos.

Dnes začal druhý týden soutěže o sedačku a mohla jsem zahlasovat znova. Proto opět kopíruju Ájinu prosbu o hlasy a kdo můžete, rozešlete dál.

Chtěla jsem vás poprosit o zahlasování na
http://www.mamidrink.com/fotosoutez/
fotka "Velký hlad" - Anežka tam okusuje botu. Moc by se mi hodila nová autosedačka. Moc děkuju.
Je třeba nastavit pořadí od nejvíce ohodnocené fotky, pak se ukáže jako první
bella11 58258
14.7.2008 14:28:40
Už víte, jak pojedete do Kychové ? Já jsem se dívala na spoje a buď dorazím do Vsetína v 11,08 nebo 12,24 nebo 13,08. A pak musím najít spoj dál.
Nevím v kolik hodin máme v Kychové být nebo to je jedno?
Víte něco víc ke kychové nebo jenom to, co nám poslala paní Šmelcerová ?
bella11 58258
13.7.2008 17:37:13
Ahoj holky,
hlásím se po delší době ( včera jsme dorazili z mužem domů - odváželi jsme děti na Slovensko k rodičům na prázdniny, no a zůstali jsme tam týden ). Aspoň jsem si užila tepla. Tady jenom prší a u našich je 30 stupňů.
Tak jsem dočítala vaše příspěvky- četla jsem hodinu a klikala na různé odkazy, ale asi si to budu muset projít ještě jednou a podívát se pořádně.

Jsem moc ráda, že "mladé krajkářky" vyhrály.
Poslala jsem hlas i " velkému hladu ".
Blahopřeju všem, které mají narozeniny a svátky.
Fotky z Vamberka jsou nádherné a dokonce jsem na nich viděla i holky .

Za chvíli je tady Kýchová - kolik nás tam vlastně jede ?
A která, já jsem to už zapomněla.:-):-):-)
Santy 46567
13.7.2008 11:56:31
Ahoj Míšo!
Funguje to jako telepatie. Jen jsem tady napsala, že nevím, jestli jste už v novém, ozvala jsi se.
Pro Evask. Míša se přestěhovala rovnou ke Kačce.
Takže bude s námi zase v kontaktu.A zase nejen přes net.Moc Vám přeju, aby jste byli v novém působišti spokojení a dařilo se Vám všem.
Doufám, že se uvidíme, jistě budete jezdit za tatínkem, tak se ozvěte. Ráda Vás uvidím.
Pro ostatní: Pozor: sedím u herdule a paličkuju.
Hana
evask 62042
12.7.2008 22:05:38
Ahoj Míšo, trošklu mi uniklo kam jsi se přestěhovala? Eva
mismach 76341
12.7.2008 18:08:28
Po dlouhé době se znovu ozývám. Už jsme přestěhovaní a zařízení v novém působišti a já se pomalu vzpamatovávám ze všech stresů. Ještě že děti jsou u babičky. Já jsem si totiž na konec školního roku ke stěhování a inventuře v práci přidala i opakování jízd na řidičák a ty jsem protáhla a udělala až na čtvrtý pokus. K tomu se děti loučily s kamarády ze školy (účet za telefon přišel až teď)...
Ale dost stěžování: paličkování dostalo konečně své místo a děti vlastní pokoje. :-D
Mějte se moc fajn Míša.
Santy 46567
12.7.2008 18:00:41
Tak mám moc hodné kamarádky a už se to projevuje. Doufám, že Anežka na sedačku dosáhne.
Santy 46567
12.7.2008 13:29:34
Ahojky. Sleduju diskuzi poctivě, ale odpovídám naprosto nepoctivě.Poslala jsem Věrušce a Bubu maila. Chtěla jsem dnes znova zahlasovat Anežce a už mi to nevzalo. Tak jsem požádala kamarádky na Fazolích, naše Malenky.Zatím hlídám naše holky. U toho jsem paličkovala labuť, ale protože byly z Anchorky, která je dost silná, tak to není to ono.
Díky za všechny odkazy. Myslím na Vás denně, ale jaksi nestíhám psát. Ani nevím, ale asi se už Míša odstěhovala směrem ke Kačce.Jsem i mimo dění ve městě. Už se to asi olepší. Vrátí se mi Popelka z tábora a odevzdám dětičky rodičům.
Zatím páček.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 10482  [Dalších 9612 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.