Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| brouzdava | 52365 |
|
|
30.6.2008 10:13:04
Ahoj, všechny zdravím a přeji krásný týden. Do Vamberku jsem se nakonec dostala, děti jsme udali - jedno šlo nocovat s klubem instruktorů při Domě dětí a mládeže, druhé jsme vnutili babičce a dědečkovi a muž si udělal vlastní program (kolo). Potvrzuji to, co říkáte všechny - bylo to krásné, ale dusno, vydýcháno, davy lidí, takže příště se budu snažit v pátek. Byly jsme se podívat v krajkářské škole - děvčátka byla neuvěřitelná a všude krásné věci docela malých dětí, ve fabrice - precizní provedení krajek, ale šílené pálky- i v muzeu - upřímně nechápu, jak to mohli krajkářky dělat. U stánku holek byla celkem slušná tlačenice, hezké věci, Hance moc děkuji za leták - prohlásil i muž, že ten radiobus vypadá jako dobrá služba, takže pokud se dostaneme na pár dní na kola do okolí, určitě se budeme snažit to využít - máme leták na ledničce. Krajky Jitky jsou neuvěřitelně jemné.
A ta taška je ode mě. Tak snad to k něčemu bude. Pa, Katka. |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
30.6.2008 6:36:20
A ještě jsem ráda,že jsem se seznámila konečně s tebou BUBU-jsi prima.Pa
|
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
30.6.2008 6:35:01
Ahoj holky,
ve Vamberku bylo dobře-hodně další inspirace,ikdyž jsem stihla jen sokolovnu-v sobotu jsem měla 10 v práci v kuchyni,takže jsem měla nohy až u krku, Vojtík v noci špatně spal a k tomu cesta v hnusném pekáči. Taky jsme pospíchali,ať jsme brzy doma a Vojtík může jít spát-najeli jsme něco málo přes 300 km. Jitce czl. a Hance ještě jednou za vše moc děkuji,měli toho všeho určitě dost. Ještě jsem se chtěla zeptat-kdo mi prosím vás nechal u holek tašku Kaufland s krajkama a slámovýma ozdůbkama????? Díky Tak zatím ahoj,jdu dělat snídani.Kačka |
| evask | 62042 |
|
|
29.6.2008 22:51:31
Ahoj holky, v 19,05 hod. jsme byla taky doma a šli jsme s rodinkou popřát tatínkovi k včerejšímu svátku (je Lubomír) a teď jsme přišli - holky zůstaly u babičky a dědy, takže je doma klid.
Cestou domů z bVamberka jsme se s Evavou a jejím milým mužem a báječnou dcerou stavili v Častolovicích na zámku a v Letohradě na výstavě. Ve Vamberku to bylo skvělé, měla jsem úžasný pocit, seznámit se "naživo" s Vladannou a Azuz, taky s Jitkou@. Ještě jsem se bohužel nepotkala s Míšou a Anitou. Máme co napravovat někde příště. Atmosféra byla úžasná, těším se na další setkání s vámi, bylo mi fajn po duši, že mám takové skvělé kamarádky. Jinak vysvědčení - starší je ve třeťáku na vyšším gymplu v Zábřeze a má jednu dvojku, ale příští rok maturuje, mladší měla taky jednu dvojku - je ve druháku na nižším gymplu. Takže je to skvělé, jsou po mně (nekecám, já měla na ZŠ furt samý a na gymplu dvě dvojky - jednu z Tv)- teda nechci se chválit, ale znáte to, za mě to nikdo neudělá, i když prý sebechvála smrdí...No, dost řečí, v úterý se vrhnu na fotky, zítra jedu zase pryč. Evask |
| Medlyn | 39028 |
|
|
29.6.2008 21:15:01
Jak vám všem přeji zážitky a závidím, že jsem o vše přišla. Léčím se z nějakého bacilu a děsím se zítřejší ranní směny
. Jak se vám čas vydaří, vkládejte své fotoúlovky. ![]() |
| Jitule. | 34668 |
|
|
29.6.2008 20:18:34
Ahoj, i já jsem už doma. Letos se mi setkání velmi líbilo, ráda jsem se viděla s těmi, se kterými jsem se stačila potkat. Dobré bylo, že jsme si mohly popovídat i u oběda a tak.
Na cestě zpět jsme opět zvolili kratší cyklovýlet, mám několik nových turist. známek. Těšila jsem se na koupelnu a teď přebírám drátky v kovu i v barevné verzi, sáčky s korálkama, želvičku a delfínka z polodrahokamu, paličky dřevěné, skleněné i polodrahokamy, zapínátka na náhrdelník, .... nitě jsem letos vynechala, zkusím vyjít s tím, co mám. Ani kufřík s klubíčky a dva kontejnerky se málem nedají dovřít. Ještě jednou se raduji z letošního setkání, jsem ráda, že nás tam přijelo tolik (z tohoto našeho paličkovacího babince). Atmosféra byla příjemná. Těším se na Vamberk 09. ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
29.6.2008 19:51:00
Tak já také hlásím, že už jsem dávno doma. Jenže jsem přišla domů, osprchovala a umřela v posteli. Byla jsem totálně domordovaná
) Já jsem si také nakoupila pár podvinků a pár nití, ale ještě jsem to nestihla všechno vybalit a kochat se tím.Jsem ráda, že jsem vás všechny viděla a mám ve vás opět totální chaos. Pamatuji si, že Anit byla žluté tričko, Azuz "první dítě ve dvanácti", babička Věrka tornádo s úsměvem, Hugo "dva v jednom", Katlip "červená tanga, co budou nakonec černá", a zbytek jsem si v Liticích utřídila snad už dokonale ) ) )Tak páááá, jdu pofackovat rodinku a nachystat se ránod do práce. Tak pááá a těším se na fotky, co sem šoupnete.... Hanka Bubasaurka |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
29.6.2008 19:29:46
Ahojky, nemam moc casu....vse jsme zvladli OK a docela rychle i sbalit....Hani diky tobe i rodine :o)
![]() |
| vladanna | 55687 |
|
|
29.6.2008 18:47:33
Taky jsem z Vamberka unešená. Omlouvám se všem ,že jsem tam nebyla délší dobu , ale ještě byla cesta ke tchyni , chtěla jsem si se všemi které jsem tam potkala pořádně popovídat ,ale nedalo se. Jinak jsem taky plno nových nití nakoupila přesně podle mých představ. Výstava byla úžasná. Mějte se moc krásně Vlaďka
![]() |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
29.6.2008 18:08:56
Hlásím, že jsem v pořádku doma. Bylo mi s Vámi moc dobře. Mám nové nitě, pár předloh a hlavně spoustu zážitků. Jsem ráda, že jsem alespoň krátce viděla Věrku a poznala Zuzku (snad jsem to nepopletla)
Všem dětem gratuluju k vysvědčení. Katka končila 2.třídu a měla taky samé. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.