Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bella11 | 58258 |
|
29.6.2008 17:12:30
Jééééééé, já jenom slintám. To musí být nádhera ve Vamberku. Už se těším na fotky. Jééééééé to bude něco. Zatím o tom jenom slyším, ale když je budu vidět, to bude něco jiného.
Už se těším. Jinak jsem teď na paličkování, nějaká líná. Budu muset něco začít, ať můžu potom poslat Katce. Vysvědčení bylo u dětí výborné. Katka je na osmiletém gymnáziu v primě a měla 3 dvojky a samé jedničky ( to jsem ráda, že ten začátek tak krásně zvládla )a Tomášek je ve třetí třídě na ZŠ a přines samé jedničky. Tak radosti bylo dost. Hlavně , aby jim to vydrželo i nadále. ![]() ![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
29.6.2008 14:28:49
A Tebe Jitko musím zvlásť vysloviť obdiv ... po tom čo som videla naživo. A naživo je len naživo. Tvoje diela sú nádherné. Rytier a všetky ostatné.
Naozaj nádhera. Nite neviditeľné a božká trpezlivosť. Smekám. Želám Ti veľa veľa nových nápadov a nech Ťa paličky naďalej takto poslúchajú. paaaa Anita |
| Anit | 54487 |
|
|
29.6.2008 14:21:43
Ahojte dievčatá,
všetky Vás pozdravujem a spomínam na čerstvé zoznámenia. Ja som bola vo Vamberku prvý krát a dakovala som počasiu, že bolo také aké bolo. V Sokolovne sa nedalo dýchať a ani pohnúť z miesta (poobede bolo lepšie a tiež už väčšia časť vypredaná), ale je to pre mňa zážitok na 100 rokov ( xixi keby som ich tak dožila). A ako som tu už napísala ... sedím v kútiku a .... veď viete čo. Navštívila som čo sa dalo. Múzeum, továrňu, školu, výstavu v sokolovne vystavovateliek ČR,Talinska a Španielska to bola nádhera a najviac sa mi páčili šaty s paličkovanými notami a kryštálikmi Swarovského, ale fotiť sa nesmelo. Mrzí ma, že som nevidela módnu prehliadku a dúfam, že niektorá z Vás ju fotila. Nádherné boli na pódiu čipky pre OIDFU. Prebehli sme aj všetky galanterky ... a obdivovala som tiež dievčatá (15 r.), ktoré už paličkujú 5-6 rokov. Tiež sa mi páčilo spojenie diel z krajky a keramiky ... rybku a mačičku v okne so zelenými očičkami som i odfotila. Fotiek mám hodne, ale kedy sa k nim dostanem to ani srnky netušia. Mám i na telefóne stroj na čipku v chode ... tak to bol zážitok. Včera som všetko poukazovala mužikovi. A viete čo mi povedal? Vraj to si len tak málo doniesla? A teda ja si myslím, že som minula až až. A už ma nič nenapadá. Takže toľko moje dojmy z Vamberku. A už teraz sa teším na Kychovú a potom na Valmez. :o))) paaaaa Anita |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
28.6.2008 22:12:00
Ahoj všichni, hlásím šťastný návrat z Vamberka, nohy bolí, byla jsem všude, v krajkářské škole, v sokolovně, ve sportovní hale i v továrně. Fotila jsem a fotila, ale mějte chvilku strpení, než fotky upravím a hodím do alba...Z Vamberka jsem byla ještě odvezena do Letohradu na zámek na výstavu Klubu inspirace, bylo to tam také moc pěkné, krásné krajky na krásném místě.
Těší mě, že jsem se s některými z vás viděla, bylo i pár nových tváří..Teď na vás vzpomínám, jak si notujete večer ve Vamberku...Všechny vás zdraví Jitk@1 P.S. I toto bylo možno vidět dnes ve Vamberku.... ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
27.6.2008 22:17:14
Mně to letos přišlo nějaké chudé oproti loňsku, ale možná to je jen dojem. Úžasné je, že na pódiu visí krajky pro OIDFU a je to absolutně úžasné.
Těším se na vás všechny zítra, páááá |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
27.6.2008 20:38:11
Rozhodne vic stanku.....lidi poskrovnu, dneska, ale docela to bylo prima....jsme v prisali.....ja neco dneska vyfotila ale je toho moc a tak nekomu poslu a prosim poslete to dal....diky
|
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
27.6.2008 20:30:16
Ahoj,taky už se těším,ale já až v neděli
![]() Jitko czl. a Bubu,tak jaké jsou první dojmy??? Je tam víc lidí,když je mezinárodní?? Pa Kačka |
| lacemaker | 63227 |
|
|
27.6.2008 13:41:17
Ahoj,taky se zítra chystame do Vamberka,doufám že to všechno vyjde a uvidíme se alespoň chvíli.
![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
27.6.2008 13:27:44
Tak to já musím ty moje dvě cácorky taky pochválit. Ta starší sice už žádné vysvědčení nemá - minulý týden ukončila druhý ročník vysoké v Olomouci - ale z devíti zkoušek měla jednu trojku, dvě dvojky a zbytek jedničky, no a ta mladší ukončila třeťák na střední zdravotnické s vyznamenáním, má čtyři jedničky a čtyři dvojky. Holky jsou šikovné, až se někdy ptám po kom to vlastně mají....
Takže všem maminkám přeji ať dnes mají ze svých ratolestí radost, no a když se to někdy trochu nepovede - nic není ztraceno, všechno se dá napravit! Mějte se holky pěkně, pa Dana Divizna |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.