| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 10482  [Dalších 9502 >>]
evask 62042
24.6.2008 14:21:21
Poslala jsem adresu na podporu krajkářek svým rodičům i známým, tak se snad ta procenta pohnou!!!Evask
divizna63 52122
24.6.2008 12:47:57
Ahoj Santy,
tak Ti přeji rychlé uzdravení - já dělám ve špitále - tedy naštěstí ne sestru ale jen v kanclu - a pořád říkám, že to jsou bílí supi a ne zdravotníci, a první pomoc není první, ale poslední...
Milčo - Tobě přeji ať Ti pohovor vyjde a najdeš dobré místo, kde bys byla spokojená. Já jsem taky začala pročítat inzeráty, protože ten neustálý stres tady mě už zmáhá...
Pěkný den holky, pa Dana Divizna
Anit 54487
24.6.2008 12:00:01
Ďakujem Milenko, Ty si sa tu ozaj dávno neukázala.
Držím palčeky aby si čo najskôr našla robotku.
paaaa
Držte sa mi dievčatá v tomto teple ... nech vás choroby obchádzajú ...
Anit 54487
24.6.2008 11:49:31
musím len konštatovať, že sú to krásne dielka ... máš šikovné ručičky Bubu
Santy 46567
23.6.2008 22:58:28
Zdravím všechny, už jsem nepsala, ani nepamatuju, ale vcelku není co. Samozřejmě, že nemám žádný přehled o narozeninách, tak dodatečně a dopředu přeju všem oslavenkyním veselé paličky a mnoho zdraví a štěstí.Pravidelně ale čtu, takže Jančo, děvčatům jsem zahlasovala taky.
V kurzu jsem se pojímala na vráňátkách a podobně, dnes jsem si dodělala hádka, protože mám pocit, že v tom máme trošku chaos.
Do Vamberka jsem nevěděla doposud, zda pojedu a už je to jasné. Nepojedu. Nemám chůvu ke psům. Klárka slíbila na sobotu službu, dvanáctku v Naději a po službě pojede hned na dětský tábor, kde bude jako zdravotnice. Jinak už má vše hotovo i s diplomkou, jen státnice ji čekají.Ty si nechala až na září.
Takže všem přeju hezké dny ve Vamberku, hodně úspěchů u návštěvníků. Nebudete mi věřit, ale já opět chcípu, jako pes. Kdykoliv vlezu do čekárny naší MUDry, onemocním. Tak se z toho trochu hrabu.
Zatím páček.
Hana
evask 62042
23.6.2008 22:37:16
U nás je ve škole děsné horko, kolem 30°C, máme skleněnou střechu - v létě hic, v zimě kosa....Už mě z toho horka a z klimatizace ve škole bolí i v krku. Je to pořád samý průvan. Dnes jsem z těch knížek KO, ani nevím, kolik jsem jich ve skladu počítala, no přes tisíc určitě. Zítra jsem tam pro sklerotiky 2 hodiny, pak jdeme do kina na Zlatý kompas. Ve středu dáváme odměny za soutěže, ve čtvrtek uklízíme šatní skříňky, třídu, kytky, asi je vezmu na zmrzlinu nebo nacpu na PC, PROTOŽE TO MÁME HOTOVÝ ZA 2 HODINY A DALŠÍ DVĚ HODINY MUSÍME IMITOVAT ČINNOST. Děcka znuděný a já na mrtvici...Nemůžu se dočkat soboty, pokud pojedu ráno vlakem - jede mi 6.59 z Mohel. A to máme v pátek s učitelama prase....Asi se napapám a půjdu rychle spát, abych z toho Vamberka něco měla. Škoda, že člověk je tak z toho konce roku utahanej, ještě nevzpamatovanej.
Ještě u nás v Mohel je kolem 14. - 17. listopadu (od so do ne) kurz Ivy Domanjové (myslím, že šperk).My s Evavou jdeme. V kulturáku se dá i přespat v gymnastickém sálu. Kdo by chtěl porobnosti, zjistím. Jo a v listopadu je zase rekord v počtu paličkovaných betlémů...už jeden mám. Tak se mějte, brzo už ahoj Eva
brouzdava 52365
23.6.2008 19:40:39
Díky všem za přání, Mileno držím palce, aby pohovor vyšel, místo jsi dostala a byla spokojená.
Hani, děkuji za článek, právě ho stahuji, budu se snažit poctivě prostudovat.
Evo, to ti musí jít hlava kolem, dneska jsem vybírala učebnice jenom ve své třídě a nevím, jestli se mám radovat nebo trpět, z 26 dětí se nám podařilo dát dohromady 19, slovy celých devatenáct sad, které můžeme předat budoucím šesťákům. A to jsem posílala rodičům SMS, že knížky v pondělí vybíráme.
A jinak je to hrůza, protože všechny školy, kde jsem se v létě vyskytovala a naši nevyjímaje jsou vyhřáté, takže je to utrpení samo o sobě, bez toho, abychom tam museli ještě vyvíjet nějakou činnost, klimatizace by se hodila.
Tak všem pa.
evask 62042
23.6.2008 16:58:14
Krajky jsou krásné...Eva
evask 62042
23.6.2008 16:56:30
Hlasovala jsem i z práce, ještě až dorazím (vybírám na celé škole učebnice a rozdávám nové) tak zas i doma...Nějak to procento neposkočilo. Jinak taky hlasuji pořád na zmrzlině. Evask
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
23.6.2008 16:20:48
hmmmm tak jsem hlasovala na obou odkazech, na prvnim 2x i za Káťu :o)))
uvidíme, ale procenta nenaskočila nějak výrazně ;((

Jinak Vladano zasilka dorazila, máš to fakt moc pěkné....jen toho budu muset nakopírovat víc....tohle by bylo hned pryč :o)))

Jinak já jsem včera nějak nestihla paličkovat, ale skoro už mám hotovou novou krajku, tak uvidíme jestli to stihnu do Vamberka....

[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 10482  [Dalších 9502 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.