| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 10482  [Dalších 9512 >>]
mismach 76341
27.6.2008 11:35:39
My máme jednou samé (dcera ve druhé) a jednou vyznamenání (syn pátá). Zítra vyrážíme na výlet do Vamberka. Už se moc těším:-D Míša
Medlyn 39028
27.6.2008 10:20:10
Ahoj při vysvědčení. Jak dopadli vaše ratolesti? U nás v osmičce jen dvě trojky, což považuji za zázrak. Stejně jako maminka se neučí, ale výsledek je nesrovnatelně lepší. To teda nevím, po kom je!!! Tak ten cizí úspěch jdu oslavit do cukrárny a potom na odpolení a tu proklínanou inventuru, která mě okradla o Vamberk. A ještě do lékárny, druhý den bojuji s bolestí v krku. Hezké prázdniny všem. :-)
divizna63 52122
27.6.2008 7:38:02
Ahoj Leni,
tak se drž a dávej na sebe pozor, ať je Ti brzy lépe. Stres a vyčerpání je hrozná mrcha - taky s tím mám své zkušenosti... Ale neboj - zase bude líp.
Ostatní holky - mějte se pěkně a užijte si Vamberk, já vám budu tiše závidět, tak prosím foťte. A já jdu zase makat ;(( pa pa Dana Divizna
Anit 54487
26.6.2008 20:36:08
Ahoj Bubu,môžeš prosím aj mne poslať mejlíkom zakončovanie z Paličkovaní?
Ďakujem
Anit
lemulka 39604
26.6.2008 18:59:57
Ahoj holky,
hlásím se po nekonečně dlouhé době.~g~ Jsem zrovna na neschopence, nějak jsem minulý týden zkolabovala a minulou neděli znovu. Doktorka zkonstatovala celkový vyčerpání a přepracování.
Rozhodla jsem se totiž po půlročním boji s vedení neprodloužit smlouvu. Pan ředitel se urazil a rozhodl potraviny zrušit ke konci června. Holky na mě zaútočily v tom smyslu, že jsou kvůli mě bez práce. Nějak jsem to psychicky nezvládla.
Teď jsou na mě naštvaný, že nedělám inventuru a nebalím a neuklízím krám....
Dostala jsem nějaké prášky na uklidnění, druhého července jdu na kontrolu, doktorka mi chce udělat kompletní krevní vyšetření. Měla jsem prvního nastoupit do blízké pekárny jako obchoďák-expedient, ale vzhledem k tomu co se mi stalo, mám vyjednáno nastoupit sedmého. Snad budu mít při této práci více času na sebe a na rodinu.
S Mirkem předěláváme pomalu vedle barák, na podzim bychom se snad měli stěhovat. Jeho matka sice dělá zle, ale v pondělí se podrobila operaci (zjistili jí návrat rakoviny do druhého prsu, které jí celé vzali) - dnes se dozvím víc.
Také není vyloučeno, že bych mohla být potencionálně v jiném stavu, takže se vše uvidí.
Držím všem palečky při paličkování, myslím na vás, užijte si krajkářky ve Vamberku - kdo pojedete.
Lemulka:-)
Kačka L.,3 děti 49198
26.6.2008 13:12:43
Ahoj 8o)))

Evavo,tak ty jsi teda turista:-D

Mimochodem mám dnes den blbec. Ráno jsem zadělala na knedle( Vojta vstával o půl 5) a jak jsem chtěla dát vařit vodu,tak jsem zjistila,že mi došel plyn-to bylo něco po půl 8, no a to ještě není kulturák,kde prodávají náhradní bomby otevřený. Tak jsem volala kámošce,co bydlí pár metrů od nás,jestli si tam můžu ty knedle přijít uvařit-tak jsem drapla mísu a Vojtíka a mazali jsme,aby to nepřekynulo.
Pak jsem dala prát pračku a ta potvora se mi zase pokazila-od loňského dubna, kdy jsme jí koupili už po 3- a to pořád ta stejná oprava. Pokaždé je něco s motorem. Je to wirpulka-hahahaha a to mi ji všichni doporučovali. Asi si příště koupím valch a bude to jistější
Tak zatím papa A zítra se držte holky vamberecký,ať vás tam neušlapou. Kačka
evava1 36794
26.6.2008 12:57:04
Vrátila jsem se dopoledne z Bruselu a jedním okem vás dočítám. Jeli jsme celou noc. U Kolína /německého/jsme se dostali do zácpy a třicet km nám trvalo dvě hodiny - prostě potkali se u Kolína. Jinak to bylo bezva, hodně jsme viděli. Bydleli jsme v africké čtvrti, pochutnávali si na mušlích, poseděli na zasedání EP, prolezli Atomium.
Na fotky jsem se ještě nepodívala, skoro spím - v práci. Měla jsem připravenou adresu do muzea krajky -nikdo nevěděl, kde to je, ale našli jsme to náhodou,akorát, že bylo zavřeno. To co tam prodávají v obchůdcích nemá s belgickou krajkou moc společného. Vystaveno mají vždycky pár krásných kousků a prodávají krajku dělanou v Asii, všechno jak přes kopírák - sekají to jak Baťa cvičky a Japonky kupují. Něco je pěkné, něco by české dívčiny udělaly líp po 10 hodinách kurzu. Moderní krajka vůbec, obrázky - viděla jsem jednu madonu - nic moc. Až se vzpamatuju, tak začnu řešit Vamberk. Přihlásila jsem se s "děckem" na zájezd do Annabergu, co o něm psali v Paličkování. Nalákalo mě hlavně, že se jede z Valmezu a zastávka je v Olomouci. Jede ještě někdo?
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
25.6.2008 17:38:36
Hani do RK to fakt nezvladnu. Mam toho az nad hlavu....
Zitra budu spechat z prace abych to tam jela instalovat a pak rychle dom abych dostala deti rozumne do postele a stihli se i naveceret

bubasaurka 48577
24.6.2008 21:28:46
všechny berušky. Nemocným přeji brzké uzdravení a hlavně co nejméně návštěv doktorů. Letos jsem si to už také snad vybrala :-D
Mirko, balíček došel, beru ho s sebou do Vamberka.
Jitko czl, přijedeš si pro krajky do Rychnova nebo mi necháš místo, abych si je tam mohla v pátek někam píchnout?:-D
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
24.6.2008 15:55:41
Ahojky,
Santy škoda že se neuvidíme....snad někdy příště....každopádně ti přeju ať jsi zdravá a k Dr. nemusíš vůbec chodit....

Jinak mi právě přišla pyramida z holandska, takže huráááá bude na krajkářkách, tedy jestli bude kam dát
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 10482  [Dalších 9512 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.