| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Piercing

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 607  [Dalších 497 >>]
qwerty
  • 
6.3.2012 17:42:31
Jo, omlouvam se, popletla jsem to, ne Dojanka, sssima, zakladatelka diskuze.
Eecta 37365
6.3.2012 17:41:31
hehe, dojanka at si precte co chce, hlavne aby si z toho neco vzala sssima:)))

pred dvaceti lety nebo ne, telo je telo:)))

zhnisalo mi to proto, ze jsem se k tomu chovala jako k cerstve pichle veci - porad na to makala, hybala s tim, obcas nerada vytrhla...
qwerty
  • 
6.3.2012 17:41:07
Eeko, ale to jsi predtim nepsala, ze jsi si rvala do nosu nausnici z chodniku~;)
Ty jsi dobry Radio jerevan covece.~j~

Z Dojanky nedelam blbku, snazim se ji poradit, jestli sis nevsimla. A na rozdil od tebe se ji snazim poradit smysluplne.

MMch opravdu myslis, ze pod pojmem dezinfekce si vetsina lidi predstavi teatree??? (a jsi dobra, zes teatree dokazala uz pred dvaceti lety sehnat :-))
Eecta 37365
6.3.2012 17:39:51
krom toho dojanka tuhle diskuzi nezaložila:)))))
qwerty
  • 
6.3.2012 17:38:55
Eeco, ano, pred 20ti lety byly postupy jiny. Ale to ze se neco delalo nejak pred dvaceti lety neznamena, ze se to tak dela dneska. Taky nepises, co jsi s tou nausnici delala predtim, ze ti hnisala (navic jsem psala, ze na hnisajici piercing je dezinfekce ok - ale ono by jaksi k tomu hnisani vubec nemelo dojit - kdyz se o piercing budes dobre starat od zacatku)

Dneska se proste vi, ze drazdit zbytecne piercing dezinfekci je hovadina a slana voda uplne staci - ve valny vetsine pripadu.

Dojanka at si precte rady z Hellu, co jsme na ne dala odkaz a necha si piercing nekde odborne opravit.
Eecta 37365
6.3.2012 17:38:30
já jí neradím polejvat ránu lihem, ale dezinfekcí

do lihu dávat náušnici

osobně jsem polévala ránu Tea tree, ať už vysušuje nebo ne, mě akorát vadilo, že smrdí.

no já než jsem si na tu náušnici zvykla, měla jsem ji venku docela často - třeba takové muchlování s mládencem oblečeným ve svetru... a právě jsem si ji vždycky sebrala ze země a šoupla zpátky... až když jsem ji po každém vyndání očistila, měla jsem po problémech

a nedělej z dojanky blbku
qwerty
  • 
6.3.2012 17:36:03
Nicmene pochybuju, ze pokud nekomu nahodou vypadne cerstve pichnutej piercing, tak bude schopnej si ho tam dat zpatky bez ztraty kyticky....
Eecta 37365
6.3.2012 17:35:47
a neradím jí to podle nějakýho návodu, ale podle osobní zkušenosti, kdy jsem měla skoro půl roku s dírkou problémy a pomohlo mi až opravdu pečlivé denodenní starání se o dírku a o čistotu náušnice při případném vyndání - dírka se mi krásně zahojila a nemám s ní od té doby problémy už skoro 20 let.
qwerty
  • 
6.3.2012 17:34:56
Napsala jsi "po kazdym vyndani" - sorry, ale na nekoho, kdo zcela ocividne o piercingu nevi nic, jako Dojanka je to znameni, ze ma pierc vyndavat. Kdybys napsala "pri vypadnuti", tak ok.

A prolejvat dezinfekci propichly misto taky ńeni dobry, lih hrozne vysusuje, zesnadnuje hojeni atd.
Eecta 37365
6.3.2012 17:32:13
přečti si pořádně, co píšu

já jí neradím vyndavat čerstvě píchlej šperk, ale denně dezinfikovat, byť povrchově, ono to tam zateče...

a když se jí ho někdy podaří vyndat - já si ho třeba vytrhla svertem, tak každopádně namočit aspoň na chvíli do lihu, než ho dá zpátky.

takže klídek, jo:)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 607  [Dalších 497 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.