| aach | 122759 | 
| 
 | 
 21.1.2012 19:35:51 
mě už dáávno zarostla. ted tam nosím pneumatiku 
![]()  | 
| Tussi + 3 | 50048 | 
| 
 | 
 21.1.2012 19:29:32 
Souhlas. 
+ nevadi to pri nicem, ale taky zalezi na ozdobe, kterou volis. A v tehotenstvi nezaroste za celou dobu, ale kdyz nejsi tehotna, a vytahnes piercing, za cca 3 mesice uz tam mas takovou divnou blanu... (ja si ji zvladla propichnout sama, ale uz nikdy vic)  | 
| Petra Neomi | 
| • | 
 21.1.2012 19:24:04 
Vyndat si to můžeš sama a zůstane po tom takový důlek po vpichu, nic nápadného. 
 | 
| Justina25 | 56224 | 
| 
 | 
 21.1.2012 19:21:09 
Prosím o rady a názory :) cena, bezpečnost, zůstane potom díra či jizva? můžu si ho kdykoli vyndat sama, nebo musím do salonu?, vadí to při něčem, jaký a kde si pořídit atd atd. Díky moc! 
 | 
| xxx | 
| • | 
 26.2.2011 15:43:00 
http://www.marre.cz/146,0,Vyzkousej-si-piercing.html 
 | 
| DDD | 
| • | 
 14.1.2011 16:56:23 
http://www.stormwatches.cz/produkty/sperky/charms/ 
 | 
| helča | 85351 | 
| 
 | 
 14.1.2011 16:46:02 
Od storm je náramek na ruku kde si mužu dát různé korálky dle vlastního výberu nevíte jak se jmenuje koukám na net ale netusím 
 | 
| Tobii | 89293 | 
| 
 | 
 28.12.2010 10:00:26 
Bolí to jen vteřinku, nechala jsem si ho píchnout v tetovacím salonu, stálo to tuším kolem 600-700 Kč. Mám piercing z bioplastu se spirálkou. Tatér nedoporučoval kuličku - snadněji se o ni zachytíš a vytáhneš a dírka v nose zaroste strašně rychle, cca za 2 hodiny už nenasadíš... 
Hojilo se to perfektně, čistila jsem to roztokem ze soli, tuším dvakrát denně? Třikrát? Při smrkání mi nevadí, nic se mi nezachycuje, vše v pohodě, jen z počátku mi fakt vadil ten piercing v nose, uvnitř. Cítila jsem tam tu spirálku a měla tendenci si ji pořád točit směrem dovnitř, jinak jsem měla pocit, že čouhá z nosu ![]()  | 
| parapa | 
| • | 
 28.12.2010 9:21:01 
Piercing v nose jsem měla před asi čtyřmi lety, před svatbou jsem sundávala a zpět nedala, dneska me to mrzí.  
Samotné propíchnutí byla rychlovka (informace, sedla jsem na lehatko, vydesinfikovali mi nos, scvakly takovyma tema klestema s otvorem, to pro mě bylo asi nejhorší a pak propíchla, ne moc prijemny pocit, kdyz jsem citila, jak ta jehla projíždí chrupavkou),mně propíchla nějakou cevku nebo něco, tak jsem chvíli krvácela a pak už dobrý. Cena byla myslím tehdá kolem 1000 kč. Hojení...já ti nevím, měla jsem ho asi rok a pořád jsem měla nějak pocit, že mě ten nos pobolívá. Když jsem měla rýmu, pořád se mi kapesník zachytával vevnitr za ten háček. Nebo v koupelne za ručník, když jsem nedávala pozor  | 
| cazadora | 24953 | 
| 
 | 
 28.12.2010 7:25:05 
Tak já už ho mám 3 roky píchnutej v profi salonu. zmáčknul mi nos jakobykleštičkama kde měl nakonci očko tím propíchl jehlou a nasadil naušnici, já jsem omdlívač obecný a u tohohle jsem neomdlela. zahojil se krásně a rychle ani jsem ničím nemazala jen na první noc zalepila bála sem se abych náušnici nevytahla. šla bych do toho klidně znovu ale doma od někoho nebo dokonce sama bych si to píchat nenechala ale to já teda nic 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.