| Eliška Junková | 99746 | 
| 
 | 
 27.12.2010 23:52:25 
já si nos píchala taky sama a nijak zvlášť bolestivý to nebylo. jde to ztuha, to jo, je to silná kůže a chrupavka. ale naprosto není čeho se bát. hojení taky dobrý, ani jsem na to tehdy myslím nic moc nedávala. odborník to má hned:) 
 | 
| Winky | 
| • | 
 27.12.2010 23:17:42 
jj  
   když vidím někoho s piercingem, trpím za něj    vím že spoustě lidí to nevadí, já mám ale kůži která se příšerně blbě hojí, a taky trpím na rýmy, takže konkrétně piercing v nose ve mě vyvolává bolest jen ho vidim.... | 
| Terinka4444 | 77790 | 
| 
 | 
 27.12.2010 21:56:16 
Bože lidi, vy jste šílenci. au au 
 | 
| .ganesha. | 83982 | 
| 
 | 
 27.12.2010 21:53:41 
Manžel dělá ve studiu, piercing nosu stojí i s náušnicí tuším 600, teď ho tu nemám, abych se zeptala. 
Je to docela nepříjemný, ale rychlý. Musíš čistit optimálně 2x denně vatovou tyčinkou namočenou v septonexu, vždycky rozpustit a sloupat stroupky. Hojí se to každýmu jinak, podle toho, jak dobře se hojíš.  | 
| Misicka a Pavlíšek | 98877 | 
| 
 | 
 27.12.2010 21:37:11 
Mám, píchala mi ho kamarádka. Nic moc příjemnýho to nebylo. Neprojela jehlou durch a pak se mi tam snažila dát pecku 
  Omdlela jsem. A to jinak mám propíchnutý kde co. Ale na 2. pokus se zadařilo![]() Prý je ze začáku lepší pecka ohebná, ta s kuličkou je silnější a jde hůř nasadit. Samozřejmě pecku dezinfikovat a nos potírat lihem. Jinak mě nic nenapadá.  | 
| daba+holčička | 55689 | 
| 
 | 
 27.12.2010 21:21:22 
měl jsem, píchala jsem si ho sama, jako první jinam než do ucha a masakr - nosní chrupavka je sakra tvrdá, ale jak se mi podařilo tam dostat naušnici, tak už neprudil 
 | 
| josi85 | 113642 | 
| 
 | 
 27.12.2010 21:09:59 
Jak kde. Někde nastřelují, někde propichují. Propíchnutí bývá obvykle dražší - okolo 1000 Kč i s náušnicí, nastřelení bývá okolo tří set. 
Osobně jsem si nechala náušnici nastřelit, což už bych neudělala, měla jsem pak dlouho pocit, že mi někdo dal do držky. Piercing se mi nikdy nezahojil, ale možná to bylo tím, že jsem pak krátce dostala rýmu, které jsem se delší dobu nemohla zbavit. Bolel mě několik měsíců, pak jsem ho vyhodila a od té doby mám klid ![]() Měla jsem i víc nášnic po těle, které se mi kromě uší zahojily výborně. Nicméně už nemám nic, přešla mě puberta a přišla jsem si na to stará.  | 
| Janinka.i | 74470 | 
| 
 | 
 27.12.2010 21:07:55 
Omlouvám se, dělám víc věcí najdnou.  
  Už neumím ani psát-samozřejmě je to piercing ![]() ![]() ![]()  | 
| Janinka.i | 74470 | 
| 
 | 
 27.12.2010 21:05:30 
Kdo má, prosím o podrobnější info  
  Zajímá mě jak probíhá propíchnutí, jak se potom o ozdobu starat apod. Předem děkuji ![]()  | 
| Iv | 
| • | 
 4.10.2010 20:35:02 
Když jsem přišla domů v mých patnácti s prvním piercingem v obočí, tvářila se moje máma asi takhle:  
 .Postupně si začla na moji vášeň zvykat, no a když už jsem na svém těle měla 16-tou naušnici, neříkala na to absolutně nic. Samozřejmě, že těch šestnáct jsem neměla pohromadě a najednou, ale postupem času. Momentálně mám už jen piercing v bradavkách, kde byl propich asi nejbolestivější. Pak mám ještě piercing v nose - tzv. septum a v pupíku. Včera jsem si zrovna koupila ¨nové pupíkovky, a tak jsem se o to s vámi chtěla podělit, protože jsou opravdu grandiózní. Koukněte se a tiše záviďtě, obzvláště delikátní je ten poslední, který je zasypaný krystalky od Swarovskiho.   http://marre-sub.cz/eshop/Piercing-bananek-chirurgicka-ocel-kytky-PP003-Z1411.html http://marre-sub.cz/eshop/Piercing-bananek-chirurgicka-ocel-Mysticka-vila-MS1092-Z1606.html http://marre-sub.cz/eshop/Piercing-bananek-chirurgicka-ocel-Swarovski-srdce-cervenobile-PB227-Z1476.html  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.