| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Piercing

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 607  [Dalších 137 >>]
sonjaqwe 87201
24.3.2009 19:47:23
Nemam, nelituji, neuvazuji.
kája+dva 65364
24.3.2009 19:47:20
Tetování mám kousek nad zadkem a rozhodně nelituju. Ráda bych si nechala ještě něco malého udělat ke kotníku. Jinak jsem měla píchlý pupík, jen se mi to přestalo líbit, když už nebylo bříško ploché a nos. Ale malý mě za to pořád chytal a docela to bolelo, tak jsem ho vyndala. A taky jsem si na to začínala připadat stará~a~
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
24.3.2009 19:39:01
Jo a určitě nelituju :-)))
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
24.3.2009 19:38:25
Ahojky :-) Mám pupík, nos a ehm tam kde to není vidět :-D
Tetování, obočí, rameno, kříže. Chystám se na tetování na kotník a vzadu na krk. Ale to je zatím v nedohlednu.
Chtěla bych piercing jazyka, ale to mi neprošlo doma :-)
Snapeová 81388
24.3.2009 19:37:41
Nemám, ale nějaké maličké tetování třeba na rameno bych moc ráda ~:-D Ale Snape má námitky :-(
Šešule 94264
24.3.2009 19:34:59
Ahoj, už delší dobu uvažuju, že bych si nechala něco propíchnout, nebo vytetovat. Vím, že nechci nic na obličej, ani do pusy (pecka do jazyka atd.) Poukud jde o tetování, chtěla bych ho někam, kde se ta kůže moc nevytáhne, takže kotník, ramena, záda... Docela vážně přemýšlím o piercingu pupíku, ale bojím se, že se mi to bude dlouho hojit.
Máte piercing nebo tetování? Kde? A nelitujete? Uvažujete o další ozdobě?
Pepinie 91171
17.1.2009 11:28:14
no nehygienické to je asi tak stejně jako mít v uchu naušnice...a práce s tím není vůbec žádná...aplikace je na tom to nejlepší...takový lehký adrenalinový zážitek:)
Pavel
  • 
15.1.2009 14:35:05
zdravím, tak tu pohodu ti přeju.
Myslím, že bysme se shodli v tom, že piercing, tetování
je pro spoustu lidí fajn prostředek třeba ke zvýšení sebedůvěry
nebo k odlišení se od lidí, jejichž životní styl nám oprávněně
vadí. Proč ne. Ale tady by to mělo končit, pokud se někdo naučí žít tak, že svoje vzezření je pro něj to nejdůležitější, tak je to špatně. Tím zaručeně prošvihne to ostatní o co jde.
Jinak - jsme na stránkách o piercingu - mě se ani u hezkých holek moc nelíbí. Přijde mi trochu nehygienický (za což mě asi hned někdo po zásluze napadne :-)) a taky dost nepohodlný, musíš s tím mít dost práce, co se týká mytí atd.
A pak ta představa aplikování :-)) ahoj
Pepinie 91171
14.1.2009 14:49:26
No já jsem naprosto spokojená...žiju si řekla bych naprosto šťastně...no ale to už je trochu jiný příběh nemyslíš? Piercing zdraví neubližuje...
pavel
  • 
13.1.2009 13:01:35
ahoj,
to ses do toho opřela :-). Prospěch ve škole super, ale nevíme třeba, jestli jsi jinak ty i tví rodiče v životě spokojení.
Mě na tyto stránky přivedl jiný příběh. Náš syn Jára, kterému je 17
taky jako ty netrpěl z naší strany přílišnými zákazy. Měl domov, rodinu a lásku jako ostatní děti.
Před dvěma lety se dal na kulturistiku, přeháněl cvičení, přeháněl přísun "dovolených" doplňků potravin, nejedl s námi atd. Nedal si říct. Strhal se. Před půl rokem musel na dvě komplikované operace plotének. Teď necítí část nohy,
prášky na nervy a káva nahradily proteiny a želatiny.
Už od puberty byl "jedinec", který si sám poradí, nosí vyholenou hlavu, teď nosí v uchu čtyřcentimetrového modrozeleného "šneka".
Žije bez kamarádů, nežije veselý život ani on ani my, kteří s ním
cítíme. Začal dokonce koktat vypadal jak holohlavá hromádka neštěstí. Až poté co s ním mamka ostře promluvila a vysvětlila mu, ať zkusí chovat statečněji, koktání okamžitě přestalo. Není dobré upínat se příliš na své vlastní tělo (ani na svoje ego)! Pavel
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 607  [Dalších 137 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.