| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídelní židličky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 779  [Dalších 379 >>]
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198
17.2.2009 8:18:43
Když byla dcera malá a ještě neumlě sedět, krmili jsme ji v lehátku. Proč cpát nesedící dítě do židličky?~m~ Teď máme tu ikeáckou za pár korun a slouží výborně. Neměnila bych. Je stabilní.
Leny,08+11 90028
17.2.2009 8:08:00
no tak jak vidim,většina vás je pro dřevěnou židličku...víte ta se mi zrivna tak nelíbí,ale samozřejmě přejdu vzhled nad kvalitou,ale ona se mi zdá,že jak je to jen dřevo,to sedátko i opěrka,tak to musí být všechno strašně tvrdé a nepohodlné narozdíl od umělé polstrované,ta na pohled vypadá měkkoučce.....co si myslíte?:-)
Janina&2 6551
17.2.2009 0:18:50
Mame doma tripp trapp od stoke, malej v ni je co umi sedet. ted uz bez mimi doplnku asi od 1,5roku. vyleze na ni sam, sleze taky. krasne sedi u stolu s nama. zidlicka zabere malo mista. tusim ze prave jitro zidlicka je hodne podobna.
na starsiho syna jsem mela umelou (peg perego mamma) a byl v ni od ca. 5 mesicu, dopoledne mi v ni vetsinou usnul a 20-30minut spal. ale zabere hodne mista a vzhledove uz bych ji nechtela - je to proste plast. navic je tak do 3 let.
u naseho stolu starsi 9i letej syn jeste pred rokem potreboval pod zadek polstar aby se mohl kultivovane najist. mladsi ma stesti, ze ma drevenou a muze v ni jeste hodne dlouho sedet.
kdyz porovnam obe zidlicky, tak pro treti dite uz bych si poridila zas jen drevenou rostouci zidlicku.

do drevene sice nedas dite co nesedi, ale ta doba od zacatku prikrmu do samostatneho sezeni ditete neni tak dlouha, aby se nedala preklenout jinak (autosedacka,relax.polstar, naruc atd.)
Beebie+Honzík 09/07+Luci 06/10 59429
16.2.2009 23:37:22
Souhlas, s tím rozdílem, že plastovou (Fábula atd.) už bych nekoupila...je to jen na chvilku, jinak pro mně takové neskladné monstrum. Samozřejmě do doby než dítě samo sedí není dřevěná židlička vhodná, ale pak je super a vydrží fakt dlooouho. My máme zmiňovanou rostoucí Jitro a je super!!! Dítě s ní je plnohodnotný člen jídelního stolu:-)
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
16.2.2009 22:53:05
já na rozdíl od jiných nejsem spokojená s Prima Pappou! Je sice dobrá konstrukčně, ale brzo se nám hodně potrhal ten plast, tak to máme různě hrůzně polepené, je to příšerné. Ještě tam musím mlaďoch vydržet skoro rok! ale jinak stabilita dobrá to jo.
Raduza 68805
16.2.2009 21:47:22
Pro první jsme měli půjčenou tu starou po nás :-). Byla super. Malé jsem dala stoleček a seděla si tam, kreslila, jedla. Pro druhého jsme koupili v Ikea židličku za 400. Taky je dobrá. Pro něho by asi nebyla ta dřevěná, kreslit si nevydrží ještě teď a ta umělohmotná jde krásně umýt. Opravdu dobře posloužila. Také jsem se dívala po těch krásných drahých, ale jsem ráda, že jsem odolala. Myslím, že to jsou vyhozené peníze.
vendila 56009
16.2.2009 21:45:41
my jsme v 5-ti měsících pořizovali tuhle, a naprostá spokojenost, je to zn. Chicco Polly, dá se snadno polohovat, občas v ní i malá spala, dá se i přistrčit ke stolu jako normální židle, dá se snadno složit, naší dceři jsou 2 roky a stále v ní ráda sedí ~R^

tady je jí 5 měsíců

tady spí

tady jsou jí 2 roky
kokosy.na.sněhu 80429
16.2.2009 21:27:51
Zrovna dnes, když se malý sám ládovakl vařenou brokolicí jsem jednodušše sundala celý potah a omylaho ve vaně sprchou a navlékla zpět. Tobík už teď sedí sám, stejně ho ale občas položím,a by si zádíčka odpočaly, rád si v ní i hraje, má tam hrazdičku s hračkami.:-)
kokosy.na.sněhu 80429
16.2.2009 21:24:18
Také máme Peg Perego prima Pappa diner a je výborná, řešili jsme nedávno setjný problém. nejdřív jsme malého krmila v autosedačce, ale ta jaksi neměla omyvatelný potah, takže byla za chvíli pěkně zaprejskaná. k Vánoců Tobi dostal tuhle plastovou polohovací židličku a naprostá spokojenost, jde krásně do pololehu a je dost velká i pro 2 leté dítě. Je byteln, že se tí dítě nemůže odstrčit nohama od stolu a překlopit se a navíc krásně vypadá.~:-D

Vkládám foto:

Mapik+Betka+Fili 30798
16.2.2009 21:16:13
Primlouvm se za Stokke Trip Trapp, sice je porizovaci cena vyssi, ale mozna se da sehnat pres MMB. Na druhou stranu pocitej s tim, ze obvykla jidelni zidlicka se pouziva cca do 3 let, tahle je do "nekonecna" - roste s ditetem a unese az 160 kg. My ji zacali pouzivat s mimi upravou od 6m, dcera je v ni moc spokojena a evidentne se ji libi, ze s nami sedi u stolu. Casem se treba muze presunout do detskeho pokoje jako zidle k pracovnimu stolu.
Podivej se na http://www.stokke.cz/detsky-nabytek/tripp-trapp.html
P.S. podotykam, ze nejsem zamestnanec firmy a nedelam tu placenou reklamu. Jsem "jen" spokojeny zakaznik -)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 779  [Dalších 379 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.