| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídelní židličky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 779  [Dalších 369 >>]
Lenka,Matěj11/04+Kristýna9/07 16871
16.2.2009 21:04:02
Také bych krmila v lehátku či na ruce, v autosdeačce. Až si sedne, dala bych ho do jídelní židličky. My máme Peg Perego Prima Pappa, budu ji prodávat, malá chce sedět v jiné, kterou máme doma též. Tak klidně napiš, pošlu Ti foto. Je v super stavu, žádné vady v používání.
Sluní* 30068
16.2.2009 21:02:27
Nesedící dítě do dřevěné určitě ne. Ideální je lehátko nebo autosedačka, případně ty plastové polohovací.

My pořídili polohovací plastovou, syn dlouho neseděl, takže pro nás ideální. Te´d máme rostoucí JItro a super!

Vše koupeno přes Mimi bazar, tam najdeš jak nové, tak používané~R^
Simeona a 3 68216
16.2.2009 20:46:36
Leny, pokud malý nesedí (a to asi ještě ne, že) tak bych být tebou krmila v náručí nebo v lehátku či autosedačce, v židličce se ti bude stejně hroutit a sedět by neměl a až bude sám sedět, koupila bych Tripp Trapp, ta mu vydrží už napořád !
Leny,08+11 90028
16.2.2009 20:37:21
Jště jsem chtěla dodat,že kdyby se nedala sehnat taková aby v ní mahl být ještě než mu bude 6 měs., tak by to tollik nevadilo.tan měsíc už by se to vydrželo
Leny,08+11 90028
16.2.2009 20:36:14
Dobrý večer....chtěla bych pořídit židličku a rozhoduju se mezi plastem a dřevem.a dále bych chtěla,aby se dala napolohovat tak aby v ní mohlo být ještě nesedící dítě na příkrmy a aby měla nějakou slušnou nosnost,protože můj syn ve 4 měsících vážil 8 kilo a teď je mu 5 měs...tak předpokládám že bude těžší,tak aby nám nějakou dobu vydržela....samozřejmě k tomu i nějakou rozumnou cenu...třeba i židličku používanou.proto se chci zeptat jestli tu je někdo kdo by mi dokázal poradit....~d~
Martina
  • 
16.2.2009 9:04:56
Koupili jsme také Jitro a jsme maximálně spokojení :-) Objednávali jsme na www.detskydum.cz a za dva dny jsme ji měli doma ;-)
Sluní* 30068
15.2.2009 15:04:57
Pořídili jsme synovi 1,5 r židli Jitro. Stokke jsem viděla jen na netu, ale z českých židlí si myslím, že je Jitro nejkvalitnější. Tvrdé bukové dřevo, super provedení, takže u nás nadšení.
Koupili jsme k židli i područky, takže dítko nemůže spadnout, prootže je přiražený ke stolu a po boku jsou područky~R^~R^~R^
A cena Jitra a Stokke nesrovnatelná...
Sluní* 30068
15.2.2009 14:37:23
Kenyo - dovozce Peg Perega - my od nich máme kočárek, několikrát v reklamaci, a nikdy jí neuznali!!!Opravili zdarma,jakože jsou borci, ale né v rámci reklamace. Pěkní prevíti~o~~o~~o~~o~
Gábina 92249
24.1.2009 21:57:21
Dobrý den, já mám s potahem bohužel také špatnou zkušenost. Během roku se mi dost potrhal, pokoušela jsem se ho reklamovat, ale servisní oddělení mi odpovědělo, že se nejedná o výrobní vadu. Bylo mi oznámeno, že servis těchto židliček provádí firma KENYO s.r.o., tel: 281 910 898 (ta mi zároveň tu reklamaci odmítla). Nabídli mi nový potah v ceně 1200,-Kč plus poštovné. Mně se to zdá dosti přemrštěná cena, takže používám ten starý, asi už stejně brzy židličku nebudeme potřebovat. Takže pokud by vám cena nevadila, tak se na ně obraťte, určitě vám vyhoví, zamítají pouze reklamace!
bublinka 81579
23.1.2009 10:51:46
Já jsem nechala ušít nový potah v čalounictví, koženkový. Donesla jsem ten původní a čalouník to udělal podle toho. Koupit se dá, určo jsem ho v aktuální době viděla na netu, ale cena opravdu nebyla lidová. Bylo to přes 1000,- jestli se pamatuju. takhle mě to vyšlo na polovic a vybrala jsem si i barvu.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 779  [Dalších 369 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.