Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana |
| • |
22.5.2006 19:29:27
a nevíte prosím někdo jaké jsou židličky Patron - Troll
Dík |
| Rosie | 32224 |
|
|
21.5.2006 20:04:50
Já pro děti používala dřevěnou židličku - lze ji nastavit jako vysokou, to má pak podstavu širší, nebo po složení je z ní stoleček na kolečkách spojený se židličkou. Určitě ji znáte, není to žádný nový model. Nemohla jsem si ji ale vynachválit, obě dětem se v ní moc líbilo, polohu jezdící stoleček měli obzvlášť rády, kreslily si, modelovaly. Vždycky jsem si je přivezla do kuchyně a byla spokojenost na obou stranách. Nevím, jestli se ještě vyrábějí, já ji měla z bazaru. Měla tedy jednu nevýhodu - dopředu se musel dát pásek mezi nožičky, aby dítě nevypadlo, ale to byla maličkost, se kterou si poradí každá maminka...
|
| Hofiska, Marián 09/03 | 22801 |
|
|
21.5.2006 13:08:33
Já mám židličku Storchenmuhle. Byla sice drahá 4000,-Kč, ale je polohovací, měla bezpečnostní pás
proti vypadnutí, dá se dát jako vysoká židlička a potom rozložit na samostatný stůl a židličku, má pratelné potah. Malý v ní je od 6 měsíců a teď ji má právě jako židličku a stoleček a jsem moc, moc spokojená. Na tuhle investici nedám dopustit. Jo a ještě z tý židličky jde udělat dětské houpací křeslo. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
21.5.2006 8:57:25
http://www.rodina.cz/diskuse2746.htm
|
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
21.5.2006 7:05:34
Ahoj,já si první židličku kupovala podle ptahu-nevěděla jsem na co mám dávat pozor...
Stála 1.900,. a byla na nic. Nebylo polohovací sedátko,takže jsem malou musela od osmi měsíců podkládat knihou aby vůbec došáhla na pultík:-( Dorostla do ní až ve dvou letech,ale to už jí zase nepotřebovala... Myslím,že nejlepší je koupit si tu i Ikea anebo zainvestovat a koupit třeba za 3.000,. a více pořádnou,polohovací a posunovací.... |
| *S | 15300 |
|
20.5.2006 23:07:50
Tiež máme Ikeácku stoličku, používame ju asi od 8 mesiacov až doteraz (2r.) a sme tiež maximálne spokojní. Emi z nej nikdy nemala tendenciu vyliezať, lebo sa to ani moc nedalo. Je vhodné dokúpiť k nej aj pásy. Tie vankúšiky mi pripadali nepraktické, takže moc sme ich nevyužili.
|
| Betulina |
| • |
20.5.2006 22:32:57
Ahoj, nedávno byl v televizi test těchto dětských židliček.. našla jsem několik zpráv o tom, ale nikde moc nepíšou o konkrétních židličkách.. co si pamatuji já, tak nejlépe jim (z těch co tesovali a nikde jsem nenašla seznam, KTERÉ testovali) vyšla obyčejná plastová (paradoxně nejlevnější na trhu) židlička z Ikea (http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=20&productId=53018&langId=-28&parentCats=15567*15659*15667:) máme ji a za sebe a synka mohu říci, že jsem moc spokojená :o)
"Nedávno proběhl test dětských židliček, který vzbudil nemilý ohlas u řady televizních diváků. Jak je možné, že i renomovaní výrobci dětských výbaviček v něm neuspěli, když jejich židle se cenově pohybují v řádech tisíců? Jedny měly výstupky, které tlačily dítě do zadečku, jiné špatný zádržný systém, další ostré hrany, a většina z nich špatnou stabilitu."(http://www.vseprobydleni.cz/inspiromat.php?id=249) "TESTY Špatná zpráva o dětských židlích Domácí úrazy představují nejčastější riziko pro děti předškolního věku; jedná se o 55 % všech dětských úrazů. Prevence sází na bezpečný nábytek, jenže: z patnácti testovaných jídelních vysokých židlí šest, včetně těch značkových, bylo nevyhovujících."(http://www.dtest.cz/index.php?action=9) http://ekonomika.idnes.cz/test.asp?r=test&c=2004M124T35B Snad jsem trochu poradila :) bet |
| Alča, 2 děti |
| • |
20.5.2006 21:29:53
Máme Peg Pérego Prima Pappa, je polohovací, výškově stavitelná, omyvatelná, s bezpečnostními pásy. Používáme ji cca od 6 měsíců.
|
| Daniela |
| • |
31.3.2006 17:57:11
Musim se přiznat, že mi jsme žádnou židličku neměli a taky žijeme. Peníze by sice byli, ale přišlo nám to nějak zbytečný kupovat, když máme zatím jedno dítě, doma jsem s ním stejně a na klín si ho můžu taky posadit - teď už je větší, tak jí sám, ale dřív jsme to tak dělali a sám jedl od 1 roku lžičkou a vidličkou normálně - seděl na velký židli a dlabal. A ani se moc nezaprasí, takže opravdu v pohodě. :-)
|
| Simona |
| • |
30.3.2006 22:57:55
Ahoj Oddny,
tak koukám, že řešíme úplně stejný problém (a dokonce ve stejnou dobu :-)). Původně jsem byla rozhodnutá koupit dceři (3r) taky Tripp Trapp. Pak jsem stejně jako ty narazila na židličku JITRO. No a teď se v tom už 14 dnů plácám a hodnotím pro a proti a stále se nemůžu rozhodnout. Prošla jsem veškeré možné diskuse na rodině, týkající se židliček. Nevím zda ses na ně taky koukala, ale je tam několik příspěvků, kde holky to JITRO i TT hodnotí kladně. Vyloženou stížnost jsem tam ani na jednu ze židlí nenašla. Psala jsem si o doplňující informace přímo výrobci TT i paní, která vyrábí a distribuuje JITRO. Takže teď už mám docela přehled v čem se liší, resp. co by ta která židlička měla mít lepší... Pokud chceš, napiš mi na mail a pošlu ti kopie jejich odpovědí. Ale i když už o obou židličkách vím mnohem víc než na začátku, stejně ještě nejsem rozhodnutá. Chybí mi nějaké "potvrzení z praxe", jak se ta která židlička osvědčila. Abych pravdu řekla, momentálně se víc přikláním ke koupi JITRA, ale trochu mi vadí ta "jen" 2letá záruka (u TT je 7 let) a to že není tak "mediálně profláknutá" (proto nevím, co od ní čekat)- i když to, že není tak známá, samozřejmě nemusí být známkou nekvality. Ale i JITRO by mělo být vyrobeno z tvrdého bukového dřeva, stejně jako TT - na rozdíl od jiných kopií, které jsou např. ze dřeva smrkového-to je měkké a delším používáním ztrácí pevnost a nedrží bezpečně tvar. V diskusích jsem našla několik holek, které JITRO mají doma a chválily ji, tak jsem je poprosila o info. Tak pokud odpoví a ty budeš chtít, dám vědět, co mi napsaly. Takže pokud máš zájem, ozvi se. Simona |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.