Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oddny | 15528 |
|
|
29.3.2006 13:08:03
Chci koupit synovi (2r) židli TrippTrapp od Stocke, aby pohodlně dosáhl na stůl. Teď jsem na netu našla ještě židli Jitro. Na pohled je stejná, jen výrobce je český. Máte s ní někdo zkušenost? Jaké je provedení, zpracování dřeva a hlavně stabilita židle?
Vyplatí se koupit levnější nebo investovat do originálu? Díky za rady |
| Radule a Lucinka |
| • |
8.12.2005 14:52:52
Taky jsme ji měli :-). Používali jsme ji od 1/2 roku do roka, potom jsem ji prodala a koupila dřevěnou Jitro. Chané se mi moc líbila a pro malé mimi byla fajn. Jak dcera rostla, začalo mi vadit, že se nedá pořádně přisunout ke stolu, že je dost těžká, nemá kolečka a tak se sní nedá moc dobře manipulovat. Taky je dost robusní a zabírá hodně místa. Jako stoleček a židli jsem ji nevyužili. Dcera nechtěla být u země sama a neustále lezla na normální židli k velkému stolu :-). Abych pravdu řekla, už bych si jí nepořídila.
|
| Mellinka |
| • |
8.12.2005 9:38:13
Ahojky holky, moc bych potřebovala poradit jakou židličku si koupit..jestli PP Prima pappa a nebo Baby dream...Chtěla jsem zeptat Tebe třeba Zuzíku, jestli jsis ji koupila, jak si s ní spokojená. Malou začnu přikrmovat od 4. měsíce, taky bych byla rada, aby se ji pohodlně sedělo nebo spíše pololeželo.
Děkuji moc za všechny rady.. Židliček je na trhu spousty a ráda bych vybrala za dobrou cenu, dobrou řidličku |
| Vlaďka,Sára 13.3.2003 | 13358 |
|
|
25.10.2005 15:27:37
Ahoj Lucko,
tuto židličku používáme prakticky hned od prvních příkrmů, dá se pěkně položit a malá byla jako ve "vajíčku". Dnes už ji máme rozloženou na stoleček (odstranili jsme pult) a křesílko, Sára se sama nají, může malovat... Nabízejí je ve dvou druzích potahů, jeden více bavlněný a ten druhý s otírací úpravou. Já ho dávám podle potřeby normálně do pračky a peru na šetrný program. Po 2 letech je stále jako nový! Já jsem chtěla právě toto provedení (stolek + židlička) a jsem spokojená! Cena byla myslím okolo 4 000Kč. Jestli tě ještě něco napadá, zeptej se... Vlaďka |
| Zuzik |
| • |
25.10.2005 10:00:00
Ahoj Hajajo,tak to jsem chtěla slyšet.Sehnala jsem ji na netu taky za 2.490,- jinak u nás v obchodě za 3.300,- a to už je rozdíl.Ještě jednou díky a přeju Vám oběma ať pěkně rostete.Ahoj Zuzik
|
| Hajaja, Zuzi a mimi | 21141 |
|
|
24.10.2005 20:08:21
Zuziku, věřím, že s ní budeš taky spokojená. Maličká si v ní naprosto lebedí.
To polohování je dohromady, zádíčka i nožičky, to je jedna část, sklopí se to celý. Má to 3polohy, ta nejnižší je takový pololeh. Měj se hezky. |
| Zuzik |
| • |
24.10.2005 17:31:16
Ahoj Hajajo,díky za radu,už jsem více méně rozhodnutá,že si jí pořídíme.Právě,že jsem ji viděla a přišla mi ve všem naprosto srovnatelná (i odnímatelným klínem) např. s židlí Chicco mamma či polly a ty stály dvakrát tolik.Jen ještě jeden dotaz,polohují se jen zádíčka nebo se sklopí do polosedě celá sedačka?Díky
|
| Hajaja, Zuzi a mimi | 21141 |
|
|
24.10.2005 16:58:56
Ahoj Zuziku,
tak židličku už asi 3 týdny používáme a jsem strašně moc spokojená. Moje maličká taky ještě sama nesedí a dávám ji tam do té nejvyšší polohy - aby se dobře krmila a přitom je zakšírovaná. Nevím jak by mohla spadnout?? Vždyť to má pětibodové upínání, takže je to i mezi nožičkama. Nemá jak a kam spadnout. Sedí mi v tom bez problémů i sama, když vařím atd... Zatím to používám bez pultíku, protože ten je hodně vysoko, ale je to bezvadný. Dokonce i kámoška, která se byla u nás na ni podívat už ji taky koupila:) Připadá mi to jako dobrý kup za dobré peníze. Tím, co "umí" odpovidá dražším židličkám, ale mně připadá dát za jídelní židli 4-5 tisíc trochu moc. I ty 2,5 mi daly doma trochu víc přemlouvání:) Rozhodni se, jak Ti to bude vyhovovat. Asi nejlepší by bylo, kdybys měla možnost jít se na ni někam podívat osobně. Ahoj. Hajaja |
| Monika. | 10910 |
|
22.10.2005 13:03:24
Zuziku, odnímatelný klín u Baby dream se mi zdá stejný, jako kdyby tam nebyl žádný. Dolů se zužuje a není pevný. Navíc u dítěte, které ještě nesedí, pultík vůbec nepoužívám, takže klín tam vůbec není. Nesedící dítě mi u Baby dreams prokluzává, ať už tam pultík s klínem je nebo je sundaný. Kšíry jsou dobré na to, aby dítě nespadlo na zem, ale proklouzávání nezabrání. Zkus si dát dítě, které ještě nesedí do polosedu v kočárku, bez něčeho pevného mezi nohama ti taky bude sjíždět, i s kšírama. Je to moje osobní zkušenost, Hajaja ti napíše asi něco jiného:o))
Aby si tam dítě vylezlo samo, to nevím, já to po něm nikdy nechtěla. Stoličku mám vysoko, aby byla zároveň s naším stolem. Podle reakcí staršího dítěte mám pocit, že až si tam bude schopen vylízt sám, už tam nebude chtít sedět vůbec. Jestli chceš, aby si tam dítě lezlo samo, a každou chvíli už by mohlo samo sedět, tak bez klínu asi bude lepší. |
| Zuzik |
| • |
21.10.2005 16:45:05
Ráda bych si koupila baby dreams židličku,ale teď nevím.Myslela jsem,že je lepší odnímatelný klín.Teď když je malý ještě nesedící, jsou tam kšíry a až bude starší a bude si na ní chtít vylézt sám (v nejnižší poloze),tak mu bude klín překážet? Co ty na to?Díky za radu
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.