Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hajaja, Zuzi a mimi | 21141 |
|
|
24.9.2005 21:19:27
Tak jsem nakonec opravdu objednala tu židličku Baby Dreams Bambi, s obrázkama, už ji máme doma a jsem naprosto nadšená.
Je úžasná, vypadá nádherně, má krásný měkký polstrování a je bezvadně polohovací, no prostě fakt super. Když je maličká upnutá v pásech (což je vždy, když ji tam dám) nemá podle mě kam sklouznout, takže super. Mám fakt velkou radost! A sehnala jsem ji za nejlepší cenu co jsem našla na netu - za 2.499,-, a to včetně dopravy (nejsem z Prahy!)(www.detskyruzek.cz) Kdo váhá - vřele doporučuju. |
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
22.9.2005 12:17:54
ta je jak ta nase drevena za 500 z bazaru :)) je prima, neni teda polohovaci, ale to mi nechybi :)
|
| Monika. | 10910 |
|
21.9.2005 16:38:25
Máme tu, co je na obrázku. Klín je pevný u stolečku, ne u sedátka. A se stolečkem se i sundává. Velmi nepraktické:-(
|
| Hajaja, Zuzi a mimi | 21141 |
|
|
21.9.2005 14:22:57
Terezo, mockrát děkuji za info.
Co si prosím myslíš o tom, co tu psala Bedunka? Ten klínek mezi nožkama? Máš s tím takovej problém? Bedunko, taky díky za radu, máš na mysli ale tu stejnou co Terča? Ta co je na obrázku, Bambi? Mně takhle přijde, že je tam ten klín ok. Jitro židle vypadá pěkně, ale půjdem do plastové, maličká ještě nesedí, tak ji chci v tom začít brzy krmit. Díky. |
| Lucka, ročník 73 | 20209 |
|
|
20.9.2005 18:22:54
nemáte někdo zkušenosti s touhle židličkou?
![]() |
| Madla |
| • |
20.9.2005 9:04:05
Pokud chceš určitě židličku plastovou, doporučila bych ti koupit PP Prima Pappa na inzerát - my jí takhle měli za 1500,-. Využili jsme jí ale jenom opravdu na začátek, takže ani ne po roce šla do světa - za stejný peníz a dneksa máme pro 2 letýho prcka židli Jitro kterou bude mít až do puberty.
Plastové židličky jsou sice dobré ale to polohování, polstrování atd. využiješ tak max do roka a půl ani ne... Pak si dítko rači samo vyleze na Jitro... Jsem ráda že jsme to takto udělali a udělala bych to zase!!! |
| Monika. | 10910 |
|
19.9.2005 11:42:35
Ještě mě napadá, jestli chceš používat židličku jen na jídlo a u dítěte budeš celou dobu sedět, tak asi obyčejnější židlička stačí. Ale já díky tomu, že mám dvě děti z nichž ani jedno nemůže být samo, židličku používám i ve chvílích, kdy obě nebo jedno z dětí nemůžu hlídat, nebo k němu odbíhat, třeba při kojení, vaření. V PP může i půlroční dítě zůstat chvíli samo v místnosti, bez dozoru. V Dreamsu jsem ho musela každou minutu vysazovat výš, protože sjížděl:o)
|
| Monika. | 10910 |
|
19.9.2005 11:28:18
Hajajo, jenom bych znovu upozornila, že Baby Dreams nemá pevný klín mezi nohama. Má ho připevněný na stolečku, takže pokud je dítě v židličce bez pultíku, tak proklouzává, zejména jestli ho chceš používat dřív než dítě sedí!! Ale i když tam pultík je, klín se směrem dolů zužuje a není pevný. Prima Pappa je v tomhle lepší. Hlavně pokud chceš židličku používat už na nesedící dítě!!! Vím o čem mluvím, mám doma obě židličky.
Ještě loni se dala Prima Pappa koupit v prodejnách Babystar za 3500 Kč. www.babystar.cz Jsou přímo v obchodě, můžeš si zkusit dítě do ní posadit. V Pardubicích je ale prodejna zrušená, proto jsem koupila druhou židličku Baby Dreams. Když jsem zjistila jak mají řešený klín, staršímu dítěti jsem dala Dreams, mladší který ještě nesedí používá PP, v Dreams by "sedět" nemohl. |
| Terez@ | 19894 |
|
|
19.9.2005 11:03:08
Pokud budeš chtít, mohu Ti některé detaily nafotit...
|
| Terez@ | 19894 |
|
|
19.9.2005 11:02:34
Jo, ještě ke stabilitě, určitě nastejno jako PP :-)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.