| Katka |
| • |
7.5.2012 18:12:21
Jo kolej, tady je docela nedostatek bydleni pro studenty. Kolej se da sehnat ruzna bydlet ve studentskem korridoru se spolecnou kuchyni az po vlastni byt. Pokoj se spolecnou kuchyni nevim kolik stoji ale pod 2500 se asi nedostane.
|
| Katka |
| • |
7.5.2012 18:05:05
Jedno Euro tu stoji 9 korun. Studentum se tu dari vicemene dobre nebot dostavaji studijni prispevek od statu a jeste si k tomu mohou vzit studijni pujcku od statu.
Ve Svedsku je draho ale pokud bude mit student zarizene bydleni tak by to nemel byt financne problem. Pokud bude student ve Stockholmu tak mesicni legitimace na verejnou dopravu ho prijden na 590 Sek. S pocasim je to asi jako v Cechach ale cim dal na sever od Stockholmu jedes tak tim kratsi leto a extremnejsi teploty. Urcite to bude chctit perovku a dobre boty. Treba minule zari bylo ve Stockholmu temer porad nad dvacet stupnu. Podle me se da vyzit tak kolem 400 Sek na tejden v tom jsou zahrnuty zakladni potraviny: Mleko 20 sek Chleb 20 sek Maslo 35 sek Testoviny 30 sek Brmbory 2 kg 18 sek |
| Zufi. | 52220 |
|
|
7.5.2012 15:44:27
Prosím jakkékoli info, jak je tam draho, kolik je euro za 1 švédskou korunu, kolik stojí kolej, jaké je počasí od září do února (zima, ale jak moc), co je tam výhodné a co je předražené. Prosím o cokoli.
|
| Urbík | 59832 |
|
|
7.5.2012 8:06:54
Odpoledne ti poslu odkaz na webove stranky Cechu, co tam zijou,tam najdes vsechny informace a doporuceni.Moje segra uz tam dva roky zije i s prckem, nekdy i zaskakuje ucit v evropske skole, kdyz budes chtit, poslu ti na email info nebo kontakt na jeji kamaradky, co maji skolni deti.Kdyz se tam stehovali, nikoho neznala, tam otehotnela, porodnice, vsechno super a ted ma tolik znamych a kamaradek, ze se nestiha se vsemi vidat tak casto, jak by chtela.neboj, je to tam hezky.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
7.5.2012 0:17:24
Jezis, pardon, tolikrat jsem to opravdu nechtela.
|
|
|
7.5.2012 0:16:55
Moje kamaradka tam zila do letosniho jara cca dva roky, jeji manzel jeste o neco dele. Zkusim ji sem navigovat, urcite by vedela neco vic, obe deti ji tam chodily do skoly.
|
|
|
7.5.2012 0:16:33
Moje kamaradka tam zila do letosniho jara cca dva roky, jeji manzel jeste o neco dele. Zkusim ji sem navigovat, urcite by vedela neco vic, obe deti ji tam chodily do skoly.
|
|
|
7.5.2012 0:16:22
Moje kamaradka tam zila do letosniho jara cca dva roky, jeji manzel jeste o neco dele. Zkusim ji sem navigovat, urcite vedela neco vic, obe deti ji tam chodily do skoly.
|
|
|
7.5.2012 0:16:06
Moje kamaradka tam zila do letosniho jara cca dva roky, jeji manzel jeste o neco dele. Zkusim ji sem navigovat, urcite vedela neco vic, obe deti ji tam chodily do skoly.
|
| Ajlina |
| • |
6.5.2012 22:05:33
tak mám pro tebe dobrou zprávu, těch tisíc € tě trápit nemusí protože: kopíruju... Školní docházka je v Lucembursku povinná od 4 do 16 let. Takže pofrčíte rovnou do školy.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.