| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6544  [Dalších 6264 >>]
bl
  • 
8.4.2012 21:15:44
No tak zrovna supermarketum se spis vyhybam i tady:-)).
Cizinci na turisticky zajimavych mistech mi neprijdou divni, dvakrat mesicne chodim v Praze na Karmelitskou, tam nejsou Cesi ani jako obsluha v hospode:-)). V lese a v malych mestech mi to neprislo ale zkusim se na to tentokrat zamerit.
Karavela 53687
8.4.2012 21:08:00
Ale tak určitě se pohybujete po supermarketech, normálních krámech a pozorujete lidi kolem sebe ne? Světlýho Švéda aby pomalu pohledal~t~~t~
bl
  • 
8.4.2012 20:58:35
naposledy loni v lete, ted jedeme za tyden. Ale znovu rikam, ze do Malmo jsme jen doleteli, na letisti si vyzvedli auto a zamirili na sever. Vlastne jsme spali v aute nekde mimo odpocivadlo u more, pak ve Stockholmu v campu a az dal na sever na odpocivadlech. Tim ze letame, pak jezdime autem se svedskou znackou, jinak ale neni poznat, ze je z pujcovny - nikdy nam ho nikdo nevybral, ale je jasne, ze z par dni v roce nemuzeme delat zavery. Znova rikam - sonduju, kde to jde. Jako nejvetsi problem zatim vidim jazykovy handicap. Svedsky nemluvime, aj urcite nemame jako rodili mluvci, jinak jsme diky veku zasazeni rustinou.
bl
  • 
8.4.2012 20:45:30
Blog je lonsky:-))
Kde zijes? Ve Stocholmu?
bl
  • 
8.4.2012 20:45:28
Blog je lonsky:-))
Kde zijes? Ve Stocholmu?
Karavela 53687
8.4.2012 20:43:56
bl - bylas ve Švédsku někdy v posledních pěti letech?? O bezpečnosti si teda myslím své - na odpočívadlech všude upozornění, v noci člověk potkává podivné existence u benzínek, většina benzínek v noci bez personálu, jen na samoobsluhu a zrovna u toho Malmo se nám chlápek snažil vlézt do auta na odpočivadle za bílého dne
Svedka
  • 
8.4.2012 20:36:29
To byvalo. A to teda uz hodne davno, tak pred 40 lety. Ale ne ve mestech.

Ja jsem detem na studiich kupovala pravidelne pouzita kola, ktera behem par tydnu zmizela v nenavratnu.
Svedka
  • 
8.4.2012 20:34:44
Cim bliz k te padesatce, tim slozitejsi.

Bez svedstiny na dost vysoke urovni ma EVENTUELNE sanci rodily mluvci anglictiny, ev. nemciny.

Ta vysoka - proste kdo ma nejake svedske kontakty a svedske reference, ma to jednodussi.
bl
  • 
8.4.2012 20:32:00
To je zajimava informace, je fakt, ze u nas se cele Svedsko bere co se tyka kriminality jako zeme zaslibena. Ja jsem ted jen za ty dva tydny, co padl tenhle napad nasla blog pani puvodem z Ceska, ktere ukradli kolo a ona to brala jako popreni jejich zakladnich svedskych jistot:-)
bl
  • 
8.4.2012 20:25:59
Ty tri mesice vim. Pak je potreba karta. Uplne navolno se mi prave jit nechce, uz je nam preci jen dost let. Ale tim, ze mam 3 roky cas, chci zkusit navazat nejake kontakty, hledam zpusoby a moznosti. Jsme oba VS, mame tu malickou firmu, ja mimoto delam v akademickem prostredi.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6544  [Dalších 6264 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.